Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    muggles skrev 2011-11-09 11:24:59 följande:
    El som vi säger i Götet: det löser sig sa kärringen som sket i Valhallabadet...

    Men vad tråkigt med läkartiden som gick om intet! Det låter inget bra med din  mage iaf


    Har förresten glömt kommentera Moas underbara göteborska. Men så härligt när de små börjar lära sig de rätta uttrycken.
  • lanovia 08
    muggles skrev 2011-11-09 11:28:41 följande:
    Tänkte just på det. Funderar på vilket ställe som kan vara lämpligt - har du någon preferens? Jag behöver mata småtjejerna runt 11.30 så ev kan jag gå i förväg till det ställe vi väljer. Jag får se om Moa är med el ej, har hållit henne hemma denna vecka för det var misstanke om vinterkräk på dagis och maken åker till Prag med jobbet i helgen, så det vill vi INTE ha hem... Men ev blev det inget utbrott ändå så då kanske hon kan gå imorgon. Annars får hon hänga med helt enkelt, hon är ganska cafévan
    Oh vad det jag skulle nämna också, jag är förkyld. Hur orolig är du för småtjejerna? Alltså jag är inte så där genomsnorförkyld men förkyld.

    E får gå till dagis så då är vi 2 som kan se efter dina 3 om Moa följer med.

    Hmmm.. funderar på Fröken Olsson, med fördelen att det brukar gå rätt bra att få plats med vagnar och barn där. Nackdelen är ju att de inte har skötbord...
  • lanovia 08

    Heloise, usch det är hemskt när barnen går i backen. Det har hänt både en och två (och tre....och..) gånger här. Vi har ju en riktigt klätterapa som man måste sätta fast med sele överallt för att hon inte skall gå i backen... usch vad man känner sig värdelös när det händer. Man bara släpper fokus en kort sekund, eller man skall bara...
    Så om du tänker aspirera på sämsta förälderna ja då kan du bara ta en nummerlapp och ställa dig i kön, står nog många mammor o pappor framför dig.

    E ramlade när från sängen när hon var typ 7 mån, helt plötsligt bara hon kunde förlytta sig från mitten av sängen och över täcken och kuddar och ner i backen. Både jag o maken var på toan ( rummet brevid), gjorde oss i ordning för kalas och hon låg ju så tryggt inbäddad...
    Då ringde vi förfärat både 1177 och min bror. Min bror lugnade oss, men sa också vänj er det kommer hända igen...

  • lanovia 08

    Nähäpp nu måste jag gå o göra mig iordning, om en timme skall jag ner o gapa med käftet för tandläkaren och hoppas att hon inte hittar några hål.

  • lanovia 08

    Muggles så himlans tråkigt att jag inte kunde idag.

    Har fått hosta som sagt. Inte alls så illa som jag brukar få,men på god väg och jag vill inte. Räcker med det jag har nu för att det skall göra ONT i varenda magmuskel att hosta. VAknade kl 5 imorse, då var det bara att kapitulera, fick gå ner och sätta mig i soffan för det gjorde för ont att ligga ner och hosta. Somnade om någon gång efter 7 och sov gott tills maken väckte mig vid 8.

  • lanovia 08

    Besöket hos BM gick bra. Klarade prata förlossning utan att få psykbryt. Kände dock inte att vi hade så mycket önskemål. Får ta den som den kommer. Förra förlossningen var jag ju stensäker på att jag skulle både bada badkar och ha ryggbedövning. Blev inget utavdera, så vi får väl se vad som händer denna gång.

  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-11-09 19:10:23 följande:
    Lanovia, jag svarade väl på din lilla förfrågan häromdagen? *förvirrad*
    Det gjorde du säkert, jag har nog bara missat det.
  • lanovia 08

    Blomman hur mår du idag?
    Håller tummarna för villavagnen, hoppas någon av dem vill ha den.
    Mysigt med en stund framför kakelugnen!

  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-11-09 19:17:06 följande:
    Flamman, Blommis uttrycker sig som vanligt helt fantastiskt, jag skriver under på varenda ord. Jag beundrar dig!

    Den här är till dig och Klockarbol:
    " target="_blank">

    Instämmer! Med både Blommis och Ninnis!
  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-11-09 20:16:58 följande:
    Flamman, jag gör verkligen det! Ibörjan tyckte jag i ärlighetens namn att det var ganska jobbigt, men nu tycker jag att det är jättemysigt. Långa promenader med vovven och vagnen, härliga stunder med Mini som börjar kommunicera mer och mer med skratt och joller, babysim, luncher, barnvagnsbio eller bara hemmamys i mjukisbyxor. Att Mini sover bättre gör såklart också att jag är piggare och gladare.
    Skönt att du tycker det blivit bättre och lättare. ♥
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård