Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    MSW skrev 2011-10-18 20:47:56 följande:
    Lanovia: BF är 17/11.. Vilket datum har ni?
    30 nov.
  • lanovia 08

    Flamman vilket mysigt välkomnande du fick när du kom hem. Låter som en trevlig kille.
    Jobbigt att inte få träffa tjejerna så mycket, men som du skrev själv så är det kanske bra för barnen o pappan att få tid ihop.

    Har tjejerna och musikern träffats ännu?

  • lanovia 08

    Jag var hoppfull när jag vaknade i morse och knappt kände någon smärta, men nu har den kommit smygandes i takt med att jag rört mig. Skall försöka att inte gå för mycket idag utan ta det lugnt. Hunden får maken gå med, jag får bara försöka aktivera henne lite med boll under dagen.
    Tänker att om vila inatt hjälpte så hjälper det säkert att ta det lite lugnare en dag också. Får bara småplocka här hemma.

  • lanovia 08

    Var är alla?? Hvidis, Ninnis, Fru Sy, Villemoa, Solde?

  • lanovia 08

    Fru E nerbäddad i soffan låter bra. Hur känns det idag?

  • lanovia 08

    Flamman har försöker verkligen psykiskt att knäcka dig. Försök att inte lyssna på honom för jag tror det är BULLSHIT han snackar.

  • lanovia 08

    Ingis hade precis tänkt skriva  att det låter som att ni behöver familjerådgivning och inte du själv som behöver hjälp. Bra att ni satsar på det.

    Muggles, det blev inget av Ninnis besök idag. Hon tyckte visst 5 var tidigt att åka hemifrån och särskilt med en liten. Jag förstår inte alls!

    Men Muggles tycker du hade bra förslag med att ses innan BF det gör jag gärna.

  • lanovia 08

    Satt här o skrev en massa om mat som E lyckades trycka bort. Klåfingriga ungar!!!

    Ialla fall tror jag inte det minsta på att tvinga och truga barn med maten. Man kan erbjuda dem mat (än så länge äter E allt/det mesta). Men är det något de inte gillar får man nog så snällt hålla sig till tåls tills de äter det. Låter som smart idé att plocka undan innan ni kryddar etc.
    Jag har en man som absolut inte ens i vuxen ålder klarar av att äta bönor och ärtor, detta av anledningen att hans föräldrar var så himlans rädda att han inte fick i sig tillräckligt med vitaminer. Alltså tvingade de honom äta detta, inte jättemånga  men de skulle minsann ätas. Detta slutade med att han gick på toa och spydde. Att han spydde var väl mer trots än att han blev så fruktansvärt illamående. Men resultatet är detsamma, nästan 30 år senare klarar han fortfarande inte äta det. Då tänker jag att det är bättre att barnen får utvecklas och lära sig äta olika smaker i den takt de utvecklas.

    Har inte hunnit läsa allt ni skrivit igår och onsdag kväll. Och hinner inte nu heller. Måste ta hand om E (som snart tömt hela min plånbok) och hunden.

  • lanovia 08

    Jag är här, kom tillbaka från stugan igår, men det blev rätt sent. Vi var vägen via en barndomskompis och tittade på hennes lille nyfödde. Så söt och så liten. Kan inte fatta att vi själva skall få en sådan om 5v o 2 dar (om den anländer på BF vilket inte är så troligt)

    På vägen stannade vi också och åt på Buger King, bara för att få ihop tiden lite grann. Här finns dock ingen mat för E att äta så vi plockade fram en burkmat för 1½ åringar. Och oj vad hon slukade den, var visst gott. Men kära hjärtanes vad hon har bajsat efteråt. Det bara rinner rakt igenom henne, 3 blöjor hann vi ta innan dagis idag. Undrar just om det är puréformen som bara rinner igenom...

    Vad gäller foglossningen så är den mycket bättre. Den finns där och gör sig påmind men gör inte alls så ont som det gjorde första dan när jag nämde den här. Men har börjat göra lite övningar som kanske hjälper. Värst nu är att vända sig i sängen.

    Helgen i stugan var helt kanon. Lördag var mulen men riktigt gött höstväder så vi var ute mycket. Har en tjej som bara älskar att få vara ute.

  • lanovia 08

    Ingis vad bra att ni fick pratat ut i helgen. Det brukar göra så mycket att bara sitta ner och prata och förklara hur man känner och tänker.
    Hoppas ni löser det själva annars är det bra att ni tänkt tanken på parterapi.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård