• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blommis, underbart att se långa inlägg från dig igen (fast tråkigt att de behövs egentligen, i alla fall de till Daa och Flamman). Ni har haft fullt upp, ser jag. Hur har det gått med morfar? Och hur mår sambon? Stackars Blompojken som har det lite jobbigt inför skolstarten. 

    Kram till hela Blomfamiljen, Truls inkluderad Han hade säkert gillat att vara med på min vovves och Fru E´s Busters lekdejt i torsdags...  

  • Ninnnis

    Nu sover Mini och jag hade tänkt gå och lägga mig, men vovven kröp upp och lade sig så gosigt i mitt knä så jag kan inte riktigt förmå mig att resa mig... ♥

  • Ninnnis
    Heloise skrev 2011-08-14 23:12:57 följande:
    Ninnis medan din knapp lyser: jag skulle gärna vilja läsa din förlossningsberättelse!
    Du är inboxad!

    Jag passade på att lägga in en bild från igår när jag ändå var inne på min profil.

    God natt  
  • Ninnnis

    Heloise, finaste du! Du är underbar! Du får mig alltid att skratta, även om det säkert inte alltid är meningen

    Jag vill bara påpeka att motion behöver inte vara träning på gym, det kan lika gärna vara promenader med barnvagn eller sele, och det vet jag att du gör! Andra bra sätt att smyga in motion på ett kul sätt är Wii och andra spel där man rör på sig. Om du hatar att träna så sk du väl inte behöva tvinga dig till det? Du har väl hört den gamla klyschan "Den bästa träningen är den som blir av"

    Kram på dig, finaste mamman! 

  • Ninnnis
    Heloise skrev 2011-08-15 01:54:24 följande:
    Du o mini är så fina! Tårar i ögonen av fin berättelse!
  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2011-08-15 10:03:35 följande:

    EA och alla: för min del är det inbjudet till Sagohuset helgen som slutar med 30 september och inleder oktober. Alltså v39. Då tänker iallafall jag äta kräftor och kan, vill och ids någon av er andra komma hit då, så vore det ju hur kul som helst! Jag har ju numera dessutom kräftkontakt så jag får tag i levande så vi kan koka själva.


    Det är förresten inte hugget i sten att man måste komma tll på fredagen. Här finns ju massor av folk utan det schemat nu. Själv vet jag inte hur mitt schema blir och om jag har något jag gör då, men det märker vi väl.


    Jag har skrivit in det i vår familjekalender och hoppas innerligt att inte maken har något superviktigt inplanerat som krockar med det!
  • Ninnnis

    Lanovia, vad jobbigt för dig! Det är väl inte ett dugg konstigt att du reagerar så. Tur att E verkar trivas iallafall.

    *vinkar till dfk*

    Vi har varit ute och gått och Mini sover kvar i vagnen, så jag ska sätta mig i solen på terrassen med en kopp kaffe och läsa Mama och Topphälsa. Vardagslyx!  

  • Ninnnis
    muggles skrev 2011-08-16 12:19:09 följande:
    Heloise: det går nog inte att tvinga sig att träna om man hatar det. Har du provat dans, zumba el indoor walking? Indoor w ska inte vara lika tungt som spinning men ändå effektivt och med musik. www.gbg.friskissvettis.se/traningsformer/indo...
    Jag tränar indoor walking och jag gillar det skarpt! Väldigt effektiv konditionsträning, men betydligt mindre belastning på knän etc än löpning. Jag kan inte jogga pga trasigt korsband och menisk i ena knät, men indoor walking funkar jättebra.

    Zumba har jag bara testat en gång. Det var kul, men jag hade fullt sjå med att hålla reda på armar och ben så det blev inte så effektiv träning. Koordination har aldrig varit min starka sida
  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-08-16 19:07:30 följande:
    Mini och Ninnis: ni är ju bara bedårande! Har ni lust att ta en fika i veckan?


    Gärna fika! Fredag? 
  • Ninnnis

    Idag har Mini somnat i sin säng själv för första gången. Tidigare har han somnat i sin korg på nedervåningen, sedan har vi burit upp honom till sovrummet på övervåningen när vi har lagt oss. Men eftersom han verkar ha lättare att komma till ro i sin spjälsäng (mellan nattmatningarna är det aldrig några problem) än i korgen nere så testade vi att lägga honom i sängen efter kvällsamningen.

    Han låg och knorrade/skrattade/gurglade ett bra tag, men nu har han somnat. Duktiga lilla killen! ♥ Vi använder förresten babyvakten för första gången, det blev Padwico 903 på Mugglans inrådan (väl?). 

    Jag har precis bakat en dumlekladdkaka och en blåbärskaka som jag ska ta med mig till jobbet imorgon. Jag har inte varit där sedan jag gick på mammaledighet i början på juni, så det ska bli trevligt. 

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård