• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Heloise: så härligt att höra hur ni har det! Tvåårstrotset börjar vi känna av hemma hos oss också. Inte inte inte... Det gör att man får be till gudarna om lite extra tålamod ibland.

    Så glad för ea och makens skull! Vilken reäl krabat det blev! När får ni komma hem, fru e? Hur har du det? Har babybluesen slagit till? Tänker på dig massor!

    Flamman: Ja, din musiker går inte av för hackor! ledsen att höra om din mamma, hoppas att hon har det ok trots allt. En stor varm kram till dig fina flamman.
    Ocgh sist men inte minst:
    Grattis på tioårsdagen stora fina flamm-tjejen! Hipp hipp hurra! 

  • Hvidbrud

    Vilken fin historia ! En bekant som försökt få barn i flera år sitter just nu och väntar på det där sista samtalet- åk nu! Allt är klart! Så spännande och helt underbart!

    Jag fikar gärna en dag nästa vecka- måndag behövs jag på jobbet hela dagen, med en av de andra skulle jag kunna ta en halvdag ledigt kanske? Klappa mage och se miraklerna! Och pladdra på med underbara väninnor!

  • Hvidbrud

    Ingis: Killmonster där! Jag visste att du hade det i dig ha ha ha!

    Radbrytningar får du till genom att skriva < b r > utan mellanrum såklart, två krävs för nytt stycke.

    Jag fick också tårar i ögonen och ett snerp i hjärtat. Så fint skrivet och så underbart med så mycket kärlek.

    I förrgår ville J inte somna... han låg och klappade mig i ansiktet, tindrade med ögonen och sa "lilla stjärnan" [leela sjäänan] Igår ville han heller inte somna om på kvälle uten kom in till mig i sänge och drog i mig. "mamma sova J! Komma!" Jag sa, nej, du får sova här, men det är för hårt och kallt för mig att sova på golvet brevid dig. "Nej, mamma komma nu!" Shiitpomfritt vilket sirenljud! Vad den ungen kan gala! Tillsist förstod han att jag inte skulle ge med mig utan hoppade upp mellan mig och batman. Behöver jag säga att jag är trött idag? Men full av gos!

  • Hvidbrud

    Toodilej!

    Onsdag efter två? Ska vi säga det. en snabbfika eller långfika? Var vill ni vara?  

  • Hvidbrud

    Ninnis: Vilka härliga nyheter! Pustar också ut *hjärtar lilla pyret*

    Lavovia: Jag såg ett härligt program om kaos häromdagen och det fina med kaos är att det skapar ordning helt av sig själv, bara det får tid på sig! Man kan aldrig beräkna vad det blir men ordning blir det!
    Gissa om jag kände mig befriad av att höra detta! Jag visste det!

    Idag ska jag hämta mina brillor... Lite spänd, men det ska bli skönt också. Ska se om jag kan slippa få huvudvärk och svidande ögon när jag koncentrerar mig sen. Hoppas!

    Blommis: Hur går det med talen idag?

    Flamman: Var det en fin födelsedag?

    Solde: låter skönt med privatchauför i detta vädret!

     Lappinette: Jag har inte följt hela din historia, men jag värdesätter verkligen att du delar med dig av er underbara historia! Ser fram emot att höra fortsättningen!

    Heloise: När var det dags för förskolan? Hur mycket ska hon gå? Hur mycket stöd behöver hon? 

  • Hvidbrud

    Ingis: Det är tur att jag har kört meddelanden på aoutocorrect-svenska ett tag nu, så jag förstår språket... eller...

    Våra kaffefilter är slut på jobbet! Jag måste rusa och handle nya innan skallebanken slår till! 

  • Hvidbrud

    Nu börjar tävlingarna snart för våra gäster här på hotellet.
    Snacka om vältränade rumporHjärta som springer förbi mig hela dagarna ....SkrattandeFörvånadTungan uteSkämsDrömmerOskyldig

    Vi kan vara hos mig, om ni vill till Malmö?

  • Hvidbrud

    Blommis: usch så otäckt! Jag känner igen symptomen men de brukar gå över... Rent spontant tänker jag att du har spänt mycket i de små nackmusklwrna när du tränat på maskinen (lätt hänt!) och de(musklerna), tillsammans med synen och öronen skickar signaler till balanscentrum och är nacknusklerna överspända kan man bli yr och illamående. Sträck ut dem så här: titta rakt fram som om du har en krona på huvudet. Dra in hakan så du får fram alla dubbelhahorna utan att tappa kronan. Titta nu ner mot bröstbenet och tippa långsam av kronan frammåt. Känn ett litet sträck precis under kraniekanten i nacken. Håll och räkna till 20. Släpp långsamt och upprepa. Funkar det?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård