• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blommis Truls Blommannen *sitterochfånler*

  • Hvidbrud

    och ja! Domherrar är så vakra med sina göde bröst. Och blåmesarna också. Våra egna små mini-papegojor!

  • Hvidbrud

    Lanovia: Ja, det förtjänar och behöver ni! Värme och lata dagar.

    Back at work. sjuk personal och hela huset ska städas. Så jag stressar lite, men i morgon är en annan dag och då är det lugnt

    ha en bra dag alla fina! *=----(*¤*)-----=* Kraaaaaaam! 

  • Hvidbrud

    Vaddå egentid? Det ordet förstår jag inte?
    Det finns inte där i ordboken efter Egensvängning och innan Egentillverkad (och inte i SAOL heller för den sakens skull...) Måste ha raderat det i överlevnadssyfte.  För att ta bort den där klumpen i magen och stressen över att inte hinna. Känslan av att det är någons fel att Jag inte hinns med. Försöka hitta förståelsen i att just nu är det min Egentid att vara med mina barn. Sitta i soffan och läsa. Mata, laga mat. Byta blöja, plocka upp leksaker. 
    Och hade det inte varit för mobilen hade jag inte hängt kvar här längre alls. Även om mitt bidrag till stacken ofta blivit totalt egoinlägg, med autokorrekt och avsaknad av radbryt... volapyk rent ut sakt.
    Men jag behöver er!


  • Hvidbrud

    fru sy: Grattis! Det är ju helt underbart! Nu håller vi alla tummar och tår för att allt går bra hela vägen och att du får hålla dig pigg och glad hela vägen också! 

    Jobbeli jobb... två veckor kvar och inte ett ljud har jag hört från de som ska ta över. Märklig firma.

    vabade igår. Stortjejen kom nästan hem från dagis i tsdags och kräkte ner hela sig. Sen somnade hon i min famn halv sex. hade 38.5. Vaknade av att hon skulle bajsa- lyfte in henne och hon hade lös mage. sen sov hon vidare. Jag fixade vikarie på jobbet och ringde dagis på morgonen. När stumpan vaknade vid halv åtta var hon pigg som en mört och inte kunde man ana att hon varit dålig dagen innan. Konstigt. Tror hon ätit något.... Så, som oansvarig förälder, lämnade jag henne på dagis idag och ignorerade tvådagars karrantänen... (har lite dåligt samvete :-O ) Hon är ju pigg och glad och vill inte missa alla hjärtans dag idag.

    Nä, vidare i pappershögen!

    Tjongelong! 

  • Hvidbrud

    Ha ha Lanovia känner igen det där! När kooommer det någon och skriver något? Nu kom jag! Har haft helg med mamma här. Kalas hos brodern och maken har fått PMS... Det släpper väl, men just nu är jag trött... Jobbedag i morgon. Flyttstädningen börjar.

  • Hvidbrud

    Syrinx: Flyttstäd på jobbet. Har 9 våningar som ska vara tipptopp nästa torsdag, så det är bara att sätta igång...

    Det låter som en alldeles perfekt helg, syrinx!

    Förresten pratade vi, jag och syrinx, om att ha en lite stick-tråd-träff en dag.... Någon som vill hänga på?
    Mitt mest avancerade är handledsvärmare med pärlor i mönster. Det var i pre-child eran. Skulle vara kul att bli inspirerad till att komma igång med något kreativt igen. Stickning är ju bäde meditativt och leder till något använbart. Och tålamodsprövande!

    Blommis: jag skulle inte få lämna henne på vårt dagis heller om de viste att hon hade kräkt. Men det var ingen kräksjuke-kräkning. det var bara något som skulle ut, om man säger så.

    Vet ni hur hjärtat värker när ens lille knallhatt kommer in i rummet, pekar på en och säger "MIN älskling!"

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård