• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ja, jag tänkte på din mans situation med ex chefen. Blä!
    Jag har krävt att hon ska avskedas innan jag sätter min fot där efter 1 nov. Vad kollegerna berättar för mig i förtroende, gör mig så ledsen. Hon drar ju in pengar till företaget dvs bonus till cheferna, som gör att hon har suttit relativt säkert, trots att all kompetent personal som flyr stället, hals över huvud, kunde få samma resultat, humana arbetsförhållanden och ett bättre rykte för företaget och inte minst, "rena" pengar till företaget. Nå jag. Jag hoppas att något händer, så att jag inte bara lämnar mina fina kolleger i sticket, utan möjlighet att stå upp brevid dem när häxan går över strecket.

  • Hvidbrud

    Godmorgon! Härlig höstdag. Ledig och laddar upp inför sista arbetsdagen i morgon. Men nu: kaffe och croissant! Och njuta av stillheten.

  • Hvidbrud

    Hua! Tack gode Gud för kaffe. Efter "mittinattentoabesök" med fröken E tyckte hon att det var dags för frukost. Då visade jag henne klockan och sa "när första siffran är fem är det fortfarande natt. Sov nu. Det funkade! Hon har blivit så självständig min stora tjej. Vill lära sig allt, bokstäver och siffror just nu. Igår spelade vi Uno och det gick jättebra!
    J har slutat gå... Nu hopplar han hoppsansteg överallt och överfaller oss med frygtlösa tacklingar! Sen gapskrattar han! Och ska pussas... Ungar!

  • Hvidbrud

    Lanovia: så underbart med sovnatt! Hoppas det håller i sig! Det både behöver och förtjänar ni!

  • Hvidbrud

    Ja. Det är meningen ju. Trissvinst eller inte. Grattis förresten! ( jag kollar också lotter om de ligger ock flyter- man vet ju aldrig...)

    Fick precis mail från en väninna i dk. Sist vi träffades var för ett år sedan och hon var då 37 och vi talade om hennes babylängtan. Vi pratade om möjligheterna till insemination och enhet det skulle vara att vara ensammamma. I mailet skrev hon att killen hon börjat dejta i november var nu hennes pojkvän och hon väntar ett litet gossebarn med honom! Så glad jag blev! Jag trodde helt ärligt att det var "kört" för henne. Att hon hade missat tåget. Men oj så glad jag är att jag hade så fel! (åh, nu blev jag också lite sugen!)

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård