Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    MSW jag är också nyfiken på namnet. Hur går det att vara hemma med den lilla?

  • lanovia 08

    Ankan, hej kul att se dig igen. Har funderat på vad som hänt med dig.
    Ni har haft fullt upp ser jag. Skönt att komma närmare jobbet och bo nära dagis.

  • lanovia 08

    Ingis jag är ledsen över att chocka dig, men ja vi sätter pepparkaksdegen själva. Har ett recept från makens familj som är så himlans gott!
    Vi började baka lite lätt igår. Gjorde 4 plåtar, de blev inte så snygga men nedrans goda. E tyckte det var kul att vara med och försöka trycka figurer men man får hjälpa henne.

    Oh vad mysigt det var att ha E hemma igår. hade nästan inte lust att lämna henne idag.

  • lanovia 08

    Har varit hos BM idag, allt såg bara bra ut. HOn tog om blodtrycket en gång för hon tyckte att det låg liiite högt när jag kom men andra gången blev det bra. Nästa besök är om 2 v, det tänkte jag inte gå på!!!

    Högt blodtryck ja... undrar om det kan berott på stressen? Kom dit med andan i halsen. Skulle ju först få in E på dagis, till 99% är de alltid ute när vi kommer. För första gången på länge behövdes regnkläder i morse, men kändes ändå rått o kallt ute så jag körde lager på lager principen. När väl regnkläderna var på upptäcker jag att byxorna blivit på tok för korta. Av med dem fram med ett par nya... kommer ner till dagis, ser några av henne fröknar ute. Går in på gården, bara för att mötas av ett glatt " idag skall de små barnen vara inne". 20 min kvar tills jag skall vara hos BM. Ok, in med henne av med alla kläder som jag just fått kämpa på och hejdå. Just då förbannade jag detta väder. Och mig själv som alltid lyckas bli sen när det gäller sådant här även om jag försöker planera för gott om tid.

  • lanovia 08

    Känns som att det var mer jag skulle kommentera men orkar inte nu... är trötter.

    Skall försöka vila lite snart. Skall ut o äta med gamla jobbet ikväll. Avtackning av en som jag jobbat mycket med.

  • lanovia 08

    Var tvungen att logga in för att se MSW lilltjejs namn.

    Heloise ligister som vaknar på natten är inget kul. Vårat knep som funkat bra här är att inte gå upp med henne. HOn får komma in i våran säng, men vi tänder inget och försöker båda sova vidare (brukar gå så där) också får hon ligga och sparka eller sitta o leka emellan oss. Oftast somnar hon då inom någon timme. Detta är heller inget som hänt jätteofta, utan varat i korta perioder. Som sagt detta har fungerat på E, därmed inte sagt att det är rätt för er... men ett tips.

  • lanovia 08

    Är så himlans mätt nu. Har inte haft någon som helst matlust sista tiden, men ikväll på restaurangen då passade jag på. Supergod mat var det!

  • lanovia 08
    Hjärta*gillar Blommis tillbaka*

    Oj ni har sålt riktigt bra!!!
  • lanovia 08

    NMSW skönt med färre byten inatt. Inotyol is da shit. Vi har också en liten skitlisa och den har hjälpt mot många röda rumpor.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård