• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Vi passade på att fota min mage oxå igår, när jag nu hade annat än pyjamas på mig
    Den ligger i mitt galleri nu om det är ngn som är nyfiken...

  • Fru sy
    Soldemor skrev 2011-01-12 17:38:07 följande:
    Nu avslutar vi arbetsdagen med ett litet stick-cafe! Har varit rull fulle sedan 08.30 idag med allt möjligt, kallas visst för kick-start! Skall bli skönt att bara sitta och sticka lite, rätt trött i huvudet nu. (Fast onekligen hade det varit ännu skönare att åka hem - skäms på mig!  *ger mig själv en örfil*)
    Låter mysigt med srickcafe! Det vill jagoxå gå på, är ju över ett år sedan jag var på det sist. Men men jag får väl nöja mig med att ligga och virka i soffan. Har förresten beställt nytt garn så jag tänkte göra en barnfilt till Orvar i mormorsrutor. Tror att ja fixar att ligga och virka det... den ska bli i beige, grönt och turkost, vad tror ni om det?
  • Fru sy

    Flamman, vännen. Tänker massor på dig, och precis som alla andra här inne har skrivit så kommer d fixa det! Vi tror på dig!

  • Fru sy
    Soldemor skrev 2011-01-12 15:51:02 följande:
    Oh ja, Orvars temporära boende tar sig minsann!
    Ja visst har han boende blivit större Älskar att ligga och kolla på hur magen rör sig när han håller igång där inne, det är så häftigt!
  • Fru sy
    ingenjörsbruden skrev 2011-01-12 20:25:11 följande:
    Missförstå mig rätt ang handarbete...jag tycker VERKLIGEN det är imponerande o väldigt fint o jag skulle FAKTISKT vilja göra sånt...att tiden inte räcker till ...det är en annan femma!
    Det gäller att prioritera rätt! Jag handarbetar hellre än diskar och städar därför väljer jag att göra det Och just nu har jag inget annat att göra så behöver inte ens ha dåligt samvete...

    (Mår faktiskt lite sådär av att det behöver städas här nu och att inte jag får göra något, konstigt för så brukar det inte vara)

    Har precis ätit upp den goda maten som mannen severat mig, och blivit lovad semla om en stund, MUMS!!
  • Fru sy

    Hej tjejer, tack för ni frågar efter mig!


    Här är det som innan, jag ligger på soffan och kör med mannen Har haft lugnt med sammandragningar igår och de två senaste nätterna, jätteskönt. Visst sätter det igån när jag rör mig men så länge det håller sig lugnt när jag ligger känns det okej. Ska duscha i eftermiddag tänkte jag, får väl se hur det blir då... Lite ont i ryggen idag, men det borde ju kunna vara för att jag ligger, hoppas på det!


    Har börjat fundera och skriva lite lista på vad vi behöver köpa innan Orvar kommer, om det är ngn som har tips mottager jag gärna. Just nu funderar vi på säng, tänker ha en spjälsäng uppe i vårt sovrum. Men funderar på om man även vill ha en sovplats nere till honom om dagarna, vill ju kunna kolla honom enkelt och håller ju till mest nere om dagarna. Hur har ni andra gjort?


    Kramar till alla!

  • Fru sy

    Tack för era tips, känns som vi tänker ungefär lika.

    Skötbord har vi kollat på ett vitt enkelt med lite hyllor under på Ikea, som vi nog tänker köpa. Och så blir det en liten byrå eller skåp att ha bredvid till Orvars kläder. Tror det kan bli bra.

    Sen blir det nog spjälsäng från Ikea oxå. Har funderat på just det att låta han sova i vagnen nere när vi är nere. Men det som gör att vi funderar på om vi även skall ha en säng till honom nere i gästrummet är ifall Orvar och jag går ner och lägger oss där ibland efter nattmatning och blöjbytning när mannen behöver sova för att fixa köra till jobbet... Madrass på golvet känns lite sådär, både för att vi har hund och för att det kan dra väldigt här längst golven. Men vi får väl se.

    Sen är det såklart massa annat smått på Ikea som jag vill köpa. Hoppas såklart att jag kommer kunna åka dit, kanske i v.35 eller så om Orvar stannat så länge i magen. ÄLSKAR ju Ikea, men annars får vi väl skriva lista och så får mannen åka själv, mina föräldrar skulle oxå kunna göra det så det löser sig. Vi får väl ta det viktigaste innan och sen åka dit med plutten när vi känner att vi fixar det.

    Självklart vill jag ju springa runt och fixa massa saker, köpa pluttekläder och så men får väl inse att det inte blir så. Tänker skicka efter en del så vi klarar oss i början så får jag shoppa sen. Får helt enkelt bli listor från mig och andra som sköter inköpen. Är iaf glad att vi hann prova ut och beställa vagn innan, för det hade jag sett mkt fram emot! 

  • Fru sy
    andbeyond skrev 2011-01-16 19:58:51 följande:
    Uppdatering: Jag är tjock, otymplig och rätt trött

    Tänker på er!
    Kram
    Jag tror du är jättefin i din mage!!!
  • Fru sy

    Vad behöver man för ytterplagg till Orvar när man åker hem från bb i april? Kan ju liksom vara kallt och snö eller fint vårväder...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård