Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    ingenjörsbruden skrev 2011-11-03 11:05:58 följande:
    Du menar att vi är ok så länge vi är tysta????? Attans, där rök jag....

    Men dig förstår man ju.

    Värre med en jag pratade i telefon med häromdagen, en försäljare, jag fick be henne upprepa allt 3 ggr.
  • lanovia 08

    Blommis, Hvidis idé om att du borde Blogga skriver jag under på.

  • lanovia 08

    Muggles vad sägs om tisdag? För då hade du inget väl??

  • lanovia 08

    Jag gick mest in här nu för att kolla om det kommit något nytt från Fru E? Var det bara blodprov idag, fick du inga resultat?

    Har tänkt på er tjejer i Skåne hela dan, hade så gärna velat komma ner... men men...

  • lanovia 08

    Nej! Fattar Fru Es hand och håller den hårt genom blodprovet. Hoppas hoppas hoppas att det bara var något bugg med testet!
    Får du resultat direkt när blodprovet är taget eller skall det analyseras??

    Humle och Dumle nu stannar ni!

    *håller om Fru E och kniper tummar och tår*

  • lanovia 08
    Hvidbrud skrev 2011-11-07 10:30:13 följande:
    Oj vad jag åt annanas och lakrits de sista veckorna j låg i magen. Och stark indisk mat från indiern på hörnan. Och gick och gick så att jag gick upp i fogarna. Hoppas att bebin kommer snart, MSW. Och Lanovia: hur är det med minisprallis? Och hur är det med dig?
    Sötsaker!!! Mums! Jag kan inte hålla mig borta från frysen och onyttigheterna. Skall försöka skärpa mig nu.Dock kan jag glatta konstatera att jag inte samlat vatten som sist, har fortfarande på mig ringarna, de rök väl typ i v 20 sist.

    Med oss är det väl precis som det skall vara så här på sluttampen. Var på köpcentrum flera timmar och letade stövlar till E igår (vilket var mission impossible om man inte vill ha rosa pluttinuttiga). vi hittade tillslut, men aj vad ont det gjorde att gå. Minivinken ville tydligen ut fortast möjligast, fullt tryck neråt. Inatt har jag sovit uselt, då han har legat så det gjort ont hur jag än försökt vrida och vända mig. Men det tar jag bara som en engångsnatt. Brukar ju sova mycket bättre.
    Men med med honom verkar det vara bra, sprattlar och rör sig för fullt i magen. :-P
  • lanovia 08
    Fru E skrev 2011-11-07 10:52:08 följande:
    Lanovia-de har inget eget labb capio utan det analyseras på stora sjukhuset så får provsvar dagen efteråt. Första provet får vi svar på idag men de hade tydligen fel på dataöverföringen så inga resultat än
    Andra får vi svar på imorgon troligtvis men tror det är kört......
  • lanovia 08

    I övrigt har helgen varit bra. Mina föräldrar har varit här utan att hjälpa oss med renovering, mysigt att bara vara. I lördags var vi ute i skogen och grillade, tyvärr fick vi bevittna detta. http://www.gp.se/nyheter/molndalharryda/1.767408-man-avled-efter-dykolycka-i-sisjon
    Tack och lov så vi på lite för långt avstånd för att se att han drunknade men vi såg sprattlande i vattnet och personer som ropade och därefter hela räddningspådraget. Men vad jag blir upprörd på folk, vi stod på säkert avstånd på andra sidan sjön och såg amublans och helikopter o allt som kom. När vi sedan kom runt där olyckan var (där våran bil stod parkerad) så gick vi en lite bökigare väg med vagnen för att slippa komma upp i allt elände av ren respekt för de inblandade. Men när man tittade ner såg man hur folk stod i bland träden precis där det hänt och bara stirrade. Fy F-N nästa gång är det än själv som drabbas och då vill inte jag ha folk som gottar sig i mitt elände!!!

    På kvällen hade vi hummerfest, mums!!! så gott det var!

    Igår kväll var jag o maken på bio, mysigt att komma iväg bara vi. Såg huvudjägarna, var riktigt bra.

  • lanovia 08

    Fru E här kommer också dunderstora kramen. Vet inte vad jag skall säga... *håller bara om*

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård