Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Går idag in i v34. Skall till BM sedan, tycker det är skönt med dessa kontroller så man får kollat att allt är bra, även om jag inte är ett dugg orolig.

  • lanovia 08

    Flamman är så underbart att läsa glädjen som börjar stråla ifrån dig. Och du all gymnastik och träning är bra träning-

  • lanovia 08

    Fru Bygg vad jobbigt att sväronen känner sig så osäkra. Men kanske ni skall låta din mamma komma då? HOn åker säkert gärna 3h om hon kan stanna några dagar. Ta den hjälp ni kan få, det behöver ni.

  • lanovia 08

    Fru Bygg och Ninnis det är jobbigt med barn mellan varven, man får inte sova eller de tar inte flaskan eller man känner sig ensam då maken "aldrig" är hemma". Och då får man gnälla man måste få tala om att man är trött, allt känns piss etc. Detta innebär dock inte att ni inte är tacksamma för era barn, eller tycker att barn är det jobbigaste som existerar på denna jord. Det är bara det att ni är inte mer än människor och man orkar inte hela tiden. NI är världens bästa för era barn glöm aldrig det!!!!

  • lanovia 08
    passionsblomman skrev 2011-10-13 11:26:26 följande:
    Lanovia, 34!
    Varför känns det som att alla andras graviditeter liksom bara säger svisch, när man tycker det allt annat än svischar när det är man själv? Särskilt på slutet. Då går allt väldigt lååångsamt.

    Tänk, snart är det en helt ny liten person till hemma hos er!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Word!!! det går väldigt låååångsamt just nu! Jag fösöker intala mig att det går fort och inte är något kvar just nu. Men det är tungt just nu det måste jag erkänna. Samtidigt kan jag känna att det är skönt att ha den tid vi har kvar. Hinna bli mer klara här, hinna ställa in oss på omställningen ytterligare lite.
  • lanovia 08

    Blommis det suger verkligen och är tyvärr alldeles för vanligt att precis när man är igång och känner att nu fasiken nu flyter det, japp då kommer bacillerna som ett brev på posten.

    HOppas du får en skön, lugn promenad i skogen.

  • lanovia 08

    Tittar in med en kram till alla. Ska försöka sova en kortis innan E ska hämtas om 40 min. Trots att E, o därmed jag tog sovmorgon imorse så är jag så trött att jag knappt orkar stå på benen.

  • lanovia 08

    Oj vad ni skriver. Finns så mkt jag vill kommentera men jag orkar inte. Fru E tänker mycket på dig o hoppad denna gång blir en lyckad gång. Håller tummarna men förstår att det är jobbigt känslomässigt för dig.

  • lanovia 08

    Besöket hos BM igår gick bra. Hon konstatera att bebisen ligger med huvudet nedåt o ovanligt långt ner för att vata omföderska. Det förklara ju att jag springer på toa hela tiden o trycker neråt när jag går. Hjärtljuden är låga vilket indiketar att det är en kille.

  • lanovia 08

    Nej nu är det natten här. Hoppas hinna in mer imorgon men tveksamt då vi har renoveringshjälp här.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård