• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Heja musikern! och heja dig som är bra inflytande och en fantastisk sambo! Hjärta

  • Hvidbrud

    lanovia: Så skönt att han mår bättre nu! Skönt att konna sova liggandes. 
    Min lillfis är konstant sjuk också... Bara man börjar ana hans glada jag, så är har sjuk igen dagen efter... Suck... Vår kom nu så vi kan slippa all sjukdom!

    Jobbar idag. batman vabbar. Måste få färdigt huset nu! Vi vill ju ut Vidare, framåt! 

  • Hvidbrud

    Även om jag önskar att det var vår lägenhet som vi skulle flytta från också, till ett mysigt härligt hus, med plats till oss alla och lite trädgård och klätterträd och frisk luft och och och och....

  • Hvidbrud

    Ingis! Lilfisen har blivit så stor! och så lik han är sin mamma! Lucky guy! Och I har också blivit så stor och strålande och posserar så fint

    Blommis: BRA att du fick se dokumentären. Jag tror på att det är bättre att veta vad som kan hända och förhålla sig till det i verkligheten än att blunda och bara ja, ja, whatever när skiten träffar fläkten som man säger på swengelska. Håller dig i handen i morgon, fina du!

    J har feber nu också och hostan är tillbaka. Kan inte se och inte andas när han vaknar gallskrikandes mitt i natten. Krååååka i öööögonen!!! skriker han. Maaaaammmmmaaa komma nuuuu! Så jag är leta sleten. Min vabdag imorgon.

    På dagis berättade fröken att hon blev så överraskad när e pratade med mig. Jag sa, hon brukr inte prata såhär bebisaktigt. Då svarade fröken att, nej, jag blev förvånad för hon brukar inte prata alls. Hon brukar viska om det är något. 
    Herreguuud!!! Och det säger de nu! Nästa vecka är det utvecklingsamtal och då vill jag veta mer. Konkret handlingsplan ska vi ha, för min lilla tjej ska också få plats att bli sed och hörd på dagis. Blir så ledsen och arg att ingen sagt något tidigare. "allt är bra, hon har lekt som vanligt"
    "Som vanligt" my ass! 
     

  • Hvidbrud

    Tänker på dig idag blommis!

    VAB idag. Två med ögoninflammation nu. Och feber och rälig hosta.

    Leksi: hur har ni det? Hur har du det?

    Ninnis! Jag missade helt att kommentera igår! Doh! Ditt sätt att axla tvåbarnslivet imponerar mig! Heja dig! Och vilka gullungar!

    I övrigt fortsätter vi att rasa i vikt här hemma. Alla infektioner och vintertrötthet och kostomläggningar har tagit på mina barns amnigsfett-depoter och maken har äntligen(!) sagt farväl till sin väl trinda buk och han är fem kilo mindre på en månad! Han kommer bli så snögg! Min rockring har kommit så den ska vi hämta idag. Vill ha midja!

  • Hvidbrud

    Nu rundede lillkillen precis 40 grader.... Suck.... Men Alvedon, piggelin och chippis (ostbågar) är han uppe och lever loppan igen... Tror vi har drabbats av tredje influensan.... Suck!

    Blommis: välkommen hem igen! Skönt att det är klart tills vidare. Kontrastvätska är så obehagligt- - återkommer!!

  • Hvidbrud

    Fru sy: Vad roligt at det går så bra med ditt företag! Det är ju egentligen självklart, för du är ju jätteduktig. Jag hoppas ju för din skull att du kommer att må som en dansande solstråle denna gången och kan fortsätta sy och blogga på som vanligt. 
    Jag skulle personligen också sakna dina inlägg med vackra kläder, glad liten busunge, nyfödda får, renoveringsprojekt och hur sommaren närmar sig, men jag vet ju att du har stora grejer på gång som måste få ha sin gång. Är det så illa om vännerna vet? Kanske någon tillockmed kan hjälpa till med att hoppa in i produktionsledet någonstans?
    Eller så kan du ha en tid framöver där du syr upp många plagg i de popularsate kombinationerna och storlekarna och bara säljer färdigsytt och har paus med beställningsförfrågningarna till du får tid till det igen?
    Skulle du kunna göra det på heltid sen? *nyfiken*

    J´s sjukdom vill inte ge med sig. febertoppar på 40 grader på kvällarna och hostar så han klöks, nästan kräks. Han flämtar och jag blir så orolig om hans lilla kropp ska orka med dett mycket längre. Han äter ingenting, jo Piggelin, men han dricker mycket, tackochlov! Det blir VC idag och jag hoppas att han får bra hjälp. Jag käner på mig att det är det onda influenzaviruset och de kommer säga att de inte kan göra något. Men lite slemlösande eller något annat till ögoninflammationen hoppas jag att han kan få. Min lille knallhatt!

    Jobbet rullar på. idag ska vi, jag och min chef, presentera våra ideer för de andra husfruarna. Jag hoppas att det blir väl emottaget!  
    Har satt gänget i arbete här, så att alt blir snyggt och fint. 3,5 dagar kvar. seeegt.

    Har lust att jobba utomlands ett par år. Har någon erfarenhet av det? 

  • Hvidbrud

    Ha! Hör kommer jag med dynamiten och krutet och tortyrkonstens vackraste vapen! Nu jäklar ska trollen skrämmas bort! Bang! Bu! Vet i hut! Håll er väck från blommis- hon behöver inte er era vidriga varelser!
    BRA med föredrag!

    Lillemannen har bronkitis. Kovepenin och molipekt. Kul att tvinga i honom det tre ggr/dag... Men nu ska han bli bättre. Så det så!

    Nu ska jag lyssna på flamman!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård