Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Piggelin välkommen. Trevligt med fler som bor i denna stad.

  • lanovia 08

    Mugglan du kan få bestämma var du helst träffas. Det är du som har flest barn att släpa på. Jag bor förresten i Mölndal som svar på din fråga.

    Ledsen att det tagit så lång tid att svara.

    Nu skall jag gå tillbaka till min gnälliga bubbla igen. Jag känner att jag gör bäst i att inte sprida detta humör runt mig. Har ont ont ont. Var hos BM igår som konstaterade att barnen nu ligger neråt (vilket den gjort det sista) och fixerad. Oh yeah! Det känner jag. Känns som den skall trycka sig ut när jag går, känns som den skall ta sig ut genom ändtarmen när jag sitter. Huvudet nedåt verkar också innebära rumpan eller någon annan del med högt tryck rakt på lungorna.  Ja så bra gick det när jag inte skulle gnälla. Jaghar ju själv valt detta och skulle LÄTT göra det igen så det är bara att knipa käft och härda ut.

  • lanovia 08

    Hinner egentligen inte sitta här nu. Men ville titta in lite snabbt. Har smygläst lite medans jag bakat bullar. Blev lite kanelbullar idag, *rapar och känner hur magen jäser*

    Idag känner jag myket mera positiv. Hjälpte att maken kom hem igår, kramade om mig och bara fanns vid min sida hela kvällen. Tänk att en enda människa kan vara så viktig i ens liv.

    E tog sovmorgon imorse så vi hann inte i tid till dagis, men fruktansvärt skönt att få ligga kvar till 8.30 i sängen. Frågade snällt så fick hon vara kvar lite längre nu på eftermiddagen. Men nu måste jag snart gå o hämta hem henne.

    Muggles jag återkommer om träff, har inte lyckats få in min hjärna på nästa vecka här. Men stan är inga problem alls. Foglossningarna (om det är det det är) är rätt lugna på dagen. Desto ondare gör det på natten när jag måste ta kraft med bena för att vända runt denna valross.

    Barnet har lagt sig snällare i allmänhet idag. Svårt att andas har jag, men det är inte riktigt riktigt samma jobbiga och onda tryck neråt. Tackar och bockar.

    Fru Bygg!! Jaaa!!! Vad roligt det vore om du kunde komma hit. Exakt när är det maken skall uppåt? visst är det nära BF men så länge bebisen inte har kommit eller är på väg ut träffas jag gärna. kan ju inte sitta själv och uggla hela dagarna, då kommer jag bli ännu mera koko.

    Ingis förresten tack för förslag på vad jag kan kalla bebisen... minivinken. Vi har gett upp smeknamn här annars, hittar inget som passar.

    I eftermiddag skall vi och hämta syskonvagnen. Tänkte börja använda den som enkelvagn redan nu så E kan vänja sig med den lite. Ju mindre som är nytt när bebisen väl kommer desto bättre tänker vi...

  • lanovia 08

    Heloise förresten när vi valde dagis så ringde vi till de 4 som ligger här i området. Eller 1 av dem valde vi bort bara genom hur tråkigt det ligger, 1 valde vi bort i telefon. De kunde verkligen inte förstå vår fråga om barnen får vara ute mycket, alltså inget för oss.
    De 2 kvarvarande besökte vi, kände av personalen och lokalerna. Det ena kände vi genast att här trivs vi och skulle kunna lämna E (där går hon nu), det andra kändes ok men var inget första  handsval.

  • lanovia 08

    Piggelin då får vi lista ut det. Bor ni nära M`s centrum?

  • lanovia 08

    S? Eller tror jag vet var du menar. Vi bor i Å.

  • lanovia 08

    Heloise, kan inte låta bli att skratta åt telefonterrorn. Det är den klara nackdelen med dagens samhälle, man måste vara nåbar hela tiden.
    Men menar du att ni svarar när det ringer och ni är i full gång? Då ringer vi upp senare och drar någon vals om promenad med hunden, dusch eller what ever.

  • lanovia 08

    Eller egentligen borde jag kanske säga... sex??? Vad är det??

    Här har vi lärt oss att ta tillvara på de få tillfällen som ges. Min kropp protesterar för det mesta, men händer att jag kallar hem maken på lunchdate.

  • lanovia 08
    BrudSommar2006 skrev 2011-10-28 11:04:38 följande:
    Hej, oj, mitt i en sexdiskussion dyker jag in här!

    Jag har ju faktiskt en fråga av en helt annan karaktär, nämligen när det egentligen är Halloween? Enligt amerikansk tradition är det den 31:a oktober, alltså på måndag, har jag googlat mig fram till, men jag tycker mig ha hört att man kan räkna med en massa godistiggare nu under helgen? Min fråga gäller, tror ni de dyker upp först på lördag eller gäller det att köpa med sig hem från jobbet redan idag??
    Ja 31a oktober är väl den riktiga dagen. Men tror sveriges barn kör på den här helgen. Och tror säkert det finns de som kan förvirra sig ut redan idag. Fast jag vet inte. Det här känns som en tradition vi bara plockat rakt från USA utan att den minsta aning om vad den går ut på och när.
    T.ex. diskuterade jag det där med bus o godis med en gammal jobbarkompis som bott många år i USA. Enligt honom var bus inte alls något utpräglat där. (inte där han bodde ialla fall)

    Och ärligt jag hatar denna tradition. Låta sina ungar gå runt o tigga godis och om man inget får så är det bus som gäller. Heja tiggeri!!!
    Då tycker jag bättre om påsken när barnen sitter hemma och målar påskbrev innan.
  • lanovia 08
    Fru Bygg skrev 2011-10-28 11:17:01 följande:
    Jo, men du är ju höggravid vännen! Exakt så kände jag för bara ett tag sedan!
    Skönt att höra att det finns ljus i slutet av tunneln.
    Nej något annat räknar jag väl egentligen inte med. Även om det är mysigt med barn i magen (förutom vissa dar nrä man är riktigt gnällig) så skall det bli väldigt skönt att få tillbaka sin kropp och bli rörlig igen.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård