Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Oupsie – tack! hihi, så D-droppar lockar även hundar alltså? 
    Vickan – hihi, Pricken fick knappa på totalstationen idag och var helt i nirvana, vad är det med dessa knappar?!?  

  • nennesjuttioåtta

    Fru E – Bananer i pyjamas!!!!! <3 Hurraaaaa!
    Porchez – Vadå, fick vi inga fler detaljer än så? Hur stor har han?
    Bliv FruL – hejhej! vad händer hemma hos dig?
    Parnassia – vilket lyckat kalas!

    Vår dag har spenderats på badhuset, men det ar en trött Prick som inte var så sugen på att bada så han klamrade sig fast runt våra halsar så det blev ett snabbt dopp och inget dyk denna gång. Sen har vi shoppat loss. Rensade min garderob igår så nu är det städat och fint och en stor ICA-kasse till Myrornas (så småningom) och idag har jag handlat mitt livs första rosa plagg (om man inte räknar det cerisa set jag hade -89). Och mina första armband! Därefter kom svårföräldrarna på en visit för de längtade ihjäl sig efter Pricken och orkade inte vänta till på fredag när vi åker dit.

  • nennesjuttioåtta

    Sen har vi målat kökstaket för 5:e (!) och sista gången, tapetserat den vägg där tapeten rivits bort av maskeringstejpen och börjat sätta upp grejer på väggarna och snart har vi en taklampa också.  

  • nennesjuttioåtta

    fan vad gött det är med regnet, snön smälter ju i rekordfart! Wohooo hellou krokusar!

  • nennesjuttioåtta

    Just det, jag köpte en handväska också, helt galet! Man kan ju tro jag blivit tjej helt plötsligt.   

  • nennesjuttioåtta

    ingen pratsugen en söndagskväll som denna? jaja, vi får väl gå och lägga oss då. 

  • nennesjuttioåtta

    hohoo
    Ååh vad jag skulle vilja vara här mer, jag hinner knappt läsa ikapp! Tycker kvällarna försvinner så fort. Har en lång lista med vad som ska grejas med (sys kuddar som jag är en jävla plattnacke på, måla ditt och datt, skruva upp och annat jox) och inget hinns när maten är lagad och det ska diskas och saneras efter grötattack och bebis ska sova och ikväll är det ju Erik & Mackan på Tv6 – så då måste man ju se det.  

    Anywhooo

    Snaily – Grattar även här till husköp! Yeiii! Har redan sett mig i en badtunna på er tomt med utsikt över nejderna.

    Vickan – Grattis i efterskott (eller var det idag?) Äh GRATTIS hur som!

    September – gött med fint RUL och vad skönt att släppa ut magen i det fria! 

    Snorkis – wohaaaa vilken gastkramande läsning om besöket på FL, skönt att VildaHilda bara busade runt! Förresten – har du testat Vichyvatten på svampen? Eller bikarbonat (1 msk/1 dl vatten). Jag fick tipset när jag fick svamp på bröstvårtorna och det hjälpte! Tur vi inte har någon insyn, för det ska ju luftas också...

    hihi, Vänner, vad snäll du är! Tack! Nu när du säger det så har jag en laxrosa, (fast mer varm korall kanske?) tunika som jag trivs väldigt bra i. Men det här var en ljusljus gammelrosa kofta. Vet inte om den var klockren i färgen så, men modellen var fin. Jag är ju inte riktigt rödhårig, mer rödblond/cendré/honungsblond kanske. Jag skulle jättegärna vilja göra en färganalys, för jag har ingen som helst koll. Och bok, herregud det skulle jag aldrig ro iland. Blev väldigt glad iaf.

    shit, nu börjar det på TV, hur ska jag kunna läsa ikapp nu?!?!

     

  • nennesjuttioåtta
    Blivande fru L skrev 2011-04-04 21:03:09 följande:

    Nenne - Det senaste i avdelningen obegripliga faser i barnets liv är att sonen (som ändå från födseln har svoit gott i sin egen säng) vaknar på nätterna och är ledsen (inte hungrig). Han har nu sovit mellan oss i en vecka så att jag snabbt kan stoppa en bröst i munnen på honom innan han vaknar på riktigt. Han verkar liksom inte riktigt vaken utan ligger med ögonen stängda och gnyr. Är han inte lite för liten för att drömma? Jag antar att det har något med 8-månadersseparationsångesten att göra, men på dagarna är han hur nöjd som helst och inte rädd för främmande människor. Nu sitter han Nästan själv. Han ganska lång och ranglig, så det verkar inte vara så lätt. Hans största bekymmer på dagarna är att klura på hur han ska ta sig fram till leksakerna som är utom räckhåll. Han ligger på magen och guppar med rumpan, men kommer liksom ingen vart. Det är kul att se hans försök!


    Hur har ni det själva? Är Pricken fortfarande lika nöjd med livet? Går det bra med smakportioner/gröt/välling? Sonen äter gröt morgon och kväll och kött/kyckling/fisk med potatis/morot/annan grönsak mitt på dagen. Däremellan ammar jag x antal gånger, likaså på natten. Om fyra veckor ska jag börja jobba och börjar känna lite stress över hur det ska gå med amningen, jag vill ju inte sluta...


    Vad kul att läsa! Jag ska också börja jobba om några veckor (50%) och vill inte VILL INTE! Det har varit så sjukt mysigt att vara hemma och jag FATTAR INTE att det gått så himla fort. Pricken är nöjd och glad, dagtid. Har varit ett par veckor när han vaknat varje timme/varannan timme och velat äta (fast han har nog mest velat snutta men napp har inte funkat), drömmer mycket och vill vara nära, nära. Men nu har han börjat äta gröt som en grävskopa på kvällen och *peppar, peppar* så har han både somnat fint och vaknat färre gånger. Han har börjat resa sig och har en variant av krypning: stå i rätt utgångsläge på knäna och sen blir det mätarlarv i discotempo.  

    Nu ska Erik & Mackan mjölka getter.
  • nennesjuttioåtta

    Vänner – Tror inte 12 sidor räknas som bok

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!