Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jag har lite stressigt med jobb och konserter och slalom, så jag har inte hunnit vara här så mycket. Nu har jag bara lilla K hemma idag, för T har sovit över hos sin bästis. Music man har dragti iväg till Biltema och jag ska snart köra lilla K till en kompis. Sen ska jag röja lite här.

    Pappan sms:ade att han minsann kommer till veckan... då när vi ska bort... varför är jag inte förvånad?? T svarade att kul, men vi är bortresta tor-sön. Jag mejlade också och sa att vi är borta dessa dagar att det vore bra om han kunde planera att komma i början av veckan eller redan denna helg om möjligt.
    Tror ni någon av oss får något svar??
    Svar nej...

    Grejen är den att jag fått höra via vänner att han planerar att ta flickorna med sig och åka slalom, dit vi ska... Så då ska vi alla träffas där? Eeeeh...

  • Norrskensflamman

    Vinkeli-vink till alla!


    September, gott att höra från dig!


    Jag hinner ingenting känns det som.  Helgen bara flög förbi, hann inte sporta o vara ute, hann inte städa... hann bara tvätta några maskiner, umgås med bästa väninnan och äta våfflor...


    men det där besöket hos väninnan kändes viktigt.


    T fick ett sms från pappan att han kommer i april istället. Han hade ringt till våra bekanta och sagt att han kommer om "ca  2 veckor" och ville bo hos dem. Bra!


    Synd bara att han inte kan kontakta mig. Alls. Ang barnen. Jag har nämligen sms:at och sagt att jag behöver fullmakt från honom att få föra barnen ut ur hans hemland när vi kommer dit till sommaren. Men han svarar inte.



    Det är bara att konstatera: Han är en idiot!!! Skrikandes  Och det var han inte förut iaf. Men nu är han det. och gud så skönt att jag inte lever med honom längre.

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2012-03-28 12:18:32 följande:
    Var är alla?
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    HÄR!
    Har suttit fast med en datakonsult i 2 dgr. På kvällarna rep inför konsert. Ikväll gick den av stapeln. Säger bara: Om Py Bäckman och pianisten Ann-Marie Henning spelar någonstans i närheten av er, de är ute på kyrkoturné, så GÅ OCH LYSSNA!! Helt jäkla fantastiskt. Jag höll på att börja gråta flera gånger. Pys texter är sagolika, fantastiska, som balsam för själen!!!
  • Norrskensflamman

    Nu måste jag packa lite och tidigt, tidigt imorgon drar vi iväg till Levi, Finland och åker slalom i ett par dagar!

    Puss o kram!!

  • Norrskensflamman

    Kikar in som hastigast...
    Lanovia: Fy vad ni har haft det jobbigt... nu hoppas vi A och hela familjen också får vara friska resten av våren och sommaren!!!
    Vi hade det bra i Levi, backarna var fantastiska! Minusgrader på nätterna. Sol och kring nollan på dagarna. Perfekt!!
    På väg upp dit så fick T sms från sin far att han kommer tisdag (idag) och att hon skulle säga åt mamma att de ska fara med honom denna helg också dit upp.
    Men än har han inte dykt upp och ja, jag vet som vanligt ingenting.
    Håller på och stressar ihjäl mig på jobbet.
    Aurum, lycka till hos "psykopaten" och med operationerna. Livmoderscancern hade jag missat. Jobbigt...
    Vinkar o kramar och jobbar vidare!
    Just det, Solde   Vilken skit på jobbet du har nu. Styrkekramar härifrån.
    HÄr är också uppsägningar på G igen. INge kul alls.

  • Norrskensflamman

    Har iaf bokat biljetter till Takida. Jag och 4 vänner ska gå. Musikern var inte så intresserad så han sa att han är gärna hemma med Knoll o Tott

    Och på lördag ska jag o musikern på påskfest hos goda vänner  HOppas att flickornas pappa står vid sitt ord och tar med dom och åka slalom under helgen. Det skulle de tycka var jätteroligt.

  • Norrskensflamman
    muggles skrev 2012-04-02 21:40:08 följande:
    Förresten  Flamman: skidåkningen i Åre var helt härlig (trots plusgrader och ösregn)! Köpte nya Atomicskidor på rea 2 dagar innan och de satt som gjutna i backen.
    Solig
  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2012-04-04 12:32:09 följande:
    Flamman, jag önskar det bara var glada saker roliga rapporter ifrån norr. Inte så att du inte ska skriva om puckot, ( det vet du ju)men jag känner att jag får sådant aggresivt blod i ådrorna så fort hans idiotier kommer in i bilden. Och eftersom han inte bor i landet längre, så är han uppgraderad från rikspucko till Globalpucko. Så det så!

    Igår satt vi tre tjejer runt ett fikabord och pratade om psykopater och narcissiter. Tänk, då kom din ex-make osökt upp...Oskyldig De andra berättade om sina erfarenheter av den där känslokylan, maipulerandet osv (och tro mig, det är förfärliga historier) Jag berättade om dina döttras egengjorda små presenter osom han inte tog emot, fast jag kunde inte berätta klart, för det stockade sig så i halsen. Fy fan!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Tyvärr så har jag inga roliga rapporter idag heller. Ingen pappa har dykt upp eller hört av sig. Igår körde jag två kartonger med hans och hans brors grejer till en vän där jag vet att han har lagrat sina saker. Dumpade dem där och då fick jag höra att han ringt till honom och sagt att han kommer den 16:e. Va?!?!?! Och barnen kan man liksom inte bemöda sig om att meddela. De sitter ju och väntar och har berättat glada i hågen åt alla på skolan att de ska minsann visst bort över påsk. De ska med sin pappa till Finska Lappland och åka slalom. Gobalpucko var rätta ordet!!!! Satans jävla karljävel!!!!!!!
    Däremot kvittrar han glatt o lyckligt säger de som pratat med honom att han är SÅÅÅÅÅÅ lycklig. ATt han och hans nya håller på och köper lägenhet. Och de har köpt bil. Men att betala fullt underhåll till barnen... det har han inte råd med.
    RÖVHÅL!!!!!! SkrikandesSkrikandesSkrikandes

    Och så kastades våra påskplaner om... Nåja. Jag får ju ha snuttungarna hos mig och det är ju aldrig fel ♥. Däremot så märker jag att barnen, särskilt T som höll mer distans tidigare, mer o mer tyr sig till  musikern. T har verkligen tagit in honom nu och det är klart... Hon ser ju vem som bryr sig om, vem som intresserar sig, vem som finns där. Vem som inte sviker.

    Syrinx, tyvärr är jag inte ledig mer än de röda påskdagarna. Barnen har påsklov nästa vecka men de blir på Fritids hela veckan. Har inte råd att vara ledig igen

    Härligt med klänningsprovning och bröllopsplanering!

    Idag är det 3 år sedan vi gifte oss... Känns lite sorgligt och snöpligt att det blev så här.
    Men FY FAEN vad jag är glad att jag på ett sätt inte sitter fastklibbad i Narcsissist--jävulens klor längre!!!
    Nu kan Slamkryparen nysta in sig istället och njuta så länge det varar. Förr eller senare blir hon varse vad det innebär att leva med en tvättäkta narscissist {#emotions_dlg.djavulsk} Och då är det skönt att jag o töserna befinner oss 180 mil bort...

    Sådär, nu har jag fått spy ur mig lite galla!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård