• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fina fina duktiga Flamman!

  • Hvidbrud

    Jag har massor, blommis! Säg till om de kommer närmre så ska jag lägga ut lite mer! (och du kan hälsa dem att jag ska piska dem blodiga med flugsmälla om de rör sig!)

  • Hvidbrud

    Fru sy: fy så trist! Hoppas att det bara är "vanligt" graviditetsillamående! *hållertummarna*

    Pencilinet funkar!!! Jag förstår att det ändrade historiens gång när det kom! Det är ett mirakel vilken förbättring på bara tre doseringar. Lillkillen har ätit (lite) och dansat i soffan och hoppat som en groda och bråkat med syrran och levt loppan idag. Så skönt att jag nästan vill gråta!

  • Hvidbrud

    Jag har sån fruktansvärd träningsvärk...

    ......i bäckenbotten! Aj.
    Har försökt att komma ihåg att knipa och knipa för att fixa muttan efter födslar och graviditeter. Har känt det som om sex var lite som (citat från bästa väninnan) att kasta en korv i Grand canyon... Snubblade över en grupp på Facebook som heter Snippgympa. Tre ggr om dagen blir man påmind om att knipa. Fantastiskt! Kände att det började hända grejer ganska fort. (hej korven!) I brådmod laddade jag ner en app som timar knipen (Kegel Trainer) och jag tog nog i lite extra idag... Aj.
    Med detta vill jag bara säga: glöm inte att knipa- men börja med måtta!

    Over and out- godnatt!

  • Hvidbrud

    Samtal den 7de...

    Jag kan fika måndag, torsdag och fredag nästa vecka.... med reservation för sjuka ungar...

  • Hvidbrud

    Blomman blomman blomman blomman! En miljon varma hårda kramar till dig! En mycket tydlig dröm om hur du har det, gumman! Tårarna trillar och jag vill vara en av skuggighetens som är där vid din sida, som inte kan göra något, men jag kan vara där iallafall. Om jag får kapa din dröm! Tycker att den visar din styrka och din klarhet. Kram kram kram!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård