Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Muggles torsdag borde funka. Jag har MVC kl 10 men det brukar inte ta mer än 30 min.

  • lanovia 08

    På torsdag skall vi prata om förlossningen med BM, så nu kan jag snart inte leva i förnekelsens värld längre.
    KÄnner mig ändå väldigt lugn, men är rädd för att det skall braka när jag börjar prata om det.
    Vid det är laget förra gången var nog förlossningsväskan packad, jag läste om förlossningar och jag övade profylax och hade maken till att nypa mig etcetc. Den här gången få rjag små aha upplevelser i form att ja just det ja, ungen skall ut också. Jag övar profylax genom sammandragningarna, har ingen väska packad ännu och har inte läst ett enda ord som har med förlossning att göra.
    Jag känner inte att jag behöver det men är ändå rädd att skräcken skall komma i kapp mig när det väl gäller.

  • lanovia 08

    Ja olyckan var otäck, vi gick hela promenaden och försökte intala oss att det inte var någon som drunknat. Men nu har vi ju fått det bekräftat.

  • lanovia 08

    Oh Morr!! Loggade in bara för att snabbt svara Ninnis på floppen vad gäller E och babysim. Självklart kom hon upp i knät på mig och lyckades trycka bort allt jag skrivit. Jag som gjort ett långt inlägg och mer eller mindre bara skulle posta.

    Men för att korta ner historien, hon var aldrig jätteförtjust i badet alls. Men näst sista gången när vi väl skulle få dyka (dra henne ner under ytan) så blev hon väldigt rädd för detta. Sista gången på kursen kom maken inte ens i duschrummet med henne innan hon skrek som en stucken gris. SEdan skrek hon o skrek o skrek tills vi kom ut från badhuset igen. Den gången blev det inget bad vilket ni nog redan räknat ut. Sedan tog det oss långt tid att  få henne att ens acceptera badbaljan hemma.
    För vår del kommer det nog inte bli något mer babysim med något barn...

  • lanovia 08

    *fnissar åt Truls*

    Nej nu skall jag ta barn och hund och ta mig ut i solen lite. Orkar inte lyfta E upp o ner från gungor så vi får skippa lekplatsen och bara ta en promenad i stället.
    Behöver se solen lite, känner mig inte på topphumör idag.

  • lanovia 08
    Norrskensflamman skrev 2011-11-08 10:04:19 följande:
    Oj, nu ska jag kanske inte skriva nå mer så jag stressar upp dig Lanovia. Förlåt....
    Du stressar inte upp mig, det är lugnt! Däremot tack för påminnelsen, jag hade lyckats glömma den viktigaste tanken av dem alla; Varje värk är ett steg framåt, det var väldigt bra att ha i tanken till första förlossninen o lär ju vara det även denna gång.

    Anledningen till att jag är så lugn just nu är väl att jag tyckte den första var en "barnlek" jämfört med vad jag hade räknat med. Min absolut första kommentar när Spillevinken var ute var ju "var det inte värre än så här??"
    Förstår fortfarande inte varför alla skrattade åt mig.

    Flamman och Piggelin vad bra att ni hade någon att prata med inför andra förlossningen, det kan verkligen underlätta att få saker förklarat för sig.
    Jag gick ju till aurora första gången, det tillsammans med profylax hjälpte mig. Jag gick från storgråtande av skräck till relativit lugn.
  • lanovia 08

    Piggelin nä men fy vilken hemsk olycka påväg till badet.
    Tur att det inte slutade värre än vad det gjorde. Jag tänker på det varje gång vi åker där, den vägen är äcklig. Dels är det mycket hästar där men sedan så är det väldigt trångt och det känns ibland som att det är med blotta förskräckelsen man undviker att krocka i kurvorna...

  • lanovia 08

    Ingis lycka till idag!
    Trist med indianernera! Nedrans kroppar till att luras!

  • lanovia 08

    Flamman vad bra att du har musikern vid din sida. Men nedrans exmake kan han inte tänka lite på barnen?
    Fy vilken natt du haft! Vad gäller modersspråket så löser det sig säkert. Ni har väl kompisar i byn därifrån om jag förstått rätt?

  • lanovia 08
    Daa skrev 2011-11-07 16:26:41 följande:

    Ninnis: tack, vi är förkylda (fortfarande? Igen? Vet inte vilket) och duktigt less på det, men det går ganska bra ändå. Jag fortsätter med min dos av sömntablett och antidepp, i samråd med kuratorn (efter de misslyckade försöken att trappa ner anser han att jag ska avvakta ett bra tag nu).


    Parvlarna är väldigt aktiva så vi får verkligen vara alerta. Och vi får skratta mycket.


    Får du sova ordentligt nu då?
    Härligt med skratten! Hoppas förkylningen ger med sig snart!
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård