Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidis hur är det med dig? Hur har du och Batman det? Är han gladare?

  • lanovia 08

    Här har vi just nu lite bonustid. Maken är pappaledig och jag har inget uppdrag utan går hemma med lön. Ganska skönt faktiskt. Ialla fall för några veckor, blir ju lite semester. Sedan hoppas jag ju att det blir någon lösning för mig.

  • lanovia 08

    Igår var vi på långpromenad och pratade massor om föräldrar. Eller som jag får kalla det svärföräldrar. Jag fick förklara ganska bra hur jag känner det och det framgick ännu tydligare hur jobbigt han tycker vissa av deras prioriteringar är. Han blir ledsen när de "väljer" bort honom.
    Samtidigt känner han att han vill träffa dem mer. Så nu har vi sagt att vi skall satsa på en helg där snart.

    Men det är något konstigt med den familjen som gör mig ledsen om o om igen. För att göra en kort historia lång.
    Jag får retroaktiv lön från mitt företag vilket gör att jag i slutet av jan bara får ut föräldrarpenning från 20dec - 31 dec, 4dar i veckan. Det blir typ 3-4000 kr. Lönen får jag först i februari. Maken är föräldrarledig och får också reducerad inkomst i januari.Detta gör att vi får dra åt remmen ganska rejält. Tråkigt nog vet jag inte ens om jag kan köpa en present till maken när han fyller. Vi gör allt för att få pengarna att räcka till februari månad också. Och som det ser ut nu är det lugnt, vi har lyckats spara undan tillräckligt med pengar utan att behöva röra pengarna som skall gå till Egypten. Men det gör att vi får leva fattigt denna månad. "Tyvärr" (ekonomiskt sett) skall vi till Oslo denna vecka, där är det inte billigt att andas luften. Detta har vi förklarat för vissa familjemedlemmar som har kommit med förslag om att vi skall gå på bio allihopa.
    Jättekul idé. Men måste vi då göra det denna månad??? Japp nästa vecka har kommit på förslag. Jaha men då tar vi om det igen, vi har inga pengar men träffar er gärna.

  • lanovia 08

    Fru Sy du har väl verkligen rätt att vara ego i allt som händer runt dig nu. Det är mycket oro kan jag tänka mig.
    Förstår att det är jobbigt med olika bud.

  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-01-04 10:41:09 följande:
    Lanovia, skit med svärföräldrarna
     Men skönt för er att vara "lediga" tillsammans! Går det bättre med maken nu?
    Och eftersom vi inte vägar gå med på bio denna månad, vi måste ju faktiskt prioritera redan inplanerad resa till makens släktingar och att få mat på bordet till både E o hunden. Riktigt så illa som det låter är det inte, men vi vågar inte svänga ut för mycket innan vi ser att vi klarar av både januari och februari.
    Oj vad jag skrev långt och konstiga meningar där. Men dit jag ville komma var att eftersom vi bad dem vänta tills februari så skall de nu gå på bio ikväll. Vi skulle höra av oss om vi kunde gå senare, ja men då har de ju redan sett den filmen vi vill se.
    jag är så jävla ledsen nu. Gång på gång går vi bort.

    Nej vi kan inte träffas dan innan julafton när vi skall ha huset fullt av folk. MEN vi kan alla andra dagar både före och efter. Nejnej de skall ses dan innan.
    Osv osv. Vet inte om vi är väldigt motvalsa, men känns inte så. Bara det att vi sitter inte på massa pengar, vi har barn, hund och föräldrarpenning. Vi kan inte resa var och när som helst vi har en BEBIS!!! Men vi umgås gärna ändå.

    På min sida har både jag och brodern familj och därmed kan inte alla jämt och man har barn att ta hänsyn till, men nog tusan lyckas vi alltid få med alla när det är något. För vi ANPASSAR, bättre att ALLA är med än att vi åker jorden runt, eller bättre att ALLA kan än att vi måste ses just den helgen.
  • lanovia 08

    Oj blev aprubt skickat där men tror ni förstår vad jag menare. Skit känns det ialla fall.

    Ninnis svar på din fråga också. han mår mycket bättre. Vi har så gott som helbra dagar mellan varven. När han är så glad och på G att jag nästan blir trött på hans gliringar, skämt och kommentarer.
    men sedan har vi sämre dar, typ idag när vi båda är trötta och han då har svårt att hålla humöret och tankarna i schakt. Men det går helt klart åt rätt håll. Hoppas det gör honom gått att vara hemma i 8 mån.

  • lanovia 08

    Här behövs både Bruttans traktor och Ingis med sin soffa!
    Flamman! jag blir så ledsen! Dumma förbannade make! Hur mycket anser han ha rätt att utsätta dig för? ADHD och diagnos, mår dåligt. Ja men otrogen där går gränsen för vad som är ok och det med råge. Och varför han skulle älska dig?? Ja kan han inte komma på det då kan han väl lika gärna stanna där han befinner sig just nu.

  • lanovia 08

    Flamman skickar massa kramar.
    Vad bra att du har dina föräldrar som hjälper dig. Och en bror som kan ta T.

  • lanovia 08

    Blommis, låter ändå som ett behövligt och viktigt samtal du fick.
    Kurator... psykolog, vad är egentligen skillnaden? (för mig som inte har koll)

    Det verkar som riktigt bra saker du fick med dig därifrån. Det är ju så det är. Det tar tid.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård