• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    EA  - *kramar tillbaka*, hur går det med menseriet? Fått någon ordning på the "red lady"?

  • Lapinette

    EA - Usch, vad trist! Har du pratat med läkaren? Är det ok att den krånglar så där eller ska du ta några hormoner eller annat?

  • Lapinette

    EA - jobbigt när den bökar. Om den ändå ska komma så tycker jag att den ska vara punktlig och normal... men helst så ska den ju inte komma alls.

    Nej, nu måste jag logga ut och dra med mig datorn till presentationen bland "gubbarna". Gubbar från våra övriga nordiska länder ska vara på mötet. Hoppas bara jag förstår vad de säger/frågar!

  • Lapinette

    AM - varför katastrof? Vad är det som har hänt? Det var väl inte du, utan en annan gammal bt-kompis som hade F*N, F*N, F*N som statusuppdatering på fb igår. Ingen förklaring, nada. Man blir ju orolig när folk som normalt vis brukar skriva om baler, champagne och mysiga hemmakvällar skriver så där.

    Själv känner jag mig lycklig (trots att maken är på behörigt avstånd)! Har haft en toppenbra presentation och som tack fick jag ett par av deras kängor! Visserligen i fel storlek men eftersom butikscheferna var på mötet sa min kontaktperson åt dem att titta noga på mig så jag kunde gå in där (utan kvitto) och byta till en mindre storlek. Sedan är det ju så ooootroligt vackert ute. Stod med ansiktet mot solen och väntade på taxin där ute i förorten. När jag hoppade av här i stan såg jag att Björn (som varit med i Let's Dance) jobbade i sin optikaffär och vinkade så jag hoppade in där och stod och pratade en massa strunt. OCH imorgon efter jobbet åker jag norröver för att äta våfflor, åka utför som en pazza och njuta av brorsan och gudsonens sällskap.

  • Lapinette

    Frullan - ingen idé att läsa ikapp utan börja från här och nu att medverka istället . Welcome back! Och hur mår du nu?

  • Lapinette

    Frullan - har inte kollat den senaste veckan men sen det rasslade till där i mitten av januari så har det inte skett ett dugg. Kommer det bara 5 barn i månaden (så som det har gjort sen vi ställde oss i kön i oktober) så kommer det ta en eeeevighet innan det är vår tur. Orkar inte ens tänka på det utan försöker leva och må bra så som vi har det idag.

    Men lilla Frullan, du kan ju inte gråta hela tiden. Det låter verkligen superjobbigt! Går du fortfarande och "pratar"? *KRAM*

  • Lapinette

    nenne - tecknen kommer vi till Lektion 3. Jag har hittills gått en lektion men har nästa ikväll. Även om jag har läst det tidigare (för typ 100 år sedan) så hade de flesta i gruppen även gjort detsamma och var skitduktiga. Därför har jag pluggat som en gnu men det känns otroligt rörigt i skallen.

    Ja, jag blev superglatt överraskad över kängorna. Det är inget skitmärke jag var ute och pratade hos idag .

  • Lapinette

    Hmmm.. jag som trodde det var onsdag hela veckan??!!... eller attans det heter väl måndag hela veckan?

  • Lapinette

    snaily - kort och koncist!

    AM - vad trist!

    Usch, tittade nu på kön och en placering har vi droppat. Det är inte ens 5 per månad som kommer utan 4 ... sen vi ställde oss i kön i oktober . Verkligen KATASTROF! Om vi skulle ställa oss i kön för Colombia så skulle vi vara nr 3. Ska kanska börja läsa på om andra länder. Vet dock att därifrån så får vi ett barn som är över 2 år (eftersom jag är skräcködla).

  • Lapinette

    Usch, satt och räknade på om det fortsätter i denna tröga takt från Sydkorea ... då kommer vi inte få skicka papper förrän om ett år! Det känns som vi hela tiden får säga/tänka ... att om 1,5 år då ska vi få barn. Så har jag ta mig fasen sagt nu i över 1 års tid. Vi kommer inte framåt ! Det hinner säkert bli en flera fyror här i huset till salu innan det är dags för vår del ... mutter, mutter.

    Jahapp, och där försvann mitt lyckorus!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!