Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Är helt slut idag. Inatt har skruttan sovit i sitt rum för första gången. Detta tajmades med feber. Jag har fått studsa upp 1 gång i timmen för att lugna en orolig tjej. Trots detta var det mest synd om maken imorse när vi vaknade, han var ju sååå trött och hade inte en tanke på att ta tjejen åt mig 30 min så jag fick sova liiite till, nej det var bättre att han tog sovmorgon för sin egen del.
    Behöver jag meddela hur förbannad jag blev?? Han är ju egentligen jättebra och har t.ex. bestämt sig för att ta ut halvdag idag för att hjälpa mig med E. Men jag blir så arg på morgonen. Hur dåligt jag än har fått sova så är det alltid honom det är mest synd om.

  • lanovia 08

    Vad mysigt, ni som varit på Lucia.

    Tror jag får nöja mig med att ev se på det på TV. Men nästa år blir det nog Lucia på dagis.

  • lanovia 08

    Villemoa vad skönt att du mår bättre.
    har Elise klarat sig?

  • lanovia 08

    Måste säga att jag har välidgt svårt för det här nya Torget.

    Sedan känns det välidgt lånsamt också? Men det kanske är vårat modem som är miffo igen? Hur är hastigheten för er?

  • lanovia 08

    Fru sy tycker du kan ringa Bm med en gång om du känner för det. De är till för dig hela tiden inte bara vid mötena. Och brukar ha bra tips att komma med.
    Movolocol eller NOvoluxid är bra. Vad du än gör, köp inte gaviscon. De smakar pyton och du lär i såfall snart gå tillbaka och köpa en ny sort.

  • lanovia 08

    Igår kände jag en sådan glädje över att vi verkligen har bestämt oss för att satsa på ett syskon. Känns så rätt för det mesta, mindre klokt när jag hålle rpå att rama ihop av trötthet idag, men så kommer det ju alltid vara.
    Men vet ni vad som stressar mig? Jo att veta vad andra kommer säga om oss. Jag vet hur det låter när andra skaffar tätt... men det där kan väl ALDRIG ha varit planerat? Och är de galna???? Det kommer ju bli helt utslitna också vidare också vidare. Plus att jag kanske sjabblar bort chansen till ett fast jobb redan till våren. Men det finns ju inga som helst garantier för detta. Jag vet bara hur vissa kommer prata.

  • lanovia 08

    Inser att jag till och med hade missat att Heloise bor i ett smurfhus, nu vet jag det och också varför.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård