Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    I övrigt är allt ok här....våren är def här o alla vårblommorna lyser upp vardagen! Har en korg med penseer, krokus, pärlhyacinter o tetê a tetê vid huvudingången...den lyser såååååååå fint!

    Drabbning med maken avvaktas lite.....busan mår inte bra av att vi bråkar så jag ska försöka få till en diskussion i helgen medans hon sover middag....dålig idé att ta diskussionen på kvällen för de leder sällan till ngt konstruktivt.

    Vårfix pågår även i badrummet hemma.....ny ansiktvatten, dag- o nattkräm, exfolierande ansiktsmask, kroppsskrubb med hallon o björnbär.....känner mig som en ny människa!

    O så har jag beställt mer kläder! Jag som hatar prova kläder har shoppat massor via nätet detta år så här långt! Nu väntar jag på en röd kort kappa/jacka som jag tror att magen kan få växa fritt i! Är sugen på ett par röda convers osså....hehehe men men....
    Det finns en liknande jacka till busan.....som jag är så sugen på att köpa till henne.....men ja....det känns lite overkill....men samtidigt....va fasen....jag får ju passa på nu medans hon avgudar o ser upp till mig....

    Slår ett slag för stadium som firar 25 års jubileum! Är man medlem så har de bra priser. Hittade två par skor till busan igår, ett par lila skinnskor med kardborrband kostade 74 kr o ett par röd/silver gympaskor för 174:- Som hittat!

  • ingenjörsbruden

    Daa: va tråkigt med pencillinkur, men tur att det finns medicin! Hoppas lomhördheten går över snart.
    Blev promenaden skön med parvlarna?
    Det är så ljuvlig att vara ute nu!

  • ingenjörsbruden

    Igår var busan för gullig.....när hon o jag kom hem så gick vi ut en stund....gick o möte hennes pappa o gick sen hem tilslammans....busan ville så klart till lekplatsen....men bestämde själv att mamma skulle laga mat o pappa följa med till lekplatsen! Så ljuvligt det kändes i mitt hjärta! Man turas om!

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2012-03-28 12:18:32 följande:
    Var är alla?
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Här en mega kort sekund! *BAMSEKRAMAR*
  • ingenjörsbruden

    Solde: tvi för nedskärningar på jobbet! Har gått med samma stress o vet precis hur jobbigt o tråkigt det är. Men du....stängs det en dörr så öppnas det en ny....eller ett fönster eller ett helt glasparti! Tackar din överchef för att det finns snälla o sympatiska människor som tex ditt fackombud som informerat dig lite.

    Lanovia: Tycker så synd om er o önskar att det fanns ngt jag kunde göra som kunde hjälpa er.....men skicka en hel lastbilslast med kramar o styrka!

  • ingenjörsbruden

    Klockarbol: alltså.....jag blir så !!!!! Det finns väl för glödheta hilvitte INGEN som får lov att sköta sitt jobb på det viset! Tänk om en läkare hade gjort så!!!! MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORR!!!

    Syrinx: Va kul att spelningarna gick bra! o va mysigt med 5 år o lite vin o hämtmat hemma! Spännande med klänningsprovning o härligt med besök!

    Hvidis: hoppas stämningen lättar så ni får en härlig helg.

    Blommis: Tack för vitsipporna! Tänker direkt på Ronja o vårtjutet!

    Flamman: Vilken konsert det verkar ha varit! Roligt! Är det nu i helgen ni far iväg?! Hoppas i sådanafall ni får en underbar helg med mkt Solig SkålKaffe o så klart mkt Hjärta!

  • ingenjörsbruden

    Syrinx: Med maken o mig är det ok, men jag har fortfarande inte pratat med honom om den gånga helgen. Känner att vi behöver ta det vid ett väl valt tillfälle när vi inte är trötta o när loppan inte behöver lyssna på oss. Så planen är att prata när hon sover lunch i helgen (min plan).

    Annars så är det bra, stämningen är ok/trevlig hemma.

    Men jag blir så trött på´n ibland...............alltså hur många gånger ska man ta upp saaaaaaamma sak för att det ska fastna? Jag vet inte huuuuuuuur mååååååååånga gånger som jag har sagt till honom följande:
    När det gäller sex är kvinnor (oftast) som masugnar, de tar lång tid att få varma men sen glöder de länge.
    Män är som fyrverkerier, kort tändfas o en rejäl grand finale.

    Jag vill att han kramar mig, ger mig en djup kyss, säger att han älskar mig (trevligt att höra mer än 1 gång om året), ger mig någon komplimang, en smekning när han går förbi mig .....allt detta långt INNAN man går in i sovrummet....när jag går in där så är mina tankar oftast helt o hållet inriktade på sömn.

    Jag lever så klart efter min egen devis, ger honom en kram, en smekning på kinden.....o det roliga i kråksången är att han uppskattar det själv.....varför kan han då inte göra samma sak mot mig......

    Men den attans puckot har forfarande inte fattat det....efter 10 år är det forfarande jag som tar initiativet o med helgens planering i åtanke så har jag inte varit initiativtagande det minsta.
    I går kläckte smartingen av sig..... kommer du ihåg när vi hade sex senast? Det är så länge sedan....
    Alltså....hallå?....*skakar på huvudet*

    Blir så frustrerad....... ibland känns det som att det är mig allt hänger på....är jag som vanligt glad o positiv så är allt frid o fröjd hemma, men om jag istället är sur, ledsen o besviken så rasar allt.

    När maken är sur o tvär o går på så försöker jag strunta i honom o hålla fast vid mitt eget humör.......o då flyter skutan........men om jag skulle göra som han gör när jag blir sur osv......dvs att jag åsså blir sur o tvär.....det är då vi hamnar i våra duster......blir ju att jag känner det som att allt hänger på mig.... någon som känner igen detta?
    Detta är osså en sak som jag ska försöka ta upp i helgen.....är eg rätt osugen på att ta upp diskussionen....förra helgen var ju inte toppen......o med en diskussion i tanke så kommer inte denna helgen heller bli ngt vidare.....lite sugen på att stoppa huvudet i sanden men det är ingen långvarig bra lösning......

    Ursäkta alldeles för långt inlägg.......behövde nog få på pränt vad hjärnant bearbetat under veckan.

  • ingenjörsbruden
    lanovia 08 skrev 2012-03-30 09:01:15 följande:
    * siter här o kramas för fullt* pjuh en hel lstbil med kramar kommer ha o göra ett tag. men det är ju bara trevligt.
    O det är ju många händer i lasten att hålla osså om man vill!
  • ingenjörsbruden

    Hej alla godingar!

    Vill önska er alla en fortsatt Glad Påsk.

    Min pappa gick bort i natt,jag o min syster satt hos honom hela natten. Det var jättefint o lugnt o fridfullt. Helt perfekt! Första gången på länge som alla syskonen var samlade o faktiskt pratade med varandra....mkt gamla goda minnen o allt skoj o bus som pappa hittat på.
    Tufft o jobbigt att se sin pappa tyna bort så fullständigt, Gråtermen samtidigt känner jag nu en frid i hjärtat för honom. Nu är han fri från sina sjukdomar o slipper plågas mer.

    Tyvärr blir det inte en begravningsannons för min knäppa svägerska skulle absolut ha en egen.....är rätt sugen på att lägga pengar på en annons där ALLA vi syskon står samlade....hade känts rätt gött Demon. Även om det var MKT stridigheter mellan pappas syskon när deras föräldrar dog....så stod de ändå enade i en annons....det är skillnad på folk o folk kan man bara konstatera.

    Om någon av er har bra tips på fina psalmer eller dikter eller begravningsannons så inboxa eller maila dem gärna till mig.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård