Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidbrud skrev 2012-02-27 12:18:40 följande:
    Mugglan och blommis: så roligt att bi också hade trådträff!
    Nästa gång får vi försöka ha lite skype eller videokonferans! SToooooorträff!
  • ingenjörsbruden
    Norrskensflamman skrev 2012-02-27 12:58:39 följande:
    1500 spänn fattigare... men ägare till längdåkningsskidor och pjäxor

    Ingis; vilken härlig dröm. Vill också va med, hahaha!
    Yes va roligt att du hittade skidor o pjäxor! Det var väl ett bra pris för skidor o pjäxor! Välinvesterade pengar tror jag!

    Klart du är med i drömmen osså!
    Det enda som drömmen saknade var ju faktiskt väninnorna, god mat o mängder med vin (viss abstinens)!
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2012-02-27 16:04:33 följande:
    Eller en årligt återkommande "fira in våren-helg" här hos mig! Alla kan sova över och vill man ha barnen med går det utmärkt! En ny tradition som ger vår-energi. Kanske?
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    En tradition som låter ljuvlig o välbehövlig!
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2012-02-28 14:02:26 följande:
    Det vore jäääädrigt ballt om vi sågs och Syrinx hade med sig flöjten, Lanovia klarinetten , Aleta gitarren och så vidare. Vi kunde sjunga och spela så det stod härliga till!

    Nu ska jag gå ut med hunden och möta sonen längs hans promenadväg från skolan.

    Apropå promenader och mina knän - vet ni var man köper typ knäskydd? Alltså, inte sådana där man har när man åker inlines , utan mjuka, ni vet. På sportaffären eller hos naprapat eller vad? Jag funderar på, ifall det kanske vore en bra investering för mig att ha något stöd runt knäna, dels för att hålla just dem varma, men slippa långkallingar, det är tydligt att när jag blir kall om benen, får jag mer ont. Dels för att det kanske kan vara positivt även allmänt mot värken tänker jag? Kanske tex som ett stöd för knät när jag går? Men, undrar vad mer exakt det är man ska ha då? Jag borde nog återuppta min kontakt med sjukgymnasten.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Jag vet att cykelcity (säljer racer-cyklar mm) har fleecade knäskydd som borde vara ypperliga vid promenader också. Men tror nog inte du ska köpa stödjande knäskydd....har alltid fått höra av sjukgymnasten att det är bäst utan...mer träning för knäet....annars finns sådana knäskydd att köpa både i sportaffärer o en gång i tiden tror jag apoteket hade det också....men det vet jag inte om de har längre.....
  • ingenjörsbruden

    Skickar hälsningar från Bruttan! Dumma mig som skrev till henne att tempot inte är så högt i tråden längre.... hahahah där fick jag!

    Idag är det dags för KUB! Späääännande!

    O så firar vi 4 årig förlovningsdag! Har önskat mig räkmacka till kvällsmat....med handpillade räääääjor! Mums!

    Hjärta till musikern för skidbeställning, till Axel för att han "går" sin egen väg, till Lanovia o hela familjen...hoppas magsjuka går över snarast, o så hjärta till alla godingar som inte skrivit på länge!

  • ingenjörsbruden

    Var hos BM igår....har gått ner i vikt så här långt......allt var bra förutom ett ferritin-värde....som kan vara förhöjt vid förkylning osv.... men under ett helt år, när jag lämnat 6 blodprov så har det varit förhöjt....så detta ska kollas upp.....men är inte orolig....jag mår toppen så här långt iallafall!

  • ingenjörsbruden

    Helosie: Va underbart med rul o goda nyheter!

    Hvidis: Hjärta hääärligt med rosiga kinder o nyduschad!

    Blommis: alltså den där attityden tonåringar har....den suuuuuuuuger verkligen tålamodet ur en..... kommer du på ngn smart strategi så får du heeeeemskt gärna dela med dig....känner att jag verkligen kommer att behöva det när fisungen min blir tonåring! Digital stektermometer är kanon! Gjorde dina smördeg+ost rundlar här om leden....faaaaarligt goda o förfärligt lätta!

    Ninnis: Attans att tålamodet måste tränas.....men JIPPIE va roligt med syskonförsök!

    Fru Sy: vill osså gosa med lammen! Härligt med fler i byn som är mammalediga o ett stort PLUSS att de verkar trevliga!

  • ingenjörsbruden

    Flamman: Jag tror du ska boka tid hos BM eller gynläkare, dels för mensen o dels för svampinfektionen.... Pevaryl på apoteket har jag varit hjälpt av.....men det kan hända att du behöver ngt starkare..... Vad jag har förstått så kan vissa kvinnor få svamp bara av att gå med långbyxor...det blir för varmt o då kommer svampen direkt.... har var det nu med menskopp...har du skaffat en sådan? Den ska osså hjälpa till att minska på svampinfektionerna..... hoppas det går över snarast....för man blir verkligen helt tossig när det kliar så i underredet!


     

  • ingenjörsbruden

    KUB-undersökningen igår gick bra! Fick höra hjärtljuden också....maken blev väldigt rörd......liten i magen är attans aktiv o allt såg bra ut.....när vi går privat o gör KUB så gör de en liten allmän check osså....kollar hjärnan/blodkärlsuppbyggnaden ska se ut som en fjäril uppifrån, magsäcken tittade de på osv.....
    Känns bra! Blev dock framflyttade i tid....alltså att jag idag är i 12+4 o inte 12+1......BF blev därför samma som busans....inte så väl planerat kanske!

  • ingenjörsbruden

    O just det....fick det bekräftat igår på ul....jag känner redan liten röra sig i magen....små små rörelser....men de stämde väldigt väl överens med aktiviten vi såg på skärmen!
    Busan kände jag först i v 14.....

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård