• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Solde: barndop! I eastern ortodox church, så jag luktar rökelse nu!

  • Hvidbrud

    Nej men flamman! Vad är det du skriver! Halleda! Ja, vilken tur att ni kom in i tid och får bra koll på det redan från början. Tur att han har dig vid sin sida. Många styrkekramar till dig och till m. Styrka och kärlek till dig, vännen. Så mycket just nu. Kram

  • Hvidbrud

    Leksi! Är det redan dags! Ja, jag är så förbluffad över hur fort andras graviditeter verkar gå. ja, men andre också- fast då gick den sista månaden i sloooow-motion.

    Nu har min högra bihåla täppt till sig. käns som om ögat är påväg att poppa ut. Är det inte det ena så är det det andra... Huskurer någon?

     Första dagen på dagis på två veckor för ungarna idag. Hoppas att de har det roligt Mina små hjärtanHjärtaHjärta!

    Vet ni vad jag skulle vilja göra just nu?
    Hoppa på ett flyg som flyger någonstan däe det äe ca 24 grader varmt med en ljum bris, tillsammans med min make. Checka in på ett lyxhotel med egen pool, gångavstånd till turkost hav, burgeanvilla som klättrar på balkongen. God mat och 1 massage om dagen i en vecka. Och snarkfria nätter och bara sova.... och bada och bli masserad och äta god nyttig mat. Det vill jag. Kanske kan jag tänka mig att byta ut maken mot ett gäng av er här inne istället..

  • Hvidbrud
    Fru E: inte ska jag smitta era små med alla barnsjukdommar redan . Mot hormonplitor? Tid... De försvinner.
  • Hvidbrud

    Blommis: Tack för tipset! Ska snart åka till apoteken för här kam jag inte sitta med dundrande kindvärk!
    Vad BRA att han var så bra, din doketor. Läkare ska ju ta en på alvarligaste alvar annars gör de inte sitt jobb ordentligt, tycker jag. (men efter en och annan hypokondriker tycker några kanske anorlunda?) Men din värk är ju på riktigt och din yrsel är ju reel, så klart att de ska ta dig på alvar, finaste blomman.
    Hoppas verkligen att de kommer på vad som är boven i dramat, att det är samma bov för allt och att den kan fixas snabt och smärtfritt. Det hoppas jag. 

  • Hvidbrud

    Flamman: Kramar kramar kramar

    Lanovia: Hoppas att du får något uppdrag snart! Välkommen tillbaka till de storas rike  

  • Hvidbrud

    Lanovia: Jag är också stolt över dig! Bra jobbat! Svärmor kan äta sin hatt!

    Tack vare magsjukor och influensor och lite träning och kostomläggning (sluta äta när du är mätt, kvinna!) så har jag lägstavikten på 7 år! Som när tvåsamhetskilona började smyga sig på. Nu har jag beställt en sån där magnetisk rockring som väger 1,4 kg som jag ska rocka med 5-10 minuter varje kväll, för att stärka mage, rygg, rumpa och lår. Det ska vara effektivt! Effektiv träning gillar jag, när det är roligt och jag kan lossas att jag leker...

    Snackade länge och alvarligt me min närmste chef igår om att ändra image och inställning på jobbet igen. Vi kom längre och blev mer konkreta och hon har redan planerat in att jag ska ut till de andra hotellen och undervisa i ergonomi. Vi ska sammarbeta med de andra husfruarna i landet för att tillsammans vidareutveckla våra ideer, så att vi är en samlad front med våra ideer och på något finurligt sätt få "de mer kapitalistiskt tänkande" cheferna till att se att det är i deras vinstintresse att implementera våra ideer och nya handlingsplan.

    "You must be the change you wish to see in the world" (-gandi) är mitt nya moto som är som bensin för min drivkraft. Nu ska vi framåt!

    Om jag skulle ta och jobba lite då.... Ha en bra dag alla finisar. Hoppas att där är flera sidor med inlägg om vad ni håller på att dona med så här i dessa ljusnande tider (Det var LJUST när jag kom till jobbet i morse och en liten talgoxe satt och kvittrade i trädet där jag ställer min cykel. )



     


     
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård