Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    Lanovia med familj: GRATTIS!!! {#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}BabyBabyBabySoligSoligSolig Underbara nyheter!!! Och så himla starkt jobbat av dig o maken. Gud vad glad jag är för er skull

    Fru E: Yey!!! Bra, bra, braaaaaa nyheter

    Ninnis: Jag hade en Briovagn iofs, men vi hade en Brios Polar åkpåse och den var suverän. Med färdiga hål för sele. Och varm o gossig.

    Blomman, jo det är just därför jag vill ta det lugnt för jag vet att de fäster sig så fort och sen blir deras små hjärtan återigen svikna och krossade av en vuxen... man... igen...   Men musikern är verkligen ingen som hastar in i något utan att det känns 100% rätt. Och jag höll barnen utanför första månaderna just för att utreda om han för mig var ett "tidsfördriv" eller en tröst i ensamheten osv eller om det verkligen var något mer. Jag kan säga som så att jag är djupt förälskad och han bara växer o växer i mina ögon. Går från självklarhet till självklarhet. Allt känns verkligen jättebra mellan oss. Och med barnen.  Han är INTE ett tidsfördriv eller en tröst i brist på annat för mig.
    Vi har pratat mycket om det här med barnen, att jag inte ville presentera dem för honom innan han o jag visste att vi menar allvar, just för att de inte klarar av att bli svikna igen. Och det var han helt införstådd med.  Vi kan öht prata om det mesta, även sånt som är jobbigt.

    Igår var jag på tjejfest med klädbytarkväll. Gud så skoj vi hade. Ikväll är jag ensam med tjejerna och vi ska ha lite lördagsmys. Ev kommer en väninna förbi också.

    Blomman, jag tycker du är så stark och bra i ditt resonemang i gruppen. Du är verkligen en tillgång för den, även om alla kanske inte begriper det... Men jag tror de flesta ändå vet att du är det, och uppskattar dig. Så det så! Såna som du behövs verkligen i såna där grupper.

    Villemoa

    Kram till alla fina trådisar.

  • Norrskensflamman

    Heloise: GRATTIS!!!

    Kunde de säga varför du haft blödningar ändå?
    Tänk att ni redan kunde se ett pickande hjärta....Hjärta

    Grattis Solde till fina resultat. Men så hemskt med kollegan. Läste nåt om en segelolycka tidigare imorse.

    Ankan, kul o se dig här

    Blomman: hur går det med villavagnen? Håller tummarna att ni blir av med den nu. Och får bra betalt

    Själv känner jag att det blir en svettig jul ekonomiskt.... Var och förlängde leasingen av slalomutrustningen för ungarna och där for 2000 pix. Sen inhandlade jag en adventsljusstake för en har gått sönder och så en liten sån också till T att ha i sitt rum. Hon hittade en som hon tyckte var så sööööt.

    Har en obehagskänsla i magen... Idag landar mitt brev hos Folkbokföringssektionen...

    Det har varit tyst hela veckan från exet... Inte ett telefonsamtal, inge Skype, ingenting. Det är så man blir misstänksam. Vad är i görningen?
    Ikväll är det överlämning av flickorna och då kommer jag väl få mina fiskar varma

    Hvidisen: Nya hårfärgen låter superläcker. Bild??

  • Norrskensflamman

    Klockarbol; jag gjorde anmälan anonymt, så jag kan nog inte ringa. Men de sa att det tar tid... Kanske de gör det lite snabbare iom att det står att han har för avsikt att lämna landet vid nyår.

    Han lämnar o hämtar inte längre hos mig, eftersom det alltid blir bråk och jag inte blir av med honom. Och han vill inte se andra hos mig, i "hans" hus...
    Så det är jag som hämtar o lämnar hos honom. Då kan jag dra när han börjar dumma sig.
    Men lite nervöst är det allt att åka dig själv... Jag håller alltid krampaktigt i mobilen och jag har förprogrammerat in ett tomt sms och kortvalsknapp till bästa väninnan, så hon vet vad hon ska göra.  Jag ser alltid till att meddela någon när jag far dit och ber dem ringa mig inom en bestämd tid för att höra om allt är okej.

    Just nu känns det som att jag ångrar att jag skickade in pappret till SKV... Kanske skulle ha väntat till efter han åkt. Hade väl fått klara mig utan underhåll tills de utrett färdigt skiten....
    Men det är väldigt tufft att klara sig flera månader utan underhåll Vilket jag kanske får göra ändå.

  • Norrskensflamman

    Klockarbol igen: Alltså eg så är det inte så dyrt. Att leasa ett begagnat paket med slalomskidor o pjäxor kostar 695 kr för två säsonger, med rätt att för 100 kr byta en gång (ifall de växer mycket under perioden). Men så kommer hjälmarna till, 175 kr/säsong och så behövde T nya stavar, och så köpte jag nåt "glidmedel", haha.
    Men att köpa ny utrustning var och vartannat år känns inte som nåt alternativ heller just nu.
    Så det var bara att betala o se glad ut. Vi åker ju mycket och flickorna älskar det.
    Få se bara hur mycket jag har råd att åka i vinter...  Iaf så ska de få träna med den lokala alpina klubben om de vill, så då får de ju iaf åka en gång/v minst.

  • Norrskensflamman

    Villemoa! Vinkelivink Hur går det? Hur går det med träningen, är du lika flitig på Friskis o svettis?

    Jag har totalt slöat till mig. Har inte riktigt orken just nu. Efter nyår börjar jag. Då jag förhoppningsvis har ett orosmoment mindre i min omgivning, och livet stabiliserar sig lite mer.

  • Norrskensflamman

    Godmorgon ladies och GRATTIS Helipanzerfamiljen igen Blir så glad när jag tänker på er...

    Vad är det för god tacogratäng ni pratar om?? Kan man få receptet

    Sen så skulle jag vilja ha det godaste lussekattreceptet så de blir saftiga. Tror det var nån här som gjorde med kesella och mindre mjöl...??

    Ingis, OK-stämpel i baken

  • Norrskensflamman

    Igår när jag precis skulle åka och lämna flickorna ringer deras pappa och undrar om de kan sova en natt till hos mig... för han skulle hämta en kompis från flyget sent på kvällen. Eeeeh?? 
    Jag ides inte ens kommentera... såg hur flickorna suckade, de hade ju laddat mentalt att åka till pappa... Så jag sa bara "Jamenvisst, självklart"  Flickorna vart ju besvikna, men jag o musikern var ju däremot glada att få ha dem en extra dag Men jag inser nu att det är precis så här rörigt det skulle vara om exet stannade kvar i stan... Ändrade planer hela tiden, i sista sekunden, och jag o flickorna ska anpassa oss efter honom hela tiden.
    Sen på kvällen var T väldigt uppe i varv och var mer uppe i taket än på golvet. Sen när hon lugnat ner sig så var hon lite sur och sa att "Pappa kommer säkert ringa imorgon också och säga att vi inte kan komma till honom..."     Åh, vad det knep i hjärteroten när man hör besvikelsen. Hon sa att hon tror att de inte kommer hinna träffa pappa nåt innan han drar för gott.

    Imorse när jag lämnade dem på skolan och sa att jag kommer sakna dem så säger T: "Pappa säger att du inte saknar oss när vi är hos honom för att du har fullt upp med att umgås med XX"..... Va?!?! 
    Jag frågade flickorna vad dom själva tror... De sa i mun på varann att de tror att jag visst saknar o längtar efter dem. Hjärta

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård