Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Norrskensflamman skrev 2011-11-01 08:22:22 följande:
    Fru E, kramen, kramen, krameeeeen = kramar!

    Jag är hemma idag på fm. Ska gå och försöka sova. Mår skit. Jag säger då det, jag går aldrig tillbaka till BM och tar bor spiralen. Dom får söva mig nästa gång. Fy fan vad ont det gjorde!!!! För det första låg Apotekets datasystem nere så de kunde inte lämna ut nån spiral åt mig. Som tur var hade BM en extra. Stressad och redan spänd som en stålfjäder skulle hon då lirka in grejerna... Men då drog min livmoder ihop sig så det gick bara inte. Hon fick kalla på hjälp. De bänglade och bökade och sen var de tvugna att byta instrument. Det gjorde så ont så jag fick t o m skrika till.... Och sen grät jag efteråt av smärta... och blödde. Fy fan... Inatt hade jag så ont i magen att jag spydde hela natten fram till kl 3.
    Nu är det lite bättre, har tagit två panodil och ska gå och lägga mig en stund.
    Hoppas det inte blir några komplikationer så jag måste ta ut den... För jag känner att den får gärna sitta kvar tills jag dör. Vill aldrig mer att nån går in i min livmoder igen.
    Men Fy!!!! *kramar om och lägger något varmt på magen*
  • lanovia 08
    Piggelin1 skrev 2011-10-31 11:14:07 följande:
    Vad braaa det låter Lanovia - precis så som det ska vara! Vi kände lite att OK, vi får ta detta dagiset så länge eftersom vi inte hade ngt annat val & så hade vi ju inget att jämföra med då - helt nya i dagisvärlden som vi var. När vi sen hade bytt (vi stod i kö till både dagis & dagmamma i området där vi bor) - dåååå fattade vi verkligen vilken otrolig skillnad det kan vara! Får ni in lilltjejen på samma dagis sen tror ni?
    Lilltjejen eller lillkillen skall ju inte in där förrän efter sommaren 2013 så då får vi väl se hur läget är. Men som det var nu hade det inte varit några problem. Vi har ju många dagis på färre barn i det här området. Inte riktigt lika illa som i erat område.

    Man skall aldrig lovprisa för mycket. Igår var det nästan kaosartat när jag hämtade hem E, kläder högt o lågt i kapprummet. Hennes skor kunde jag först inte hitta. Ovanligt stökigt bland barnen... ja ungefär så som jag tänker mig ett dagis annars. Men två av de ordinarie var sjuka och hade vikarie, 1 ordinarie är ny och kan inte rutinerna och barnen ännu så det var väl helt enkelt det som spökade. För så brukar det ju inte vara.
  • lanovia 08

    Muggels nästa vecka är jag bara uppbokad onsdag.

  • lanovia 08

    Fru Sy, men fy så tråkigt att du inte kom iväg.

    Låter definitivt som att du borde ta dig till VC och få det hela uppkollat.

  • lanovia 08

    Piggelin helt ok om du inte lyckas hålla koll på oss här. Jag blir själv lite förvirrad när det gäller er nya och era barn. Men lite koll har du, 30 nov är helt rätt.

    Men du en liten fråga brukade du gå på Öppna Förskolan vid Fässberg när du var föräldrarledig? (rätt som det är vet vi kanske vem den andra är)

  • lanovia 08
    Fru E skrev 2011-11-01 09:08:41 följande:
    Ingis-men vi får kramas på fredag då får du krama 3 eller 4 stycken
    Vilken rd befinner vi oss på nu? När får vi veta något?

    Med vi menar jag väl egentligen du, men börjar få kramp i tummarna och dansmusklerna här så jag kan inte låta bli att räkna med mig i spänningen.
  • lanovia 08

    Piggelin, maken gick på pappis och tyckte det var kanon. försök få iväg din på det inte fel att träffa lite andra pappor. Fast just nu är ligger barnverksamheten nere några veckor pga reparation (pga idioter som snott koppartaket vilket ledde till lite för stort läckage när det regnade så mycket en dag i augusti).

    Nej jag gick/går inte på magplasket. Tjejen är drygt 1½ år närmare bestämt 21 månader.

  • lanovia 08
    muggles skrev 2011-11-01 20:12:28 följande:
    Förresten måste jag bara skryta över våra duktiga tjejer som somnar själva i sina sängar utan nappar. Jag gick bara in och lade dem i sina sängar, sa "nu ska du sova, nu är det natt" och sedan blev det tyst. Och i natt sov de utan ett pip från 19.30 - 03, åt och somnade om utan ett pip. Sov till drygt 7 imorse. Jippiiieeee! (Ok en gång är ingen gång men trenden är positiv hävdar jag.)
    Tjoho!!! Jo en gång är en natt med god sömn åt mamma o pappa.
  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-11-01 20:13:04 följande:
    Och jag skriver nästan alltid abslout. Och mekan istället för maken...
    Själv skriver jag itne istället för inte.
  • lanovia 08
    ingenjörsbruden skrev 2011-11-01 20:15:21 följande:
    Öhhhhhh va då..... *kliar mig i håret à la trollet o vilar med pip-klubban*



    *fattar ingenting ALLS o stoppar huvudet i sanden igen*
    Känner mig ungefär likadan!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård