Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    ingenjörsbruden skrev 2011-11-03 10:26:24 följande:
    Ja ojojoj! Då hade ni helt plötsligt haft en skåning i familjen kanske! Eller...det räcker inte med att man föds i skåne för att man ska prata skånska?!
    Det hoppas jag inte!!!
  • lanovia 08

    Mina barn skall prata en av Sveriges sexigaste dialekter. (utsett i någon undersökning)

  • lanovia 08

    Flamman förresten förstår att det är skönt att ha koll på ekonomin själv. Ryser när jag tänker på era kreditkort, kul överraskning i slutet av varje månad...

  • lanovia 08
    Fru sy skrev 2011-11-02 20:12:30 följande:
    Har en liten fundering ang amning. Hur länge har ni hållit på? Jag hade tänkt mig att försöka amma Orvar uppåt ett år, men nu är han inte alls speciellt intresserad längre. Det kanske funkar lite om han är trött, annars är det riktig mat eller välling han vill ha. I natt ammande jag lite vid 02. När han sen vaknade vid 06,30 trodde ju jag att det skulle funka med att amma, men då totalvägrade han. Men en flaska välling gick ner på ett ögonblick. Ska jag ge upp nu, sluta truga i honom bröstet, Jag har ju ändå ammat till han är väl 6 månader och han väger ju över 8kg nu?

    Hur har ni tänkt kring amningen?
    Jag ammade i typ 10,5 månad. Men på slutet var det bara kvälls och morgonamning. men till slut gick det inte längre, hon ville bara inte ligga vid bröstet. Sög i 5s och sedan släppte hon.
    Vill inte Orvar mer så är det nog inte mycket mer du kan göra. Vill du fortsätta amma kan du ju fortsätta försöka några dagar så att det inte bara är en tillfällig fas.
  • lanovia 08
    Fru Bygg skrev 2011-11-03 10:33:51 följande:
    Va? Är det fel på skåningar???
    Inte skåningarna....
  • lanovia 08
    Fru Bygg skrev 2011-11-03 10:35:42 följande:
    Nu är jag tillbaka hemma från tandläkaren. Det gick bara bra och jag slapp laga några hål.
    Jag har haft en urdålig tandläkare som barn och har varit rädd för tandläkaren hela tiden när jag var liten. Nu är det dock inte så farligt, men gillar det inte. Vet inte varför, men tycker det gör så ont när de bökar runt i munnen.
    Tack för handhållningen, ni är bäst!
    Vad skönt att allt gick bra.
  • lanovia 08
    Fru Bygg skrev 2011-11-03 10:47:46 följande:
    Lanovia, det ser ut som om vi kommer till Gbg den 24-25. Maken måste bara kolla upp hotellrum, så vi kan bo alla där. Tyvärr är han mer glömsk än en.... (ja, vad är mest glömskt). Jag tjatar på honom varje dag, men han kommer inte ihåg det ändå.
    Isåfall hade det nog blivit en liten träff på fredagen alternativt senare på torsdagseftermiddagen. Det kanske passar bättre iofs. Maken ska vara i Gbg senast fyra, så vi kommer nog kanske redan vid tre-halv fyra.

    Förresten, vet du när On stage brukar sluta?
    Oh Hurra hurra hurra! NÄr det passar bäst att ses kan vi ju se på, kanske är säkrast med torsdag, så inte bebis får för sig att titta ut på natten till fredag. Maken tror att den kommer komma 24-25 någon gång.

    Ringde precis och frågade honom, han tror det brukar hålla på till typ 23 (ev 24). Fast jag tror han brukar komma hem runt 24, det innebär alltså att det slutar runt 23 isåfall.
  • lanovia 08
    Norrskensflamman skrev 2011-11-03 10:37:19 följande:
    Hörrududu!! Faktiskt så har faktiskt MIN dialekt, varit utsedd till Sveriges sexigaste också!! Så det så
    Svårt att tro, men så är det... Hahahahaaaaaaaaa.
    Just därför jag skrev en av Sveriges sexigaste. Jag vet att ni också pratar sexigt.
  • lanovia 08

    Fru Bygg föresten om du är själv på fredag också är det ju inget som hindrar att vi ses då också.

  • lanovia 08

    Synrix vad roligt att sticka till bebisen. Skönt att ha något att göra i höstmörkret.

    Jag håller på med Lovikkavantar just nu även om det tar tid. Första gick fort, andra går långsammare, jag somnar ju hela tiden. Tröttheten har verkligen slagit in nu...

    När vantarna är klara vill jag sticka något till E eller bebisen. Maken börjar protestera för att det blir för mycket stickade kläder till barnen. Jag stickar, mamma stickar och hans faster stickar. Nonsens! Jag skall nog få igenom att sticka något mera.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård