Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    MSW skrev 2011-11-15 11:09:26 följande:
    Lanovia: ja, det finns "medicinska omständigheter"(kort beskrivit har jag ökad blödnings benägenhet), som gör att de vill ha lite extra koll på mig.. Med A blev vi igångsatta fyra dagar före BF, vilket var motsvarande i söndags, så jag tycker juh redan att jag är på övertid..
    Ok, då förstår jag.
  • lanovia 08

    Orkar inte skriva nu. Ska satsa på lite sömn. Inatt fick jag äntligen sova hela natten isängen men detta med hjälp av hostdämpare o Alvedon. Har hostat så jag nu måste äta Alvedon för att minska smärtan i magmusklerna. Men nu tupplur. återkommer senare.

  • lanovia 08

    FruE vilka svåra beslut. Skönt ändå med positiva ord från läkaren. Spontant hafe jag nog valt att testa något av de nya sätten . Men då är det ju inte mina pengar eller känslor.

  • lanovia 08

    Mugglesskönt att helgen gick bra. Förstår frustrationen när maken var trött. Men kansle behövde han få roa sig öite. Hoppas ni kan kpmma ivägi helgen så du får lite skoj o avkoppling.

  • lanovia 08

    Idag går jag in i v 39. Känner mg så jäkla asocial orkar inte ta tag i någonting.

  • lanovia 08

    Muggles vad skönt att Adas mage blivit bättre. Mindre kul med Bedas höfter, hoppas hon har fel! Men bra att det kollas upp i alla fall.
    Tråkigt att helgen blir inställd med det är snart januari.

  • lanovia 08
    ingenjörsbruden skrev 2011-11-18 09:23:43 följande:
    Lanovia: *kraaaaaaam* Det är inte många dagar kvar nu, gumman! Nu får vi ta o börja betta tycker jag! Jag gissar på den 26 november!!
    Har tagit fram ett pappar och skrivit ner Ingis gissning.

    Jag hade en slags känsla för 16 november bara för att det är min döda brors födelsedag. Men ändå skönt att det inte blev då. Nu vet jag inte, går jag över som med E blir det 6 december men det hoppas jag ju inte på. Jag vet bara att om det blir 30 nov blir det kris på makens jobb. För då är typ alla borta förutom han pga begravningar, utbildningar och sjukskrivningar. Så på något vis känner jag en viss press att inte pricka denna dag.
  • lanovia 08
    Leksi skrev 2011-11-17 14:20:05 följande:
    Heja heja!! Inte långt kvar nu! *kram & pepp*

    Hur går det med fotoboken förresten? Jag håller på med en för A, har kommit till juni 2010... Det blir inte mycket tid till sådant pyssel. Hoppas det kan bli lite mer sammanhängande tid i jul att sitta med den så jag kommer någon vart.
    Det går långsamt framåt här också. Svårt att hitta tiden att sitta, tänkte se om jag kan få lite gjort innan E skall hem från dagis idag, men vi får se. Måste förbarma mig över hunden också som jag knappt orkat gå med ännu.

    Att man kan vara så trött. Har börjat få elefantklumpar till fötter också. Men där är jag bara tacksam för att det börjar först nu. Var svullen typ halva graviditeten sist.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård