Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fick tag på Bruttan på Fejjan. Hon hälsar alla men orkar inte riktigt ta sig in till oss just nu.
    Men hon behöver mycket kramar. Så jag föreslår kramkalas för Bruttan.

  • lanovia 08

    Villemoa, det där var skönt att höra. Det är ju första gången vi är med om det så här "allvarligt". Innan har det ju bara var lite snor i näsan.
    När då någon säger att det går så snabbt för dem att bli friska igen då tänker man ju att det skall vara åtminstonde feberfritt vid det här laget.

  • lanovia 08

    Ja ni verkar ha rätt i att det tar lång tid för småbarn att friskna till. Hon som sa något annat är bara min svärmor och har haft 3 småbarn själv så jag tänkte att hon kanske eventuellt skulle veta vad hon pratar om. Eller så är det helt enkelt individuellt för olika barn.
    MEN pratade precis med BVC som sa precis samma sak som ni, det tar tid för de små att bli av med sina förkylningar.
    Idag är vi inne på 5e dagen med feber, men den verkar gå neråt lite och BVC tyckte vi kunde lugna oss lite innan vi åker och sätter oss på någon akutmottagning.
    Barnmottagningen hade redan fullt, vi ringde ju bara precis när telefontiden började.... det där är något jag stör mig på i svenska vården, om du är förkyld och behöver vård så måste du ju ringa typ 30 min innan tel.tiden börjar om du ens skall ha en sportslig chans att få hjälp.

  • lanovia 08

    Leksi, fy vad jobbigt att A varit dålig så mycket. Ja det suger verkligen energin ur än. Särskilt om man inte får sova.

    Appropå sova. Inatt lyckas E trots allt sova bra, vilket resulterade i att jag sov som en klubbat i 7 (SJU) timmar utan att vakna en ända gång. Jag vaknade tillslut av att E låg vid sidan om mig och pratade. Då hade maken precis hämtat in henne, jag hade inte ens hört när lillskruttan vaknade. Gissa om jag behövde sova.
    När jag sist sov så länge oavbrutet har jag ingen som helst aning om.

  • lanovia 08

    Heloise så jäkla surt med myndigheter som klantar till det och sedan inte kan ta på sig skulden. Önskar att du kunde slippa den här kampen. ni har haft så det räcker och blir över för ett hela Sverige. Nu skall ni ju bara få njuta av eran lilla Elise.

  • lanovia 08

    Heloise förresten. Säger som de andra att du reagerar fullt normalt. Som mamma vill man beskydda sitt barn in till döden. Sedan finns det säkert de som skulle säga att du är överkänslig, och ja kanske är du det. MEN isåfall är så gott som varje nybliven mamma det OCH det skall man vara. Jag höll på att bli nipprig på alla som skulle använda E som en skicka runt docka. Kan bara tänka mig hur jobbigt det är att känna att ens barn är en apa i en bur.
    Kanske skall du göra just det du känner för, ringa och be om att inte behöva få en ny sköterska. Men be snällt om det, av just den anledningen att DU inte känner att du orkar med det.

    Och nu väljer jag att skriva om nyblivna mammor, jag vet ju faktiskt inte hur Panzer reagerar. Förmodligen tycker han också det är jobbigt. Men här hemma var jag bra mycket känsligare än maken därav min vinkling.

  • lanovia 08

    Vad bra med en BF lista. Vart förvarar man den bäst så att vi hittar den när vi glömt datumen.

  • lanovia 08

    Ninnis om det inte är äpplen och inte skivor, vad är det då???

  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2010-12-16 16:45:59 följande:
    Klart!
    Ohhh vad underbar du är! Då gör jag mig klar och väntar på dig den 27e.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård