• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hade jag gillat hundar hade jag klart kunnat öppna ett dagis. Hmm... Har vi inte pratat om det förr? *dejavukänsla*

    Cirkusen är i stan och jag kan få två fribiljetter till i morgonkväll... När svärmor kommer precis. Det kliar i min cirkusprinsesse-gen och jag vill gå! Kl 19. Tänkte se om jag kan ta e med mig om någon vill hänga på? (om biljetterna finns kvar) Någon i närområdet? 1.a parkett!

  • Hvidbrud

    God morgon! Vilket väder vi har här i Skåne idag! Sommarvärmen ska komma! J tackar för grattulationerna. Idag är det dags gör ettårskontroll och vaccinering. Hoppas att han slipper febern.
    Vi har haft huset fullt sedan i torsdags, så nu är här ödsligt tomt. Att det gick över all förväntan är jätteskönt.

  • Hvidbrud

    Åh! Fru e!!!!

    Ninnis: lycka till i morgon!

    Min lillprins väger strax över elva kl är 78,5 cm lång och fick tre sprutor idag. Nej! Nej! Nej! Skrek han... Lilla hjärtat!

    Leksi: åh! Nattsömn! Längtar.

    just nu gråter e för fulla muggar. Det var längesedan hon var så ledsen på kvällen. Kanske för att hon ska sluta med blöja på dagen i morgon?
    j har inte somnat heller.. Han vaknade efter 1,5 h och har varit uppe och härjat. Månne vara värmen och ljuset?

  • Hvidbrud

    Åh! Ninnis!!! Iihh! Vilken skörd Bra att maken är där och pysslar om dig. Kram! Hus så spännande det är nu! Ber en stilla bön för äggen och simmarna och för livets mirakel.*hjärtar*

  • Hvidbrud

    Idag drar jag och ungarna till Blekinge! Mysa med mormor och doppa fötterna i havet! Hääärligt! Men först lite dagis för den stora. Och jag har köpt ingridienser till rabarbercupcakesen...

  • Hvidbrud

    Fru e: här! bakfia.blogg.se/2010/may/rabarbercupcakes-med-limefrosting.html men modifierar med muscovadosocker istället för rörsocker både i smeten och till rabarberna och lite mindre mjöl och lite äkta vanilj (kohisan's på burk). Sen är bakanvisningen helt tokig så där följer jag mitt sunda förnuft i stället. Men goda som en dröm blir de... (och smeten och rabarberna är inte illa kan jag hälsa...*kladdigommunnen*)

  • Hvidbrud

    Fru e(igen) ja, vilken värme! det blir en varm sommar Jag är så tacksam för att jag inte är höggravid just nu... (men börjar få lust att bli det nån annan gång:-0. Det är inte bra för livmodern att sortera babykläder för bortskänkning...)

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård