• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blev förresten lite nojig idag eftersom jag inte hade könt Mini röra sig på hela dagen. Inte ens puffar från mig hjälpte. Vi har varit på stan hela dagen och lagom tills jag bestämt mig för att kolla upp det om han inte rörde sig innan kvällen började han böka. *puh*

    Jag vet att det är mindre rörelser nu när det är mindre plats, men man blir ju ändå orolig när han inte rör sig.

  • Ninnnis
    Fru Bygg skrev 2011-06-22 09:02:53 följande:
    Ninnnis, spännande med BF inom kort! Skönt att du fick lite buffar tillbaka! Skulle du inte till BM en gång till för att kontrollera blodtrycket! Hoppas det håller sig lågt!
    Vilken koll du har! Jag har varit hos BM idag, blodtrycket var högt igen. *suck* Ny kontroll på måndag i tillägg till min ordinarie tid på torsdag. Ingen äggvita i urinen, dock.
  • Ninnnis

    Hvidis, skönt att svärmors besök gick bra och att du fick lite avlastning.Går det bra med E och lilla J?

    Lanovia, spännande med RUL! Så mysigt att kombinera det med en kväll och natt på tu man hand. Jensens Böfhus kanske? Hoppas ni får en härlig midsommar i stugan.

    Fru Bygg, var rädd om dig! Skönt att det börjar närma sig ledighet snart, det är du värd.

  • Ninnnis

    Jag har haft en usel morgon. Sovit dåligt, upp kl. 7 för att vinka av syster, svägerska och brorsdotter. Glömde att jag skulle ta urinprov med morgonurin. La mig en timme när de åkt, vaknade ännu tröttare. Fick tandkräm i ögat (slant med tandborsten), fick bråttom när jag kom på att hunden behövde rastas och kom precis i tid till BM. Kanske inte så konstigt att blodtrycket var högt... Hon kollade det igen efter att jag suttit en stund, men det ville inte sjunka.

    BM tyckte magen hade sjunkit lite och pratade lite skämtsamt om att det kanske blir en midsommarbebis, men det känns avlägset. Nu ska jag lägga mig och sova lite till, har huvudvärk och är jättetrött. Så glad att jag är ledig och har resten av dagen obokad!

    Lite kul förresten, jag hämtade bärsjalen idag hos säljaren som visade sig bo typ 3 km från oss. Hon var jättetrevlig och hade två pojkar på 1,5 år och 4 månader. Vi pratade en bra stund och bestämde oss för att ses och promenera när Mini har kommit ut. Inte riktigt vad jag hade förväntat mig när jag lade bud på sjalen.

    Nä, nu ska jag gosa in mig med vovven och sova. God natt!

  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2011-06-22 10:43:48 följande:
    Ninnis hade inte ni bestämt namn på Mini? *nyfiken* Vad bra att han sparkade tillslut. Han låg väl och sov skönt medans du vaggade runt honom. Nu kommer jag inte ihåg vilka datum som gissats på men jag tror 5 juli. Eller är dette datum strängt upptaget.
    5 juli är nog ledigt

    Vi har nog bestämt oss för namn. Vill inte skriva det här, men jag tror det har figurerat på min FB. Annars inboxar jag dig.
  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-06-22 13:47:30 följande:
    Ninnis: du får gärna onboxa nyfikna mig också! Detektiven i mig kunde bara hitta ett namn på fb och inte är det väl Zlatan? Eller?
    Jo! Är det inte fint?

    Tror någon har skrivit det på min sida i något sammanhang, men jag skriver det i "vår grupp" så slipper du leta igenom alla mina inlägg
  • Ninnnis
    Fru sy skrev 2011-06-22 15:27:15 följande:
    Jag har oxå gissat på 5 juli, men vi kan ju dela på dagen
    Oj, sorry! Det var ju er förlovningsdag och dubbla födelsedagar, var det så? Då får ni dela på äran om han kommer 5 juli.
  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-06-22 13:56:41 följande:
    Sorry, var inte meningen att outa det så här offentligt. Lille Z blir ju jätte bra
    Så som han håller på idag så lever han verkligen upp till namnet
  • Ninnnis
    Fru sy skrev 2011-06-22 18:37:37 följande:
    Nästan rätt Det är vår årsdag, firar 8 år tillsammans då! Och så är det min mammas födelsedag.
    Ja det var ju nästan rätt
  • Ninnnis
    Leksi skrev 2011-06-22 22:06:19 följande:
    Heja heja lilla Mini!! Jag gissade ju på 24 juni!

    Fast dumma blodtryck som inte vill gå ner, ganska förståligt dock efter din morgon!
    Är inte det typ... imorgon?
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård