Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru Bygg vad skönt att du fått sovalite mer i helgen.

  • lanovia 08

    Nu så har jag lite egentid och tid att sitta här. Egentid för mig är lite allt möjligt, t.ex. nu E ligger i sängen o sover hon inte ännu så är det väldigt nära, maken är ute o springer och jag kan ro om mig själv en stund.
    Men det kan lika gärna vara 5 min med boken på morgonen innan jag går upp, eller själv på toa, promenad med bara hunden och inte kärran. Ja allt som ger möjlighet till lite egna tankar.
    Och Blommis din sambos stund i soffan kvalar definitivt in på egentid. Så det så!

  • lanovia 08
    Fru Bygg skrev 2011-10-17 19:36:24 följande:
    Varför testar E mitt tålamod hela kvällen? Ser hon att mamma redan är nära ett nervsammanbrott?
    Högst troligt. De är välidgt bra på att läsa av oss de små, tycker att ju mer irriterad och nollad på tålamod man är desto mer testar de.
  • lanovia 08

    Vad skönt att sovstunderna blivit lite längre Fru Bygg. Men stackars lilla med ond mage. Är det bara tillfälligt ont eller verkar hon ha fått kolik?

  • lanovia 08

    September tror inte jag sagt det ännu: välkommen hit!

  • lanovia 08

    Tjejer jag har ett litet problem jag går o klurar på och tänkte se om ni sitter på några bra idéer. Om 3 mån fyller maken 30. Som ni kanske kommer ihåg fixade han en dunderfest åt mig när jag fyllde. Detta känner jag inte att jag har möjlighet att göra för honom och det vet han och förstår. Vi kommer ju sitta med en nyfödd då som kommer vara max 1,5 månad (eller ev 2mån om den kommer förtidigt men det vågar jag inte tro).
    Men vad hittar man på?? Har funderat på en tripp till typ malmö eller något, men det känns också för tidigt i januari så det får man väl skjuta lite på isåfall.
    Men vad kan man annars göra?

  • lanovia 08

    Som sagt nu är renoveringen färdig, förutom lite småpill vi har kvar att göra själva. Typ fylla i färg i spikhålen på listerna.
    Idag började vi städa i vardagsrummet där vi haft alla lister- spacklat, slipat och målat. Ojoj jag säger bara damm!!!!! Vi kom dock på att om man sätter på en sådan där mjukborste på dammsugan så kan man dammsuga upp allt damma även i hyllorna istället för att flytta runt det med dammtrasan. Med tanke på det lager damm vi har/hade där kändes detta väldigt smart! *klappar oss själva på axeln*
    Vi orkade inte klart idag men har ni kommit en bra bit på vägen vilket känns väldigt skönt. Finns en dag imorgon också.

  • lanovia 08
    Fru E skrev 2011-10-17 14:11:28 följande:
    Blommis-när Buster släpper en rökare är han tvungen att lukta sig därbak för att vara säker på att det var han som släppte sig
    Peppar peppar så är Buster helt rumsren men häromdagen lyckades maken skrämma honom så att han kissade några droppar på mig precis innan jag skulle på möte *god lukt*
    Ja se dessa hundar!!!

    Föräldrarnas hund kissade på mig förra året. Jag böjde mig ner för att plocka upp äpplen runt trädet och precis då tyckte han att han behövde lätta  på trycket och prickade min arm. Pappa skrattade mer än jag gjorde, fast jag kunde inte låta bli själv heller.
  • lanovia 08

    Blommis förstår att du blev förbannad på Truls men så här med distans och när man själv inte är drabbad kan jag inte låta bli att skratta åt honom.

    Kommer ihåg när vår var valp, hon skulle alltid jagas innan man kunde få ut henne genom dörren. HOn sprang runt runt runt soffbordet också gällde det att försöka stänga in henne så man kunde lyfta upp henne. NÄr man väl kom ner för de tre trapporna (vi bodde i lgh då) var man lätt fly förbannad. När det då kom fram någon och började prata o berömma vår såååå söta hund, ja då var jag många gånger nära att lämna över kopplet till denna person och säga varsågod.

    Och appropå träning och gå ner i vikt så rekomenderas detta. Rumsrensträning tre trappor upp utan hiss. Vi gick ner ca 4kg var på en vecka.

  • lanovia 08

    Men vad hände med tiden??? Snart är det dags för TVsoffan för att se på 2½ men. Det enda jag åstadskommit är ju typ att skriva en himlans massa men knappt läsa ikapp.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård