• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Åh, så spännande blommis! Fast tröttande, kan jag förstå! I säng med dig

  • Hvidbrud

    Så härligt att sjunga med döttrarna flamman! Spermdonatorn till dina barn kan ta och dra en rutten filt över sig. Tycker jag. Och jag tycker att du inte ska behöva känna mer av hans hemskheter längre. Kramar till dig!

    Jobbet verkar funka bra. Nya rutiner har givit några sena kvällar (med avbrott för akutenbesök med J, som kräktes på dagis och dagen innan hade han vält med barnstolen med pannan först i golvet- så vi fick kolla upp att allt var ok... Det var en lätt hjärnskakning så han ska hålla sig lugn i en vecka... Right. )Nå ja. Möte med hotellchefen som tydligen hört att allt gått bra så hon var klar att köra med mig som Husfru. Men nu är det helg och det är sköööönt!

  • Hvidbrud

    Lanovia: du skulle bra våååga sluta skriva! Hur skulle vi då kunna dela din sorg och din glädje? Shittpomfritt, ni har ju verkligen en tung tid bakom er, vi känner dig Lanovia och vi VET att mammalivet ibland kan vara skitjobbigt, även utan astma och sjukdomar på löpande band- men man får ju det lilla magiska ögonblicket ibland som gör att allt är värt att kämpa för. Eller? Så gnäll du gumman, så kramas vi och tänker på er och gläds med er när Tess äter sin nya mat! Hurra!!!

  • Hvidbrud

    Ja du blommis... Vad gör jag? Jo, jag är arbetsledare över hotelsltädsstaben. Ser till att allt finns och funkar och blir klart i tid. (Hvdis tackar för utmaningen att göra en strukturerad arbetsbeskrivning, det behövs!) Återkommer!

  • Hvidbrud
    *kram* Lanovia.

    J mår bättre nu. Räknar med dagis i morgon Han springer runt och leker med en ballong nu. Ska få i honom lite mat, han har blivit lite mager tycker jag.

    e sitter och leker med lera, jag kanske kan gå och lägga mig igen? I wish!
  • Hvidbrud

    Maaaagsjuuuukaaaa..... Ääääääääähhhhhh!!!! Först Batman igår, sen jag i morse och nu hämtat febrig tjej på dagis. Bara en stående. Bäst att vara utvilad till hämtning! Gaaah!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård