• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jösses, jag har ju vänner i min ålder som har barn som snart flyttar hemifrån! Snacka om att man är sen!

  • Lapinette

    Nu har jag varit och hjärntvättats på japanskan. Hon går så snabbt fram att jag bara måste renskriva och repetera ikväll samt ta med böckerna till Vemdalen. Läser man inte på och repeterar typ hundra gånger så kan man lika gärna skippa att gå dit. Vi satt idag och berättade vad vi heter, var vi bor, vilket telefonnummer vi har, nationalitet, vilka språk vi pratar etc. Obs, det var det andra kurstillfället ikväll. Galet!

    mugglan - ahhhh, produktchef vore något för mig! För vanligt folk orkar jag bara inte bossa över (även om jag gjort det tidigare).

    Porchez - förstår att du undvek allt och alla igår. Själv har jag inte firat allahjärtans någonsin .. nu ljuger jag (en gång) med maken för det är alltid den årliga stora telecommässan i Barcelona (förut i Cannes) just den här veckan varje år. Fast nu var han ju gullig och tog mig ut innan och någon gång har vi varit ute och ätit efteråt men rent generellt bryr jag mig inte om just det här datumet ..Men usch, nu dravvlar jag på.... förstår dock att denna dag är jobbig om man är ofrivilligt singel.

    Sweet - jag känner åtminstone EN tjugoåring - mitt brorsbarn! Han har redan åldersnojja och tyckte det var HEMSKT att fylla 20 år. Jösses, på min tid var man överlycklig över att bli 20 och få gå på bolaget .

  • Lapinette

    Hoppas på ett bra möte hos bengoshin (japanska för advokat)!!!

  • Lapinette

    Jag firar gärna lite då och då ... det behöver inte vara någon speciell dag som någon annan har bestämt i kalendern. Det är min filosifi - fira så ofta man känner för det !

    porchez - blev det en kanin (tatuering)?

  • Lapinette

    Tror det blir underbart som hund i passionsblommans vård!

  • Lapinette

    Varför skriva lååånga, meningsfulla inlägg när man kan skriva många och omeningsfulla (heter det så)??!! Om man gör en visa endast på kaninen så får man nog enbart en massa korta, ytliga inlägg (måste prova).

  • Lapinette

    pb - tack ... får jag skylla min hjärslöhet på att jag samtidigt sitter och renskriver mina anteckningar från japanskan? *snälla*

    Så klart du kommer att klara av att uppfostra din hund. Jag tror att du kommer att stormtrivas som hundägare (det skulle jag också göra bara maken gav med sig).

  • Lapinette

    pb - det kan du ju visst det .. det du skrivit är ju japanska.

    Wakarimasen - jag förstår inte
    Wakarimaska - förstår du

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!