Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnnis skrev 2011-11-07 15:43:52 följande:
    Stackars E, då förstår jag att hon inte gillade det.

    Är det någon speciell anledning till att du är på dåligt humör?

    Sol har vi för övrigt inte här, det är knappt dagsljus... 
    Nej, jag behövde nog bara ut eller något. Blev bättre efter promenaden.
  • lanovia 08

    Mysigt med dop på advent.

    Här har jag känt mig lite småstressad. Särskilt min mor (men även andra) har varit på mig med vad jag skall göra på min födelsedag, hur ska vi fira, vad skall jag köpa i julklapp till brorsbarn etc etc. Jag fick förklarat för henne att jag kan gärna sätta mig ner där o då och försöka ta tag i det. Men annars är det inget jag klarat av att tänka på, jag har viktigare saker att förbereda mig för nu. Min födelsedag kommer igen om ett år och är inget jämt i år, julafton är det lååångt kvar till (känns det som för mig).
    Då erbjöd hon sig snällt att fixa smörgåstårta så kan vi bara bjuda hit min bror när jag fyller. Tack och bock det tog jag gärna emot. Svärfamiljen får fira mig (om de vill ) samtidigt som vi firar fars dag och svågerns födelsedag.

    Julklappar får helt enkelt lösa sig senare...

  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-11-08 10:36:33 följande:
    Det var skönt att höra. Fortfarande inget wordfeud?
    Nej men vilken dag som helst nu. Mobilen är lagad och skall bara skickas tillbaka till butiken.
  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-11-08 10:43:30 följande:
    Jag har precis lyckats söva om Mini i vagnen på terrassen. När han så småningom vaknar och äter ska vi rasta och leka med grannhunden.

    Maken kommer hem ikväll och är ledig resten av veckan. Jag skulle ju egentligen till Ullared på fredag så maken tog ledigt för att förbereda sig inför en hel dag ensam med Mini. Eftersom Mini inte vill äta ur flaska så kommer jag inte att åka, utan vi åker istället till mina föräldrar i grannlandet och firar pappas födelsedag. Vi åker dock inte förrän på torsdag så imorgon har vi en ledig bonusdag ihop
    Vad trevligt! Sådana bonudsdagar är inte fel.
    Då kan du ju stanna på vägen och äta lunch med mig och Muggles.
  • lanovia 08

    BS, det där med klappar är inte lätt.
    E har så mycket kläder att vi inte få plats med mer/ hinner använda mer. Detta till hennes farmor o fasters stora förtret för de kan bara inte låta bli att köpa. Leksaker har hon också så att det räcker. Men vi önskar oss böcker, pussel och filmer till henne det har hon också en hel del av men inte för många ännu.

    Det som stressar mig mest med julen är allt onödigt som köps och som man sedan skall stå och tacka och bocka för, stoppa in i ett skåp och sedan inte använda.

  • lanovia 08

    Blomman! Förbaskat irriterande!!! Störigt och behöva betala för ett besök du annars hade gjort gratis.

    Men det går inte att låta bli att dra på munnen åt hela moment 22 grejen och hur fruktansvärt bakvänt allt kan kännas. och bara den där grejen jag måste rusa nu, det var liksom därför jag inte kunde komma in till er... öh...jaha!

  • lanovia 08

    Ninnis du försökte väl inte ignorera mitt försök att få med dig på lunch imorgon?

  • lanovia 08

    Muggles skall vi ses imorgon? NÄr kan du isåfall? Jag är klar vid MVC någon gång runt halv elva sedan kan jag ta spårvagnen in till stan därifrån.

  • lanovia 08

    Oj vad ni skrev igår efter att jag lämnat. Känner att jag försvann mitt i julklappsdiskussionen.

    Flamman tycker absolut du skall prata med T. Vill ha pianot är det ju en kanongrej att få, men då får hon ju också vara införstådd i att det rä en dyr grej.

    Det där är ett budskap som både jag o maken vill ha fram till våra barn men inte vet hur vi skall lyckas med när det finns folk i nära omgivningen som tycker presenter är det viktigaste som finns.  I alla fall vill vi lära dem värdet av saker. Det är inte 20 julklappar som bara slits upp och slängs åt sidan som är det viktiga utan att få NÅGOT som man verkligen vill ha.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård