Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru Bygg skrev 2011-10-28 11:49:50 följande:
    Jag vet faktiskt inte. Det är på scandinavium (stavas nog inte så, men..). Kan det vara det då?
    Jag ska prata ordentligt med maken och få alla detaljer och sedan ska vi fundera ut ngt. Jag återkommer!
    Ta nu hand om dig och vila idag, så det blir lite bättre med det onda.
    Ja då tror jag att det är det. Stämmer med datumen också. Enligt maken brukar det vara helt kanon!!! Så han har något bra att se fram emot.
  • lanovia 08

    Undrar vad mer det var jag skulle kommentera bakåt i tråden? *letar febrilt i huvudet*

    Fru E, jag bonkar på lite med klubban. Spelar ingen roll vad någon av oss skriver här om symptom, du vet ju redan själv hur olika det och att det inget betyder. Men det är inte lika lätt att få hjärnan att fatta detta.
    Rd 10, det är om inte jag är ute och cyklar mer än hälften!!!
    Är det 16 dagar ni måste vänta?

  • lanovia 08
    Fru Bygg skrev 2011-10-28 11:58:33 följande:
    Låter ju bra! Men jag har ju ngt mer att ser fram emot om jag får träffa er!
  • lanovia 08

    Oh dessa män. Vet knappt om jag skall skratta eller gråta. Väljer alltså skratta. Imorgon skall vi ut o äta med makens familj. När vi fick frågan sa vi att maken skulle ringa o höra när de skulle gå ut, 19-20 tiden är ju lite väl sent att gå ut med lilla E som behöver sova. Visst vi behöver absolut inte lägga henne 19 på helgen men hon blir ju trött o grinig till slut då är det skönt att inte sitta på en restaurang.
    Maken ringer och pratar med systern de enas om att kl 19 blir bra. Öhhh??? sa jag när jag pratade med honom vi sa ju att 19-20 blir sent. Ja, men då blir ju 19 bra tyckte han.
    ??? är det bara jag som inte fattar?

    Jaja nu blir det 19 och det får väl helt enkelt funka.

  • lanovia 08

    Flamman fina ni kommer vara imorgon.
    Och du jag instämmer med Fru Bygg underbart att läsa om din kärlek! Man blir så glad över allt fint du skriver om honom och er!

  • lanovia 08
    Norrskensflamman skrev 2011-10-28 13:00:01 följande:
    Tack alla fina tjejer i tråden för att ni gläds med mig!! Jag blir alldeles rörd... Hjärta  Hoppas ni inte blir less, att det blir lite för tuttinuttigt. Men som flera av er redan skrivit... efter all skit som varit så känns det faktiskt som att jag är värd att få må gott. Ett litet tag iaf...

    Och så mycket sorg o elände som jag spytt ut här i tråden så känner jag att jag gärna vill dela med mig av lite hjärtan och glada gubbar och solar också!! Solig

    I vått o torrt heter tråden, i glädje o sorg, i sol o regn osv... Tack tjejer!
    Vi ledsnar inte! Och du är värd att må gott LÄNGE, resten av livet till och med bortsett från att det inte funkar så. Lite svackor måste man ju ha...
  • lanovia 08
    Norrskensflamman skrev 2011-10-28 13:19:11 följande:
    Jooo... men han tyckte väl det var dålig kvalitet... Inga multipla orgasmer och inga 2-timmarsligg och så var jag väl lite oengagerad och ville ha det nog så snabbt undanstökat. Pliktskyldigast. Men att fråga sig själv "Vad beror det på, vad kan JAG göra för att hon ska må bättre och vilja mer?" det fanns inte. Utan han tog det som en ren förolämpning. ATt jag inte ville "ha" honom tillräckligt mycket och starkt och ofta och länge. Och att jag tänkte på/hade nån annan. Trams!!! Sexlusten går upp o ner och den går fan inte upp hos en kvinna som är utarbetad och dessutom bara får skrik o skäll hemma. Så det så!
    Flamman det är så skönt att veta att du har det bra nu och att jag inte behöver tala om för dig hur dum i huvudet ärkeaset är när han gör alla dessa uttalanden. Det fattar du själv, det är jag helt säker på.
  • lanovia 08
    Norrskensflamman skrev 2011-10-28 13:32:53 följande:
    Suck... *småler*  Typiskt!
    Ja går inte göra så mkt annat än le.
    Fast jag får erkänna att jag blir stressad. Över hur det skall gå ihop, hon kommer bli så trött på restaurangen. Det blir sen mat för henne, så antingen får vi ge henne middag hemma o bara ge henne utav vår mat där eller så får vi ge mer till mellanmål och sedan hålla ut på middagen tills vi är där.
    ja lite trött blir jag.
    Och framför allt är det typsikt att detta sker med makens familj.
    Han sa att att han hade gett marginalen mellan 18-19. Och då nappar så klart systern snabt som attans på kl 19 för annars blir det ju för tidigt att gå ut. Det är svårt att få den sidan att anpassa sig.
    T.o.m min morbror som är ensamstående och väldigt inkörd på sitt sätt att vara har fattat att ut o äta med mig eller brodern innebär lättast och glada barn om man går vid 18.
  • lanovia 08

    Skakar på huvudet åt stugmannen. Vilka människor det finns.

  • lanovia 08

    Ingis jag vill gärna komma o fika. Tar med mig Fru Bygg på vägen.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård