• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Åh fifann! Säger jag. Det är det värsta! Krya på dig gumman. Hoppas att det är över snart och som du säger, tur att ha kära omkring dig till de små liven och dig själv. *kraaam*

  • Hvidbrud

    Jag börjar jobba på måndag. Gamla jobbet, nytt hotell. Ska spara er för hur jag känner inför detta, mer än att jag så innerligt känner att jag vill lämna samhället och leva från hand till mun och passa mina egna barn äta min egna mat och städa mitt eget skit. Eller vinna i lotto. (högvinst )Nu ska jag sova. Maken jobbar natt och j vaknar en ggn i timmen (fram till kl 4, sen vagnar han varje halvtimme..) det har han gjort i tre nätter nu. Det kombinerat med fullmåne och PMS from hell (igen! Det har blivit helt förfärligt efter förlossningen!) gör att mina nerver är väl trassliga för mitt eget bästa.... Så sov gott! I morgon är en ny dag!

  • Hvidbrud

    Ingis! Iiiiiiiihhhh! Lycka till idag finaste du! Åh! Blir helt tårögd! Tänk vad häftigt att han kommer idag! Kram! Glöm inte skicka hit lite värkar om du behöver lite avlastning Puss! Skickar med lite haom-lugn och speladöd-tyngd kram!

  • Hvidbrud

    Återkommer med kommentarer och ego rapport. Jag känner att jag är i en sån "arg över tingens tillstånd" fas och jag ska hitta ett sätt att hantera detta på. (bli gravid och föda barn kanske?)(fast det får mig inte ut ur hamsterhjulet mer än temporärt...) Existenskrisen kallar! Vi hörs!

  • Hvidbrud

    Grattis på födelsedagen finaste ballabus!!! Och lycka till idag Ingis! Hoppas du får komma in idag. Kom till Malmö annars så trycker jag igång dig
    Och grattis i efterskott till finaste Daa! *kram!*

  • Hvidbrud

    Jag har inte hört något ännu! Skickar massa lugn ro och styrka till henne i detta häftiga mirakel! Heja Ingis!
    Fru E: åååååå! Så fiiin!
    Nunnis: hur gick det på dagis? Och jobbet?
    Flamman:Hua vad vissa rötägg kan hitta på! Grrr!
    Nä nu är det dags att städa efter landskampsupportrarna. Not so nice.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård