Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    jag som träffade Yngla på det längre stoppet kan intyga att hon var en exemplarisk co-driver, strålande som en nyvaxad framskärm i vårsolen! Pricken höll hennes hand på lekfilten och de såg himla söta ut ihop. Hans enorma huvud hade krossat henne om han hade somnat på studs. 

  • nennesjuttioåtta

    PB – äsch då, sånt händer mig typ jämt. Maken blir galen på att jag inte har koll på mina grejer. Han lägger mobil, plånbok och klocka på exakt samma ställe här hemma och hänger nycklarna i nyckelskåpet (fiffigt va?). Mina ligger i diverse jackor, väskor, bord, soffor... eh jaha nä jag vet inte vart den kan vara. Konstigt, jag hade den nog igår

  • nennesjuttioåtta

    *studsar* IIIIiiiiiiih en Leffelina!!!! S lillasyster! Hjärta Vilket underbart sprudlande härligt inlägg, snorkan!!! 

  • nennesjuttioåtta

    hhej hej!
    Vickan - elände sa Bull, fy sjutton för magsjuka! Hoppas Trollet klarar sig!
    Parnassia - härligt att hon sover bättre!
    BS - Hoppas veckoslutet går fort då så du får det gjort. Varmaste kramar till dig!!!!
    Snorkis - iiihihiiiiiii, Fina Leffelina! Solig
    Tänkte på Mrs B förut, hur har hon det?!??!
    MSW och Smint - Usch, hoppas det vänt nu så ni blir friska!

    Idag har jag sorterat makens pensionspapper också (fatta vad snäll jag är), så nu förväntar jag mig en fin present som tack. Idag har jag även bakat maryland cookies, målat lister och försökt underhålla en Prick som nog håller på att få tänder och är lite gnällig. Vi tog en långpromenad men då ville han inte sova utan gjorde det sen så då hann jag ju det jag skulle. Kakorna fick han övervaka i babybjörnen. Nu sover maken och Pricken och ajg ska nog ansluta så småningom. Ganska skönt att sitta ensam i mörkret framför tvn med ett glas mjölk och en nybakt kaka...

  • nennesjuttioåtta

    Hattis Snart kommer magen ikapp och förbi!

  • nennesjuttioåtta

    wohoo jag får också tillbaka en hel del på skatten, det hade jag inte räknat med. Åååh herregud, what to do WHAT TO DOOO!??!

  • nennesjuttioåtta

    I morgon kommer nästan hela snigelfamiljen hit på utflykt från förorten! Hoppas på finväder och glada barn!

  • nennesjuttioåtta

    Hattis Jaaa, mer pensionspapper åt folket! Stora och små sniglar och en hårig mittemellansnigel gjord av korv, eller nåt.

  • nennesjuttioåtta

    *gäsp*
    Nä, dags att knoppa. Jag ska väl vakna igen om ett tag. Hahah, strategin att maken nattar om har ju kantrat eftersom han inte vaknar av vrålet. Men jag slår på autopiloten, värre är det när katten gnager kablar, pillar rullgardin, sätter snurr på kartan, letar nappar under kudden, klösa sänggavel och inte kan bestämma sig vart hon vill ligga (under täcket, eller ovanpå? Vid mina ben eller makens mage, vid mitt huvud eller makens knäveck eller mellan mig och Pricken (synnerligen svårammat) och däremellan övriga aktiviteter (se ovan).

  • nennesjuttioåtta

    Izzie - Vad skönt att allt såg bra ut - Heja Pyret!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!