• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidis, vad läskigt med din pappas propp! Hur mår han nu? Jag känner igen det där med att vilja skälla på sina föräldrar, men det hjälper ju inte precis som du säger.

    Ingen Elvis än alltså? Envis rackare

    Jag är också nyfiken på Flammans dejt!

  • Ninnnis
    Fru E skrev 2011-05-06 08:25:19 följande:
    Flamman-vill med höra mer om din dejt
    Hej gumman! Hur är det? Kram på dig
  • Ninnnis

    Muggles, vad skönt att du har sovit bättre inatt. Då kan bebbarna gärna komma idag, eftersom du är utvilad

  • Ninnnis
    Fru E skrev 2011-05-06 09:29:34 följande:
    Ninnis- har kommit ur den värsta svackan, ska bara komma på hur vi kommer tillbaka helt. Vet vad jag vill förändra/göra men har inte riktigt ork till det vilket även speglar mina inlägg till tråden, dvs att de varit nästen obefintliga nu
    "Gillar" inte att klaga så har inte skrivit så mycket om det
    Gumman, du får klaga så mycket du vill! Vi vill gärna få lov att stötta dig. That´s what friends are for, vet du 

    *kramar igen*
  • Ninnnis

    Väldigt ego:

    Jag fick komplimanger av vår massör för att min kropp "fortfarande" är så fin (då menar hon inte utseendemässigt utan mer muskulärt/funktionellt). Det påminde mig än en gång om hur tacksam jag är över att jag har mått så bra under hela graviditeten och har kunnat hålla igång med träningen.

    Jag förstår att det blir tyngre och jobbigare (skickar en extra tanke till Muggles och Hvidis...), men att jag har fått må så bra i åtminstone sju månader är jag glad över. 

  • Ninnnis
    muggles skrev 2011-05-06 10:38:19 följande:
    Ninnnis: det behöver inte bli så tungt på slutet för dig. Nnär jag väntade Moa (som föddes v40+2) så var jag väldigt rörlig och smidig på slutet. Mina kompisar sa att bakifrån syntes det inte att jag var gravid, det var bara den där kulan på magen Jag hade en väldigt lätt graviditet med Moa, och det verkar du också ha. Visst, lite värre blir det mot slutet men förmodligen ingen drastisk ändring om du mått så här bra så här länge.
    Det låter bra!
  • Ninnnis
    Fru E skrev 2011-05-06 11:17:46 följande:
    Ninnis-vet att jag "får" klaga men känner mig som en trasig skiva som hakat upp sig eftersom det handlar om samma saker om och om igen.
    Jag känner igen det där. Men det är fortfarande ok! Man får kräka av sig om samma sak om och om igen. Det har jag själv gjort.
  • Ninnnis
    Leksi skrev 2011-05-06 11:06:20 följande:
    Hörrni, jag behöver hjälp med en sak. Är det någon som har tips på en enkel, god tårta som passar till 1-års kalas? Vi ska ju ha ett kalas till i helgen tillsammans med min syster som också fyller år. Hon ska göra en chokladtårta så det ska helst vara något utan choklad. På kalaset i söndags gjorde jag klassiska gräddtårtor med sockerkaksbottnar (köpta!) så det skulle vara kul att göra något annat. Tips emottages tacksamt. {#emotions_dlg.flower}
    Den här gjorde jag för ett tag sedan, den var enkel och jättegod. Visserligen är det lite choklad i, men det kanske går bra ändå.

    http://www.ica.se/Recept/marangtarta-med-mjolkchokladtryffel-hallongradde-och-farska-jordgubbar-674047/
  • Ninnnis
    Fru E skrev 2011-05-06 11:17:46 följande:
    Leksi-tårta till barn eller vuxna?
    Antar att den ska gå snabbt?
    Marängbottnar, banan, kolasås/chokladsås, grädde/mousse på påse som fyllning. Går att förbereda och stoppa i frysen, bara att ta fram en stund innan.
    Det lät också jättegott! Börjar nog bli lunchdags känner jag... *dreggel*
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård