• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    och- kraaaaam lanovia!

  • Hvidbrud

    Lanovia: jo, det låter som det är lite tufft just nu för er. Massor av kramar till dig och familjen! Inboxen är alltid öppen, mailen och wf och telefonen också för den sakens skull. *hjärtar hjärtar hjärtar* och massor av kramar och en hand att hålla i och en barnvakt Det är mörkt nu, men det blir ljusare igen! Kraaaam vännen!

  • Hvidbrud

    Lanovia: jo, jag tittade in och istället för din vanliga bild var där en stor grön smiley Nästa gång var det samma som nu.... Konstigt! Någon annan som såg den också?

  • Hvidbrud

    Så fint!
    Glad advent! Här har vi hängt upp min fina julstjärna och gammel-mormors mors julbonad, adventsljuset är tänt och snart ska det lukta glögg i hela huset... Kom då julen! Nu är det dags!

  • Hvidbrud

    Så härligt med pyssel flamman! Blev ju jättefint!

    Jag är jääätte trööött... Var på jobbet från 7.15 till 18.15... Hata måndagar... Men i morgon är det tisdag och det gillar jag

  • Hvidbrud

    Lanovia: styrkekramar i mängder! Hur mycket ska ni få!? Hoppas verkligen att det vänder för barnen snart också! Fy vad jag har medlidande med dig och jag är så imponerad av dig och din styrka! Heja er! Och heja T! Massor av kramar!
    L: nej, inte ledig idag, men bra tjejer inne och lagom med jobb åt dem. Inte som skitmåndagar som aldrig tar slut... Har löneförhandlat idag och det gick nog bra. Iallafall bättre än det var. Det känns bättre nu. Stämningen på hotellet käns lättare och mina tjejer (och killar) är gladare. Det börjar kännas bättre att sitta i stolen på andra sidan skrivbordet också. Men nu ska jag stupa i säng! Kram på er gullefisar!

  • Hvidbrud

    Hua. Fick huvudvärk på jobbet idag och när jag cyklade hem slog ett illamående på också. Vilade i soffan ett par minuter innan jag rusade ut på toa och kräktes... Blä! Gick och la mig i en och en halv timme och kunde läsa godnattsaga för fröken muffin. Enligt Google skulle jag till akuten om huvudvärk följdes av illamående, men jag ringde 1177 istället och hon sa att jag skulle ta det lugnt och få migränutredning på vårdcentralen och sjukgymnast. Hmm. Stress, kyla, sömnlöshet, ÄL-hormoner och datorskärmstirrande är ingen rolig cocktail... Men nu är det ok och det är ju bra! Hur har ni det i snövädret förresten?

  • Hvidbrud

    Godmorgon! Hoppas ni har det bra, ute i stugorna. Vilka underbara misar syrinx! Vilken blick! *kundenogalltblienriktigkatttantomdetvillesig* . Ska ut till Ica och köpa in till lussebak idag innan snöstormen belarmar oss... Hmm... Var det någon som fick receptet av mig i fjor, för de var sååå goda och jag kan inte hitta det! kram!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård