Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru E, tar gärna det receptet Men jag skulle vilja ha ett på vanliga lussekatter utan mandelmassa också, för töserna är inte så förtjusta i mandelmassa.
    Någon   *letar i tråden, har för mig att någon hade ett recept, typ 500 inlägg tillbaks...*

  • Norrskensflamman

    Usch, jag vet att jag är ego o tjatig o töntig och att ni är kanske less att höra.... Men mitt i allt det struliga i min situation så finns det så mycket att glädjas över:

    Igår så fick jag ett meddelande från musikern... Han ville att jag skulle höra av mig när jag kom hem efter jobbet med flickorna... han ville hinna förbi oss och träffa dem en stund innan de åkte iväg till sin pappa.... ♥
    Han har verkligen fattat tycke för dem... Han erbjuder sig ofta att föra dem till skolan, t ex när jag var hemma med lilla K som var sjuk så körde han T till skolan på morgonen.
    Och han brukar erbjuda sig att köra dem till sina aktiviteter om jag har snärjigt. Gud, det är så skönt att det är så självklart för honom att göra detta, för att han VILL!!! Och ungarna har inget emot det heller.
    För er låter detta som självklarheter, men för mig så känns det helt overkligt, efter att ha levt som jag levt...
    Han brukar säga: "Snälla Flamman, kan jag inte få avprogrammera dig, få dig att börja tänka mer på dig själv och göra en Gladmamma av dig..."
    När jag springer och passar upp vid frukosten, av gammal vana, så brukar han sätta ner mig på min stol och säga att jag ska sitta och äta min mat i lugn o ro, att han kan servera sig själv, och även han kan hämta, räcka, fixa när ungarna behöver hjälp. Känns helt overkligt för mig...

  • Norrskensflamman

    Fru E; 21 dec låter jättenära för min del,  men jag förstår att för dig i din situation så är det en evighet dit... Men så bra att du fått tid ändå FÖRE nyår!!!

  • Norrskensflamman

    Tack fru E Alltså är BIM den dag när man borde ha fått mens om man inte är gravid.

    Ja alltså för mig är det här att skriva ner och berätta det dåliga och det braiga en sorts terapi. Det får mig själv att reflektera och se med lite andra ögon på saker o ting, när jag väl får ner allt på pränt. Jag liksom hajjar till... "Mäh, va f-n!!! HUR i allsin dar har jag kunnat acceptera detta.... Det är ju helt absurt" t ex när det kommer till exet och hans fasoner.

  • Norrskensflamman

    Fru E: Tack   Kopierar o sparar

    Ingis; attans också att det blev BOM. Men ge inte upp!

    Lanovia; klart du kommer fixa amningen denna gång. Ibland när T hade svårt att få grepp, då brösten var stora o hårda, så stod jag på alla fyra/framåtlutad eller nåt sånt, ovanför henne liksom, då gick det oftast bättre och hon fick bra grepp som inte gjorde att det blev sårigt o ömt för mig heller.

  • Norrskensflamman
    Villemoa skrev 2011-12-06 18:30:32 följande:
    Flamman; ditt ex är så puckad så det finns inte mycket mer att orda om honom! Musikern däremot, är en riktig pärla! Det är du värd!
    Tack fina du, så snällt sagt
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård