• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jag har precis varit hos BM. Blodtrycket var lite högt men under gränsen. Ny kontroll på torsdag.

    Jag och vovven ska snart köra till stan och promenera med en väninna.

  • Ninnnis
    lanovia 08 skrev 2011-06-27 13:46:53 följande:
    Vi är nyfikna på könet men här berättar de inte det på Rul o vi kommer inte betala för att få veta.
    Gör de inte? Vad konstigt att det är så olika. Hoppas ni får en mysig kväll på JB
  • Ninnnis

    Hej Daa! 1 juli alltså? Ja, kanske det

    Grattis till finaste parvlarna! Tänk att det redan har gått ett halvår Hjärta

  • Ninnnis

    GRATTIS till fint UL, Lanovia! Vad härligt att allt såg bra ut. Nu blev jag ju vääääldigt nyfiken på könet, men jag har full förståelse för att ni vill hålla det för er själva.

    Fru Bygg, hoppas glukostbelastingen går bra. Med en halv citron i smakade det helt ok tycker jag, men jag var så hungrig efterson man är fastande. Lanovia, i Skåne ingår det i basprogrammet till alla gravida.

  • Ninnnis
    Villemoa skrev 2011-06-28 21:50:30 följande:
    Hon pussade varje napp och sa "hej då nappisen, tack för den här tiden!". Mitt lilla hjärta, hon har inte somnat än. Hon sa till pappa att "det är lite jobbigt utan nappisen så jag vill ligga i din famn". Hon har inte gråtit än så vi får se hur det går. Nu är hon verkligen stor min tjej! <3
    Sööööta Moa! ♥

    Kul att ni har haft det bra i Pippi-land
  • Ninnnis

    Fru Bygg, skönt att allt såg bra ut hos BM och att glukosbelastningen är avklarad. Ska ni på TUL om några veckor?

    Leksi, vad härligt det låter med stugan! Hur länge stannar ni?

    Maken jobbar fram tills det är dags, men han har lagt allt arbete på kontoret i hemstaden och är bara 15-20 minuter bort om det sätter igång.

  • Ninnnis

    Idag har jag cyklat en sväng, legat på terrassen och läst förlossningsbok, promenerat, tittat på fotboll och slutligen slappat i soffan med maken. Det är verkligen lyx att vara ledig i detta härliga sommarväder

    Nu ska jag krypa till kojs. Kram och godnatt!

  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-06-29 14:16:52 följande:
    Hej i värmen!
    Hej!

    Idag håller vi oss under parasollet, jag, vovven och magen. Vovven, som inte förstår sitt eget bästa, vill dock till varje pris ligga i solen så nu pausar vi inomhus en stund.
  • Ninnnis

    Härligt med besök och avlastning, Hvidis. Duktiga lilla E som kiissar på pottan! Jag tycker inte det var länge sedan du plussade med henne


     


    Fru Sy, ni har haft fullt upp hör jag. Skönt med gemensam semester snart. Och vilken start på dagen du hade! (såg på FB)

  • Ninnnis

    Min mage har varit alldeles stenhård (sammandragningar?) sedan i förrgår och inatt har jag knappt kunnat sova pga rejäla känningar (värkar?). Jag har ju varken haft sammandragningar eller värkar under graviditeten, så det är inte lätt att veta vad som är vad. Nu verkar det dock ha stannat av sedan tidigt imorse.

    Jag ska ta en promenad med vovven och sedan till BM, vi får väl se om det händer något mer. Fast man kan väl ha både SD och värkar långt innan det sätter igång på riktigt, så det är säkert ett par veckor kvar

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård