Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidbrud skrev 2012-04-24 22:28:19 följande:
    Lanovia: Jepp. De låter i kyrkan (kongirmation) och kladdar med maten (på restaurangen och hemma) och bandet luktar bajs. De knäckte minsan äldste sonens vilja säger hon stolt. Och alla måste sitta ner och kissa- även maken. Och hur kunde jag låta det porla när jag kissade! Man får ju kissa på kanten! Jeezeez. Och trött två och etthalvt åring som inte sovit middag i två dagar får inte få utbrott på mackan.... Ut skulle hon! Nä fy farao så arg jag blev! Nä jag ska inte tänka på det ens, jag blir så ledsen och arg. Jag förstår att jag kände att jag kunde slappna av på riktigt i min mans armar och jag mins hur underbart det var att vara i hans "värld". Rätt- så som man var, sedd och accepterad. Man är den man är och hur man handlar inte som man tror eller låssas att man är eller försöker vara.
    lite svammel på kvälskvisten, men, det är skit som är blomsternas gödning!
    Men ärligt talat.....kommer det ut rosenknoppar när hon går o gör nr 2 eller? .....så klart porlar det när man kissar! Men va f-n......barn är barn....låt dem vara det! Händer det en olycka när liten gosse vill kissa på toaletten så är det ju inte hela världen....det går att städa! O allt kladd går att tvätta!
    O barn är alltid välkomna i kyrkan ÄVEN om de inte förstår sig på att vara tysta eller stilla.....

    Morrar!

    Skönt att ha mormor med på turen hem! Lycka till med alla turerna på tåg o flyg.
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2012-04-24 20:19:42 följande:
    Angående centimetrarna, så är det ju lika tjockt på alla andra ställen, men just magen blev lite mindre omfångsrik, vilket gläder mig. Särskilt som jag egentligen helst inte vill tappa precis allt hull, eftersom jag gärna behåller åtminstone lite av bysten och så.
    Jag är ett typiskt "äpple", som samlar på mig rejält just runt magen. Så, även om bysten numera är väsentligt större än förr, så är proportionerna sämre, eftersom magen är så framträdande. Jag såg nästan kurvigare ut förr, då jag hade smal midja och platt mage, så den lilla byst jag hade liksom gjorde sig till resten. Nu är magen längre ut än bröna, vilket ju i sin tur även beror på tyngdlagen......

    Ja, det var en utläggning om det. Hur som helst, så har jag gått ytterligare 50 raska miutrar under sonens träning. Nu ska vi dricka varm choklad han och jag.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Superbra! Skönt att se resultat efter allt slit! Ni är def värda varm choklad! Kaffe
  • ingenjörsbruden

    Im yours: demens är tufft o jobbigt. Beklagar din fasters bortgång, hoppas hon haft ett långt o bra liv innan cancern kom.
    Härligt med allt mys o rolig bloggläsning!

  • ingenjörsbruden

    Drömde inatt att jag fick cancer i lymfkörtlarna.....att det spridit sig o jag inte hade många dagar kvar att leva......så fruktansvärt ledsen jag blev......hur skulle det bli med bebisen i magen....den är ju fortfarande för liten för att ha en chans att klara sig....o hur skulle det gå för busan o maken.....gud....jag börjar gråta nu igen....att de skulle klara sig var jag helt övertygad om....men att jag inte skulle få vara med o se busan växa osv.....DET gjorde mig otröstligt ledsen....vaknade o grät.....

    drömmer massor nu när jag är gravid....o de är så verkliga.....

    måste ju vara en bearbetning av pappas bortgång o inför begravningen......

  • ingenjörsbruden

    Alltså....lagen om allsköns djävlighet.....hur tusan kan saker helt magiskt bara krocka ibland?

    Har kämpat o jagat järnet för att få till ett slutsamråd på  ett av mina projekt.....vääääääldigt segdragen process..... o för bara en liten stund sedan så fick jag mail....ja nu på fredag kl 15.00.....MÄÄÄHHHH!
    Det får vara som det vill....jag jobbar inte på begravningsdagen av min pappa....även om jag gärna vill vara med på ett slutsamråd....nya rutiner när man bygger osv....men det får vara o de får klara sig själva....basta.

    Den där drömmen var en riktig riktig mardröm....men å andra sidan har jag fått mig en tankeställare att vårda varje dag o inte bli alltför upprörd på busans trots o trix o bråkande när hon är på det humöret.....

  • ingenjörsbruden

    Mår så där idag....lite smått klabbig i bihålorna.....liiiiiite antydan till migrän.....o arbetsmoral i botten.....

    Fru Bygg: hur har ni det? Hur går det med sömnen?

    Syrinx: du....man skulle inte kunna få köpa en sjal av dig? Den där sjalen med rosa o nougat har etsat sig fast i mitt sinne.... ? Hoppas allt är bra. Vilket datum är det nu ni gifter er? Hur gick klänningsprovningen? Allt fixat annars?

    Flamman: hur hade flickorna det på sin minisemester? Hade de roligt o är glada o nöjda? Hoppas det innerligt iallafall.....

    Idag har vi avverkat halva graviditeten! Jisses vad tiden går fort!

    På tal om det........är det inte dags för fika snart igen?Kaffe Solig

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2012-04-25 13:03:05 följande:
    Nu ska jag säga något roligt och positivt.

    men jag säger det lite tyst och viskar försiktigt, så jag inte jinxar något eller ropar för högt.

    Kanske är det så, att det verkar som om min sambo nog har fått ett nytt jobb. Iofs bara ett sommarjobb, men ett där det verkar kunna finnas fog för att tro att han i höst kan få vidareutbildning och sedan få riktigt jobb. men jag vågar inte tro det än. Inte förrän han har varit där och skrivit papper.
    OM det här är sant, så jobbar han idag sin sista dag på helvetesstället. Men det vet de inte än. För eftersom han bara har behovsanställning, så behöver han inte säga upp sig-barasäga att han inte tar emot timmar den här månaden typ. (precis som de kan skita i att ge honom timmar om det passar dem)
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Ohhh! *håller tummar o tår o säger inte ett knyst*
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård