• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    susanharry34@yahoo.com

    Hej vän
    Mitt namn är Miss Susan och jag är en ung vacker flicka med full av kärlek och romantiska dam, är det med stor glädje jag kontakta dig i dag, efter veweing din profil härifrån . jag kommer att bli mycket glad om du kan skriva mig tillbaka genom detta mail veta allt om varandra, och även ge er mina bilder och detaljer om mig,
    Ha en trevlig dag
    Miss Susan

    susanharry34@yahoo.com

    ......................
    susanharry34@yahoo.com

    Hello Friend
    My name is Miss susan and i am a young beautiful girl with full of love and romantic lady, it is my great pleasure to contact you today,after veweing your profile from here .I will be very happy if you can write me back through this mail to know allabout each other, and also give you my pictures and details about me,
    Have a nice day
    Miss susan

    susanharry34@yahoo.com
  • Ninnnis

    Blommis, usch och fy för migrän och sniglar! Klart du måste få något som hjälper mot migränen. Sniglarna är kanske svårare att bota...

    Jag håller med om att det är alldeles för många som har hamnat i destruktiva förhållanden. Jag har tack och lov inte varit det själv men jag har upplevt det på nära håll. Flamman, ta hjälp av de andra som har varit i liknande situation och tänk bara på dig själv och flickorna. Kraaaaam!

    Hvidis, fina maken! Bra att du blir lite bortskämd såhär på sluttampen  

    Mitt knä är lite bättre idag men jag har sjukt ont i stortån. Normala gravidkrämpor är inget för mig... Ikväll är det sista vattenjympan, sen ska jag satsa på tidig läggning.

  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-05-12 09:41:43 följande:
    Ninnis: passa på att stå på händer i poolen! Det ska få Benin att vända sig, något med viktlöshet och tyngdpunkten... Kan vara värt ett försök! Norpade 100000!
    Woho!

    Jag ska se om jag får möjlighet att stå på huvudet. Undrar om de andra tycker jag är konstig då
  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2011-05-12 11:10:44 följande:
    Idag går jag förresten in i v 13, så nu är den mest osäkra tiden förbi. Skönt!
    Yes!
  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-05-12 11:21:52 följande:
    Räknade på att om jag nu går över två veckor... Då är Elvis en månad äldre än lilla e när hon kom. Han kommer ju vara helt vuxen! Och lilla e vägde redan då 3400, killen borde vara uppe i 4000 nu om man räknar att han är ca lika stor o h 4400 nästa lördag! My God!
    Woops..
  • Ninnnis
    Norrskensflamman skrev 2011-05-12 11:53:06 följande:Jo, vi har exakt en sån försäkring. Ibland funderar jag på om han funderar på det. Det skulle ju onekligen lösa alla hans ekonomiska problem. Om det hände mig nåt alltså.
    Så jag tror det är bäst att vi ser till att hinna före, du, jag, Ingis, Bruttan och vilka fler som vill vara med...
    Jag vill jag vill!
  • Ninnnis

    Jag börjar tröttna lite på jobbet nu... Jag har 14 arbetsdagar kvar, så mentalt har jag liksom redan slutat jobba. Det är väl ganska naturligt antar jag. Jaja, det är bara att stå ut.

    Jag har roat mig med att lägga in en ny magbild från i måndags.

  • Ninnnis

    Fru Sy, jobbigt med dålig sömn och får på rymmen. Gick det bra på BVC? Jag tror som Hvidis att det är viktigt att vara tydlig med vad du känner. Jag är mästare på att vara martyr i det tysta, men det blir ju ingenting bättre av...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård