• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ha ha Ingis! Nädu inga graviditeter här inte! Men de två jag har haft gick väääldigt långsamt!

  • Hvidbrud

    Min gubbe har börjat röka igen. Han kallar det feströka, men det blir oftare och oftare och jag kan inte låta bli att bli arg och besviken Åh, varför kan jag bara inte koppla bort den delen av hjärnan där jag bryr mig om hans hälsa, lukten på kläderna och oron över att barnen ska börja röka eller att de ska ta skada. Eller uppmärksamheten de jävla (kraftuttryck kräves) cigaretterna ska ta. Grrr! Fan, gubben är vuxen och kan ta sina egna beslut, men jag blir så besviken på honom att han väljer ett så dumt "nöje" ( så känner jag mig lika obstinat som jag tycker att min syster kan vara i bland) Sen blir jag ledsen för att jag är så ego som inte jan låta honom sköta sitt och ge honom en chans att faktiskt ha valt rätt beslut?? Det har ju inget med mig att göra egentligen eller, jag har inget med det att göra... Suck!

  • Hvidbrud

    Puss Ingis! Du, du har en bebis i magen, därför är din mage stor och självförtroendet skrangligt. Du är så vacker och lysande så det så! E säger "jag och pappa har stooor mage, mamma du har inte så stor mage och j har liiiiten mage! Pappa har jääätte stor mage. Jag blev glad. Maken har börjat springa tre ggr i veckan. - - - Man kan inte fest röka. Antingen röker man eller så röker man inte. Det ligger i nicotintes natur och det är bara att fatta... Men men. E hittade min brors cigaretter (han har också börjat igen...) och tog en och stoppade den i munnen. Usch vad obehagligt det var! Jag skällde på henne och sa att de var jättefarliga! Men hur ska hon tro mig när folk omkring henne röker!?! Tänk pm hon hittar en ask och börjar äta på dem?

  • Hvidbrud

    Fast... Jag tror nog att hon har nog att stå i när det är festvecka i byn och hon säljer sina underbara barnkläder

  • Hvidbrud

    Ingis; min man blev lika dan båda mina graviditeter... Det var typ färdknäpparna på övertid som jag fick. Snacka om frustrerande! Så jag förstår dig så väl. Och så växer man och hormonerna svallar och huanemej... Men man får helt enkelt ta saken i egna händer och invänta att man börjar lukta fertil igen så ska de nog komma strykandes igen.... Det är bara en olidlig väntan.

  • Hvidbrud

    Jag är gärna på från 10-11 tiden i morgon och framåt. Stadsparken passar mig utmärkt hoppas på laxsalladen

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård