Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Klockarbol skrev 2012-02-13 10:21:50 följande:
    *vinkar*

    Idag firar vi en nybakad 10-åring hemma så Yngsta är inte så liten längre *här hade jag velat haft en smiley som ser ut som en tårta...*

    Dagen ska firas med tidig hemgång, tårtätning och paketöppning, sedan in till staden på första danslektionen och som avslutning äts det ute på Yngstas favoritrestaurang.
    De "stora" presenterna har hon fått i förväg, danskursen och ett alldeles eget marsvin, men lite paket ska det ju också vara!

    Min privata dator krashade hej och hå förra veckan  
    Förhoppningsvis kan jag rädda mina data ur den idag, sedan blir det inlämning.

    Mest är jag trött "innuti"och känner mig himla låg. Drömmer en hel del mardrömmar så jag har en massa skräp i huvudet som dräller kvar under dagarna.
    Jag har bestämt mig för att motverka lågheten med en djupdykning i mina hudvårdprodukter. Låter kanske ytligt men jag är så less på att möta ett gråglåmigt benigt medelålders vrak i spegeln. Medelålders är jag gärna, benigheten får jag väl ha tålamod med men det gråglåmiga kan jag ju faktiskt göra nåt åt!

    Rena porer = nytt liv? Flört

    Skämt åsido, förutom känslan av att vara lite snäll mot sig själv och vardagslyx (10 minuter ansiktsmask med fötterna på en pall är mumma för själen!) så ger det vardagsrutiner som jag känner att jag behöver. En förberedelse för att gå och lägga sig och läsa en bok innan jag somnar. Ett slags nedvarvning om ni förstår vad jag menar? Så kanske jag kommer i säng i bättre tid. Och på ett bättre sätt. Å då kanske jag slipper mardrömmarna?

    Igår var det minsann dagsmeja med takdropp hemmavid. Sån't gör mig glad i själen.
    I dag var det snorhalt på gången till bilen... Så nästa gång det är tö ska jag kosta på mig att sanda
    Ompyssling av lekamen o nervarvning är verkligen toppen för själen! Man blir som en ny människa nästan!
    Kan verkligen rek att åka på spa, slappa, basta, bada varmt o göra någon behandling.....så fantastikst skönt o nervarvad jag känner mig!
    Datorer som ger upp... *går o hämtar en informationsutsugare o en gigantiskt metallstrimlare o extraherar först alla info på datorn o kör den sedan i flisen o låter som någon dålig gangster i Austin Powers...... Moahahahhahahaa*

    Grattis till stora tjejen! Var hon nöjd med sin dag?
  • ingenjörsbruden
    muggles skrev 2012-02-13 15:51:00 följande:
    Vet inte än. De tog en massa prover idag; blodprov, urinprov, ekg, blåsprov etc. Så får man en full genomgång nästa vecka med läkare.
    hahahahaha läste att man fick en full omgång av läkaren.... spännande!
  • ingenjörsbruden
    Fru E skrev 2012-02-14 07:36:05 följande:
    lanovia- helt rätt är på väg till inskrivningen nu stod att de skulle ta hela förmiddagen så har laddat med lektyr
    Hoppas att allt går bra, lätt o smidigt o du slipper onödig väntan. *STYRKEKRAM*
  • ingenjörsbruden

    Start September: De sista kg är alltid knepigast o tar längst tid.....tycker du är duktig som skrivit in dig på normal bmi vid varje graviditet!

    Hviids: *vinkar*

    Är hemma med busan idag.....hon var totalgeggig i ögonen i morse o det tog en stund att få rent med ljummet vatten.....hon är lite rosa i ögonen osså....så vi ska knata iväg till distriktssköterskan o hoppas på att få salva.
    Själv är jag inte pigg heller....tjock i halsen....snorig.....o rätt slut.....pust.....maken fixar middagen ikväll....avocado med räkröra, varmrökt fläskfile med god sås o haricotverts till....mumma!

    Hoppas ni alla får en underbar alla hjärtans dag!

    Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta Hjärta 

  • ingenjörsbruden

    Ninnis: Grattis till 13 år o även till tillökningen!

    Fru E: Tänker på dig idag! Hjärta

    Lanovia: Va roligt med Malmöbesök! Då tar vi o träffas i Malmö tycker jag!  Åker ni ner lördag fm o hem igen söndag em? När passar det er med 2 busar bäst att träffas? Min busunge sover fortfarande middag så jag föredrar tidig fm träff så kan busan sova i bilen på väg hem...... vad säger ni andra?

    Solde: Stackars Isolde! Hoppas det går bra hos veterinären i em...o blir billigt *håller tummar o tår* 

  • ingenjörsbruden

    Fru E: Skönt det gick bra.

    Hvidis: Stora tjejen! Naaaaaw! *hjärtar*

    Lanovia: vilken härlig helg ni har framför er! ....busan går alltid upp tidigt....kanske 7 på helgen......skulle kunna köra härifrån vid 9 o vara i Malmö 9.30 ungefär.....är det för tidigt?

    Jag har jättedålig koll på bra småbarnställen med fikamöjlighet.

    Solde: hur gick det hos veterinären?

    Start September: skumt....kan det vara PMS....alltså kan det komma igång så fort efter amningsstopp?

  • ingenjörsbruden
    start september skrev 2012-02-16 10:10:59 följande:
    Eller så är det tänder ändå på g för Lilla, hon har händerna där konstant. Nu även när jag vet att hon är mätt. Men hoppgunga var succé! Lilla tjejen hon är nästan för kort men hoppar och hoppar och vill inte kommer ner.
    Hoppgunga är ju så himla kul!
    Tråkigt att blomsterbutiken glömde leverera buketten från maken. Borde ni ju kompenseras för, tycker jag.
  • ingenjörsbruden

    Lanovia: 10 funkar utmärkt för oss....det är  bara det att jag nog får hoppa träffen på lördag.....pappa har blivit markant mkt sämre o får inte behålla mat (slapp magmun) o äter skruttigt o får inte i sig medicinen....som det är nu så ligger han ner mest hela tiden.....kommer inte ihåg gamla grejer...han som alltid haft minne som en elefant.....är fortfarande smådäckad av förkylning from hell......så jag vågade o orkade inte åka ut o hälsa på honom i helgen....han fyllde år i fredags......så jag känner att jag verkligen måste åka ut till honom till helgen....frågan är bara om jag orkar med fler grejor på helgen.....bestämmer mig inte rikigt än....


    Maken stukade foten rejält när han kommit halvvägs på löprundan i morse....obra....tur att han inte bröt ngt! Nåja....ingen träning på 3 veckor=dags att köpa en kramvänlig tröja till honom redan nu.

    Helsoise: Va tråkigt med din pappa. Det där med att lämna sina barn.....det är aldrig lätt....men man får träna o träna.....ta det i små etapper o när det passar dig!
    Foglossning...jippie....suck....jag hade ett superbra elastiskt brett band/skärp som jag kunde vira runt höfterna o fästa med kardborrband....hjälpte mig otroligt mkt..... gult rehabband.....men sjukgymnasterna kanske inte gillar sånt....hoppas akupunkturen gör nytta!

    Av alla era kommenterar så har jag insett att jag inte bör se på melodifestivalen.....björn ranelid....jisses....

    Blommis: Hälsa o gratta blompojken!

  • ingenjörsbruden

    Solde: skönt svartadamen äter igen, hoppas det går bra med skeletto!

    Daa: Va roligt med gående fälga! Axel kommer nog snart han osså när han ser nyttan med det.....

    Mugglan: Vilket jobberbjudande! Mkt att väga för o emot.

    BS: härligt att höra att du är så pass symptomfri. Hoppas på att Iris bara slagit dövörat till o inte har några problem med hörseln.

  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2012-02-23 11:31:05 följande:
    Ladies! Kommendanthuset öppnar inte förrän kl 12 på lördagar! Det blir lite sent för oss- 2,5åeing utan middagssömn på offentligt plats där ma skall "uppföra sig" har jag inte sovit tillräckligt för...!

    Det enda stället kg kan komma på är på espressohouse på caroli. Där finns en liten lekplats i anslutning till caféet och barnstolar och lekhörna. Och kanske wayne's på södertull? Över akademibokhandeln? Med babyar är det ok, har inte provat mer stora tjejen... Solde, mormors kafé har inte riktigt nån bra lekhörna, e brukar få fnatt där inne...:-€
    Nu ska vi se här; mitt tangentbord har gått bananas::::punkt funkar inte längre o caps lock är bakvänd:::::intressant::::::
    caroli_finns där ett espressohouse där också? längesedan jag var där inne! ovanvåningen eller?

    hansa har ju ett espressohouse men jag kommer inte ihåg lekhörna där

    waynes är trevligt! men hur är där att sitta med småbarn::::eller fem st barn?

    fiket ovan akademibokhandeln:::::den ligger på gågatan va? typ snett mitt emot royal-bion, södertull heter det väl? kan man ta med barnvagn upp där eller?

    Jag är oerhört sugen o skulle verkligen behöva träffa er o få lite positiv energi o kramar...... bestämmer mig definitivt i morgon.....
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård