Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ursäkta att jag spammar, men den här tycker jag var rätt så bra:


    Livet är en komposthög! Ta all skit som kastas framför dig, kommer i din väg eller smutsar ner din vardag. Gör en kompost av den och odla nytt!

    Cool

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2011-11-09 19:45:13 följande:
    Ninnis, ja, det är verkligen skit. Status nu är att jag är helt mör i hela magtrakten, av allt bubblande och springande på toa. Usch vad trött och sllut man blir av sådant här! Jag försökte nyss äta middag, men det funkar dåligt, för jag känner mig ungefär lika upplagd för mat som man brukar göra om man spytt. Men, nu verkar det åtminstone som att det går åt rätt håll. Dvs allt är inte kvar, uatn något kommer iallafall ut. Och jag har inte sett något blod idag. Jag är alltså lättad på flera sätt.

    Annars har jag haft en mysig eftermiddag, för sambon kom hem och vi eldade i kakelugnen och satt framför elden och bara pratade och drack kaffe. En sådan där harmonisk, varm stund som det lätt blir för få av. Särskilt när allt är pressat och inte så värst harmoniskt alls. Så det var guld värt.

    En annan spännande sak: TRE olika personer har ringt och frågat om villavagnen!
    TÄNK om någon av dem kunde ta och slå till och köpa den också! NU, innan jul!!! 
    Då, mina vänner, vore vi tillbaka på rätt spår igen. Ikapp. *hoppashoppashoppas*
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Åh, hoppas, hoppas det vänder med magen nu!
    Och så mysigt med mys framför kakelugnen... det behövs ibland. Oftare än det blir av.
    Och nu håller jag tummarna att ni får sålt den där villavagnen så att julen blir ångestfri ♥
  • Norrskensflamman

    Här har det härjats o gått an ikväll. Exet klev in genom dörren. Och så var den kvällen förstörd. Både för mig och ungarna. Han hade fått reda på att "min nya" har träffat barnen och varit i HANS hus....

    Jahaja, så nu är allt raserat, flickorna ledsna o skrajsna och dessutom är de hos honom nu och jag får inte träffa dem förrän på fredag.
    Ja, ja, då ska jag megamysa med dem så får jag se hur de mår. Men jag är så orolig för mina små hjärtan

    Nu är jag än mer säker på att ju förr han tar sig iväg och lämnar landet, desto bättre. För mig, för flickorna för honom själv också.

    Nu ska jag åka och krypa upp i en stor famn och bara dö en stund.

    Kram alla !

  • Norrskensflamman

    Godmorgon tjejer!

    Ja Ninnis, visst är det härligt när de börjar kommunicera, helt plötsligt blir de "riktiga" människor. Det sociala samspelet med barnet är verkligen underbart. Njuuuuuuuut
    Så himla bra att du kan vara hemma så pass länge

    September, hoppas kollegan får hjälp. Skönt att ha kollegor som du som uppmärksammar och bryr sig.
    Jag var själv på väg in i väggen för ett år sedan, och jag fick enormt stöd av mina kollegor och chefer. Dessvärre noll stöd från min man. Istället valde han att vara otrogen och slå sönder våra liv. Men, nu så här i efterhand så är jag glad att han visade sitt rätta jag. Det gör att jag idag vet att det här är rätt... Vi ska inte leva ihop mer.

    BS: 23/12 flyttar han.

    Blommis: Nej, han klev inte bara in sådär direkt. Han har flickorna i veckan. Men han hade någon som skulle komma och kolla på bilen han ska sälja. De skulle komma till min adress, eftersom exet har sommardäcken och lite  annat som hör till bilen i mitt garage. Han frågade om jag kunde hänga ut nyckeln så han tog sig in i garaget och kunde fixa lite direkt efter jobbet, eftersom de skull komma redan vid 17.
    Jag gick med på det och sa att jag kan ge barnen mat och föra dem till kören medan han tar hand om sina bilspekulanter.
    Sen ringde han och frågade om det var okej att gå in i huset med barnen tills jag kom hem (de hann dit före mig). Ja, vad ska jag säga? Att barnen får gå in i huset men inte pappa...? Nej, det ville jag inte inför barnen. Så jag sa ja. Så han var inne i huset när jag kom. Jag började göra mat åt barnen. Han attackerade mig direkt och sa att han visste att jag haft nån karl där, att han sett en främmande bil där osv osv. Sen började han fråga ut barnen och lilla K sa ju att Jo, XX har varit här. Två gånger. Han är snäll. Men du är ändå bäst pappa. Och så var cirkusen igång. Jag försökte lugna honom och bad honom åka iväg och ta en kaffe hos en kompis tills bilköparen dök upp, jag bönade o bad att han skulle låta barnen äta ifred och att vi inte skulle ta detta inför barnen. Jag försökte få honom att v i skulle gå i ett annat rum och prata, ja jag försökte med allt, men då hade proppskåpet redan brunnit för honom
    Ironiskt nog ringde dessutom bilspekulanten och sa att han inte kommer för han har köpt en annan bil
    Jodå, barnen fick minsann höra att mamma är lösaktig som drar in karlar i HANS hus. Att om han får tag i honom så ska han slita huvet av honom. Att jag inte håller mitt ord, jag skulle ju inte ta in en karl i huset på ett år. Ja... hm, det kanske jag sagt nån gång, med det menade jag förstås inte bokstavligen att en karl inte ska få gå över tröskeln, utan mer att bo IHOP stadigt kommer jag inte göra närmaste året, utan jag vill bo ensam och se hur det går, och ta det lugnt med alltihop så man ser att det verklgen är rätt. Läka ihop själv tillsammans med barnen. Osv osv osv. 

    Så nu hamnade barnen i en lojalitetskris... Pappa blir ledsen för att XX  har varit hos mamma....

    Vi pratade igår jag och musikern och vi kom fram till att vi ligger lågt med vidare träffar inför barnen tills jag ser att de är redo för det. Måste kolla av hur de uppfattad det som hände igår och hur de mår inuti av det.
    För jag vet att de tyckte om musikern och jag tror att när pappa lugnat sig och t om lämnat landet, så kommer de vilja träffa honom igen. 
    T som är lite större är jag nästan säker på att hon förstår att pappa beter sig konstigt och att hon tycker det är jobbigt.

  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2011-11-09 20:22:45 följande:
    Finaste Flamman, fy fasen vilket rötägg han är! Som sagt, ju snabbare han försvinner ur erabliv desto bättre. Stor kram till dig!
    Word! Du har rätt.
    Efter sitt uppträde så bad han om ursäkt (men det hjälper ju inte, skadan är ju redan skedd, barnen har redan blivit utsatta för ännu ett trauma) och sa att han måste flytta så fort som möjligt härifrån, för han kommer aldrig låta mig få leva i lugn o ro så länge han är i närheten. Så på nåt vis är han medveten om att han gör fel, men han har ingen stoppknapp när han väl sätter igång. Säkert en del av hans diagnos, men det hjälper ju inte mig o ungarna att veta det.

    Så UT UR LANDET så fort som möjligt!!! Så jag o barnen får fortsätta vår läkprocess i lugn o ro.

    Tack för ert stöd tjejer   Det betyder så otroligt mycket ♥
  • Norrskensflamman
    Hvidbrud skrev 2011-11-10 09:40:21 följande:
    Flamman: kramar till dig och dina barn. Der är inte klokt vad ni får stå ut med. Blir så ledsen i hjärtat- men det är en jäkla tur att han flyttar ut från landet annars skulle jag nog snart åka upp och hissa upp panattahuet i snoppen i en flaggstång till almän bespottelse...:-O
    Hvidis: Du är så välkommen
  • Norrskensflamman

    Från det ena till det andra. Minns inte vem här som hade erfarenhet av hormonspiral.
    Jag satte ju in min för 1½ vecka sedan. Först blödde det lite och kom lite flytningar (rester av mensen och så från att de varit in o pillat tror jag). Riktigt ont i magen. SEn var det bra ett par-tre dagar. Nu har det börjat en molande, mildare mensvärk och så har jag börjat blöda. Först lite, sen succesivt mer och nu är det som en mindre menstruation faktiskt. Och molvärker. Är det normalt? Jag vet att hon sa att mellanblödningar kan komma, men detta känns som mens. Igen. Mitt i cykeln omkring ägglossning.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård