Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Heloise skrev 2011-10-28 11:11:20 följande:
    Nä mer att det ringer och vi skiter i att svara och då slutar folk aldrig att ringa. Då får jag svårt att koncentrera mig eller så vaknar Elise   Precis nuförtiden säger vi ofta att vi badat Elise haha
    Haha kan bli en väldigt välbadad Elise!

    Irriterande att de inte kan ge sig.
  • lanovia 08

    Fru Bygg vad roligt det hade varit om du kunde följa med upp. Men förstå verkligen dina funderingar kring att ha båda själv och natta på hotellet. Du får kolla upp med maken vad som gäller och hur sent det verkar bli. Du får ju vara hos oss också, men kanske är svårt att söva dem här och sedan flytta dem?

  • lanovia 08

    Igår hämtade vi hem syskonvagnen. E fick provåka den redan på vägen hem. Hon satt så nöjd i den och skrattade. Skall nog bli bra det här.

    Nackdelen var att denna "långpromenad" (nej det är inte speciellt långt) väckte mina fogar, så idag tar jag en lugnt dag. Vilket inte gör mig ett dugg, känns bara skönt.

  • lanovia 08
    Fru Bygg skrev 2011-10-28 11:29:38 följande:
    Jag ska fundera fram en bra lösning, för jag vill ju gärna åka med. Är dagarna oplanerade för dig eller hur ser de ut? Maken har middag och show på kvällen den 24, men annars inget inbokat, så jag funderar på om man ska åka upp tidigare på torsdagen eller stanna kvar på fredagen. Så jag hinner träffa dig!
    Jag har inget planerat.
    Är det On Stage han skall på eller?

    Maken har alltid fått gå på den tidigare med jobbet, men i år var det slut med det. Vi hade funderingar på att gå på det själva. Men vågar inte köpa biljetter till det så nära BF.
    BF är förresten 30 nov. Och E gick jag över 6 dagar med, så borde vara lugnt då men det vet man ju inte.
  • lanovia 08

    Vad jobbigt allt detta med p-medel är. Får man inte äta p-piller efter 40 år? För stor risk för blodtryck etc eller varför???
    Jag/vi har ingen aning om hur jag/vi skall göra denna gång. Mellan E och denna grav tog jag inget alls utan vi körde på gummi. Helt enkelt däför att vi visste att vi ville ha tätt och inte ville förstöra min kropp med hormoner. Som det är nu är det inte allssom  en omöjlighet att det blir en 3e, men det beslutet skjuter vi på tills vi ser hur det är att ha 2. Men då kanske det bli lite längre emellan, men vet ändå inte om jag vågar styra min kropp med hormoner. Vet ju bara hur lång tid det tog att bli gravid med E, frågon är ju hur mkt hormonerna var med o spökade där...??

  • lanovia 08
    Heloise skrev 2011-10-28 11:34:19 följande:
    Lanovia: vilken har ni valt? Syskonvagn menar jag? Visst var det en city select?
    Ja en city select. Dyr som attan, men det får det vara värt. vi har fått så himlans mycket gratis efter min brors barn, t.ex den barnvagn vi har haft tills nu, så vi sa att det här kan vi unna barnen/oss.
    Vi kände att vi verkligen ville ha en vagn där den lille kan sitta emot oss så länge vi och han (?) vill. E har vi t.e.x fortfarande emot oss det mesta. Och en vagn där vi inte tvingas vända E ifrån oss innan vi vill och helst skall den vara smal som en enkelvagn, underlättar åkande av spårvagn och buss. Smal vagn är nästan nödvändigt för oss också om vi skall få plats i bilen. 2 barn, packning, vagn och hund. Ja inte vet vi hur vi skall lösa det ännu. Idag sitter hunden ofta vid sidan om E i hundsäkerhetsbälte. Iframtiden får vi nog ta fram takboxen och ha hunden på sin plats i bagaget.
  • lanovia 08
    Norrskensflamman skrev 2011-10-28 11:35:09 följande:
    Håller med dig Heloise i  allt du skriver. Förutom att jag tycker att Morgonstu(Å)nd har guld i mund Finns inget bättre sätt att börja dagen på!
    Frukost på sängen! Me like.
  • lanovia 08

    Fru Bygg låter som ni hittat en bra lgh att flytta till. Eller lgh?? det var radhus va?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård