• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Åh, musik framkallar verkligen nostalgi!

    Jag tänkte göra två spellistor till förlossningen, en med låtar som får mig att slappna av till öppningsfasen och en med låtar som ger energi till krystfasen.  

  • Ninnnis

    Flamman, stora varma kramar till dig. Klart det är jobbigt och tragiskt för er allihop. Men du klarar det! *kramar om*

  • Ninnnis
    Fru E skrev 2011-06-16 13:23:37 följande:
    Flamman-kan förstå att det är tungt när maken och jag separerade 2004/2005 (bröt förlovning och flyttade isär i 8 månader) blev jag helt knäckt. Men nu så här i efterhand var det det bästa beslut som jag/vi tog. Men det är alltid enklare utan barn
    Det måste ha varit skitjobbigt. Tur att ni hittade tillbaks till varandra igen
  • Ninnnis

    Nu har jag varit hos BM igen, blodtrycket hade sjunkit och inga äggviteämnen i urinen. Hon bokade dock in ny kontroll på onsdag, de vill gärna ha koll på det när de har sett tendenser till högt blodtryck. Och jag fick klartecken att fortsätta promenera, men hon tyckte motionscykling var lite onödigt...

  • Ninnnis

    Fru E, mina största, varmaste kramar till dig! *kryper in under deppmanteln och gör dig sällskap så länge du vill* Det är så jäkla orättvist. Jag hoppas att Buster kan lindra sorgen en liten smula medan ni väntar.

  • Ninnnis
    Heloise skrev 2011-06-16 16:57:50 följande:
    Btw, jag kan helt klart rekommendera Beco gemini, herregud vad bra den är, Elise sitter skitbra i den och man bär hur skönt som helst, helt klart värd sin vikt i guld!
    Är den bättre än tex Babybjörn? Vi skulle ju få låna Babybjörn av min bror, men det visade sig att dne inte var deras. Är det någon som har erfarenhet av sele där man bär barnen på ryggen, tex i skogen?

    Jag har än så länge högsta Traderabudet på en sådan bärsjal som Fru Sy har. Vi tänkte börja med sjal så får vi se. Om det funkar tror jag Mini kommer att sitta mycket i sjal/sele.
  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-06-17 10:58:33 följande:
    Lilla e gungar ned sin pappa och mr j ammar pruttar och bajsar på en gång. Gissa om han är nöjd?
    Vilken total lycka för en litej J!
  • Ninnnis

    Heloise och Hvidis, tusen tack för input om sjal/sele. Vi var helt inne på en Babybjörn, men nu får vi tänka om. Sjalen vill jag gärna ha oavsett, sen kompletterar vi nog med någon form av sele.

    Flamman, att han har mage att klaga på att du engagerar dig i barnen?! Det kanske han också borde passa på att göra innan han flyttar till Ryssland?

    Duktiga T som sjunger och klipper band. Jag förstår att du är stolt!

    Hvidis igen, mysigt med finbesök

    Fru E, inget nytt om Buster?

  • Ninnnis

    Min svärfar, svägerska och brorsdotter har precis varit här en stund. Nu ska jag fortsätta städa. I min takt tar det typ hela dagen Maken är i Sthlm över dagen, sen har han bara en Gbg-tripp på onsdag, i övrigt kommer han att vara på hemmaplan.

  • Ninnnis
    Fru E skrev 2011-06-17 12:10:38 följande:
    Ninnis-Carina ska ringa Busters nuvarande husse och sedan komma tillbaka till oss
    Iiihhh!

    *hoppar upp och ner*
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård