Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Flamman återigen skickar jag en tacksam tanke till musikern och att han finns där i din närhet nu när du behöver honom. Exet önskar jag kunde sticka så snart som det bara gick. Kan han inte bara låta allt avslutas med lite värdighet?

  • lanovia 08
    MSW skrev 2011-11-10 09:55:57 följande:
    Flamman: det är inte klokt vad ni behöver stå ut med! Kram!

    fru sy: skulle du inte kunna kolla med någon bokaffär eller bibliotek om de har något tips på bok?

    Ninnis: A blev 3 i augusti så han är juh stora killen!

    har varit hos bm idag och allt såg bra ut! Om bebben bara kan få lite fart ut så hoppas jag att jag inte behöver gå dit på nästa veckas tid! Jag är däremot väldigt hängig, misstänker feber, så nu ska jag försöka sova en stund!
    MSW hoppas det inte är feber utan lite vila hjälper och att bebben kommer snart.
  • lanovia 08
    Fru sy skrev 2011-11-10 10:05:17 följande:
    Förresten så finns det en bok i samma serie som heter "min farmor är en gorilla" kanske skulle passa bra på Orvars farmor

    Kan ju testa om hon uppskattar den i morsdagspresent
  • lanovia 08
    passionsblomman skrev 2011-11-10 13:04:39 följande:
    Lanovia, sisådär få jag väl säga. Jag är otroligt trött och känner mig som jag gått genom ett tröskverk ungefär. Sådär som man gör när man är magsjuk, fast det här är ebn våning ner. Jag förstår att lilla Beda inte vill äta-det vill inte jag heller. Det är liksom redan helt fullt därinne, fast det som kommer ut-när det väl gör det, är löst. Men igårkväll var det omöjligt att gå fast jag behövde, så det här kommer nog att ta lite tid är jag rädd. Jag vägrar åka flera mil i bil och sedan sitta i klassrum medan det är så här oroligt och plötslit blir akut. Magen vrålar okontrollerat och jag fiser som jag vet inte vad. Det känns sammantaget som att jag helst inte är bland folk eller så långt bort från min toalett, förrän jag kan lita på att jag själv kan kontrollera LITE vad som kommer att hända nästa sekund.

    Vad bra att du kunde prata med BM utan att få bryt! Det känns väl skönt? Men typiskt att du skulle åka på hosta! Du som hade date med Mugglan och allt.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Jag förstår verkligen att du inte känner dig trygg med att lämna huset och närheten till toaletten. Synd bara att det även innebär att du inte kommer till läkare...

    Ja det kändes skönt att kunna prata med BM utan att få bryt. Är bara rädd att lugnet skall försvinna när det väl gäller. Skall tvinga mig att ta fram profylaxboken nu någon dag och läsa lite. Bara fräscha upp tankarna lite.
  • lanovia 08

    Flamman ring till MVC om kolla om det är normalt. Jag har bara hört från en kompis att hon hade väldigt mensvärk på kvällen/natten efter hon satte in sin. Verkar som kroppen kan reagera rätt mycket på det.

  • lanovia 08

    Så där ja då skall jag torka mina tårar och gå och hämta E på dagis. Sitter här och pysslar med hennes fotobok från första året. Är alldeles i början och håller på bilder från när hon var bara några minuter gammal. Vilken lycka och så fin hon var. ♥

  • lanovia 08

    Blommis närhet är ett viktigt steg för att hitta tillbaka till sexet och det är något viktigt att försöka hålla kvar vid även när sexet av någon anledning inte fungerar. Försök prioritera varandra lite då och då. Sonen är viktig och egentid är viktigt, men även att ha varandra. Det är så lätt att lägga sig på kvällen och bara vända sig åt var sitt hålla och somna. Men den där extra kramen, lite prat innan man somnar etc kan vara guld värt. (de kvällar ni lägger er samtidigt vill säga och han inte jobbar).

  • lanovia 08

    *host host*
    ajaj vad jag har ont i revbenen och magen nu.

  • lanovia 08

    Hvidis skickar massa kramar och styrka till dig. Hoppas det känns bättre idag och lilla vandalen är lite mindre bråkig.
    Man är inte en dålig mamma för att tålamodet tryter ibland och det är ok att bli förbannad och låta tårarna rinna.

  • lanovia 08
    ingenjörsbruden skrev 2011-11-11 08:55:03 följande:
    *tar Hvidis o resten av tråden o åker på spa-semester, med massor av kramar, massage, god mat, vin, inga skrikiga barn utan bara alla underbara tjejer från BT som pratar o njuter o bara tar igen sig o får sova ostört*
    oh spa, kramar, vin etc etc.... Gud så härligt! *njuter*
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård