Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Idag går jag in i v24. Det rör sig långsamt framåt.

  • lanovia 08

    Skall läsa ikapp det som skrivits idag snart. Vill först av allt bara skicka en stor varm kram till Flamman. Hoppas du har någon som kan vara hos dig i helgen.

  • lanovia 08

    Ninnis sitter här och funderar på om jag vill ha din förlossningsberättelse eller inte. Lite (läs mycket) nyfiken är jag ju, men samtidigt börjar min rädsla försöka ta över mig igen. Kanske måste hålla fast vid mina egna minnen och tankar.
    Jag skall själv till BM nästa vecka för att maken o E är på inskolning på dagis. Har börjat vela med om jag vill gå själv. Bli stucken i armen, ev prata förlossning etc utan maken vid sidan om mig. Tänk om jag börjar gråta som jag gjorde när jag väntade E.  Ja ni hör ju hur löjlig jag är så jag har bestämt mig för att jag inte tänker boka om tiden det här klarar jag. Det är ju absolut ingen fara!
    När det väl gäller kommer jag ju ha honom vid min sida det är ju det viktigaste.

  • lanovia 08

    Vad gäller rävskabben så är det nog inte så mycket mer att göra än att medicinera. Hon skall ha en kur varannan vecka 3 gånger. Samtidigt som vi gav henne första kuren tog vi bort alla hennes filtar inne o bilen, tvättade dem och spritade av korgen. Vetrinären har inte sagt något om vad vi skulle göra och jag har ännu inte hunnit googla på det så vi kör på att detta nog räcker. Är ju inget som smittar till oss och de borde ju dö ut i o med att hon har medlet på sig.

  • lanovia 08
    Daa skrev 2011-08-05 10:44:19 följande:

    Nu börjar jag nästan känna mig ensam. Axel och Fälga brukar ha helt olika sömnrytm under dagen och nu har båda sovit nästan en halvtimme. Vi brukar säga att de har kommit överens om att sova i skift så att mamma eller pappa ska slippa vara ensamma.


    Omtänksamt av dem.

    HOppas du får ordning på sömnen snart. Hur går det med amningen? Har du slutat helt nu? Låter skönt om du kan ta tabeltterna och få sova ordentligt. Bra att skäggmannen kan ta dem.

    Kan jag inte få en förklaring på skäggmannen?? har ju träffat honom och skäggig var han inte!
  • lanovia 08

    Parvlarna är också otroligt söta. har inte Mini och Fälga samma body/pyjamas på sig??

  • lanovia 08

    Heloise lycka till imorgon! Och med förberedandet! Tror säkert ni får det kanon.

  • lanovia 08

    Oh vad bra Flamman att du skall åka till Daa imorgon. Det glädjer mig, där får du ju kanonsällskap.

  • lanovia 08

    Glädjer mig att höra att allt är bra med Blommis. Saknar dig här. Men tycker mig just nu se en grön plupp.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård