• Fru sy

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru sy skrev 2011-02-02 16:39:20 följande:
    Härligt! Nu skickar du in sjukskrivningen till fk, jag har skickat både dit och till jobbet. Hoppas du får en trevlig handläggare som du kan förklara för om det skulle behövas. Håller tummarna fö att det går igenom utan problem.
    Missade att Villemoa skrivit hur man gör här ovan... men då fick du veta hur jag gjorde oxå
  • Fru sy

    Min kontroll gick bra, ser ut som det har gjort senaste veckorna. Så även om det trcker och spänner och har sig verkar det ju inte påverka så mkt sålänge jag tar det riktigt lugnt!


    Idag, efter att jag fått påminna flera ggr, har rektorn skrivit på och ihop ang havandeskapspenning. Jag får en kopia med posten imon. Hoppas han skrivit bra så jag kan anknyta till det i det jag skriver. Inte alls säkert det går igenom men vi ska iaf försöka. Annars får vi se hur vi gör efter v.35 när jag inte kan vara sjukskriven längre, kommer vi så långt med Orvar i magen är vi ju glada över det. Vi får väl leva enbart på mannens lön ngt månad isf, det är ju inte kul att ta ut föräldradagar lång tid innan.

  • Fru sy

    Lanovia: Bra skrivet, vi vill ju ta del av allas våra liv här, både när det går upp och ner på olika nivå!!

    Känner själv ibland att jag inte har så mkt att tillföra alla kloka ord som skrivs här inne, så då blir det precis som villemoa skrev att inte jag kommenterar så mkt.

  • Fru sy
    Ninnnis skrev 2011-02-02 18:13:29 följande:
    Titta i mitt galleri och se om ni kan se något intressant. Ledtråd: Bilden är tagen underifrån.
    Åhh vilken liten fining!! Är det så att ni oxå ska få en liten kille!?! Kramar
  • Fru sy

    Grattis Panzer till tillsvidareanställningen!!

  • Fru sy
    Villemoa skrev 2011-02-02 21:22:33 följande:
    Fru Sy; vad skönt att allt ser bra ut! Hoppas verkligen att du får havandeskapspenning! Som Aleta sa så ska du ha all cred för att vara levande kuvös som du är! Jag vet inte hur jag skulle stått ut! Kram
    Tack vad snälla ni är! Mina föräldrar är oxå förvånader över att jag ändå är på så gott humör. Visst har jag stunder då det känns jobbigt men jag försöker tänka mkt framåt och att det kommer gå bra. Och det blir ju lättare för varje dag  och vecka som går. Sex veckor kvar att ligga sen gör det inte så mkt om han kommer, och sex veckor känns faktiskt inte så länge... då kanske tom sexförbudet vi haft i massa veckor upphör
  • Fru sy

    Aleta: Vad jobbigt med läckan i duschen, tur ni har kakel kvar men pissigt att behöva använda det efter bara 3 år.

  • Fru sy
    Aleta skrev 2011-02-02 22:50:24 följande:
    Förresten, det där sexförbudet hade jag inte ens tänkt på - människa vad du får kämpa, säger jag återigen! (Och menar det!) 
    Just sexförbudet känns rätt trist nu, i början var man ju inte sugen pga illamåendet och sen detta nu då. Så det har ju inte blivit mkt av det under graviditeten. Men det är mysigt när mannen ligger bredvid mig med handen på min mage och känner hur Orvar sparkar oxå Men visst saknar jag det. Just sparkarna är något jag verkligen njuter av nu, så för tillfället trivs jag med att vara gravid även fast det inte blev som jag tänkt mig!!
  • Fru sy
    Villemoa skrev 2011-02-02 22:59:35 följande:
    Fru sy; har du hittat nån bra serie att följa om dagarna?
    Den senaste tiden har jag faktiskt bara legat vid tv:en ngn timme på kvällen för sammanndragningarna har hållt sig lugnare när jag ligger i sängen. Så det har blivit en del läsning och surfning på nätet ist... och så sover jag ganska mkt om dagarna oxå
  • Fru sy

    Om ni skulle undra vad jag gör vaken såhär dags, är det så att jag är vrålhungrig. Ligger och väntar på att mannen skall duscha färdigt så han kan fixa en smörgåd till mig. Vaknade redan vid fyra men hade inte hjärta att väcka mannen när han bara hade en liten stund kvar innan han skulle upp.

    Så nu är det dags för en första frukost, sen blir det nga timmars sömn till innnan mamma får fixa en andra frukost till mig! 

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård